ah keşke yakın olsakta denesek antalyadada kimle benle denemek istemiyo![]()
DR.ECU 207 GT
ATA MOTORSPORT
aracımın tam bakım vakti geldi .. egzosdan baglandıgım ıcın sokturuorm mecburen .. cıksın .. bakımınıda yaptırdıktan snra denemek isteyen vtec 2 olursa deneriz " ARKADASCA " bir ortam skıntı yok ... gecmek gecilmek de sorun değil .. sorun etmıcek birileriyle takılırız deneriz .. egzossuz halimide görmüş olurum ..
Bu vtec2 dediğiniz aracın fabrika 0-100km hızlanma süresi 9,2sn değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Yoksa 9,2sn. balon bir değer mi?
düşük donanımları 9.2
full versiyonları 9.5 sn'dir...
ama 1.6 c segmenti geçilmez olayına katılmıyorum.
misal : kalkışta mazda 3 'ler iyi şöförlükle sıkıntı yaratıyor , 114lik corollalar , 132 hp aurisler , megane 1 110luklar.
öyle bile olsa tork olarak 7nm farkı var kardeşim rollde de mazda agır kalır gibi gelior bana ama yınede denemek gerekır ne desek su anda farazi konusmus oluruz
stock 0-100 değerleri bişey ifade etmiyor bana göre .. yaptığımız şey drag değil sonuçta ve araçlar da stock değil .. takılan malzeme kalitesi.. aracın modifiyeye verdiği tepki de önemli .. zırr stock olsalar bile 0-100 de önemli değil ..
zaten 2 araç denencek ise hangisi daha iyi gidiyor diye bu yol rolling olmalıdır.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)