hımm 1 kişi baya farkedio kısada olsa kafa kafaya gidebilirsiniz sanırım bascağınız devire göre farkedio olması lazım...
bide son süratte vtec in 5 i uzunsa geçer 106 yı
Printable View
hımm 1 kişi baya farkedio kısada olsa kafa kafaya gidebilirsiniz sanırım bascağınız devire göre farkedio olması lazım...
bide son süratte vtec in 5 i uzunsa geçer 106 yı
hımm bugun izledik kısayı:)
2 ye 2 kişiyken 2de bariz 3 te hafifçe kopuo 106 kısa iel nolur hımm?? 2 de gene atlar 106 önede 3 te kapatir vtı ama yakalaması 4. vitesi bulabilir..
topspeedte zaten alıo vtı doal olarak amaa.. 4 kısa 5 uzun olunca bayılma tehlıkesi var tabi onun için en iisi deneyince görmeklazım..
ne bayılması olm pug mu buu:D 4de 165 de kesici yapıyor ordan 245:cool: bayılmadan
erol kadran videosu bekliorum senden:) hızlanma
.................................
özdin abi hanım beni evden atıcak..:D inşallah diyelim
Deneyerek ogrenmek en iyisi ama bakalım bu cuma herkese uyacak mı bi de dedigim gibi su isi hafta ici başka bi güne taşıyalım cünkü git gide etiket oluyo cuma günleri hem cuma yollar tatil dolayısıyla daha dolu oluyor...
i_could...
tmm bi ara..
erolum ee bu cuma oluomu bişiler gelıonmu
inşallah olacak bakalım takip ediyorsun zaten..güzel bir gece geçiçiris izmirlilerle
eet edıorus olsun bakalım kopar geliris burdan;)
Biraz once kaanla konuştuk tb vtec m3 falan dedi...
arzu ederseniz gelirken peşimize bi kaç tane racing audi TT falan da takabilirim yok sadece biz bize olalım derseniz siz bilirsiniz manisanın aslanları da yeter:)...
i_could...
güzel bişeyler yaparız cumaya..
bu arda özdin abi gelecekmisiniz sizin tayfa bambam ksk vtec aguş vs.. güzel araclar olacak gibi..;)
..........................
tmm. telim açık
guzel bir cuma olcak inş.
erol belli oldu mu kimlerin gelecegi???
i_could...
Bostondan sona ben surcem gelırıs :D
:eek: hahayy..:D
makinalar ne erol getirelim bizdde isterseniz karşıyakadan bi kaç araç :D
kaan type-r ı bambamı rc yi falan getirin tabii..
ok bi pLan yapalım uLaşmaya çalışıcam sana ;)
akşama olur 10 gibi..
buca sanayide egetuningpeformans shopda toplanıp9:30 da orda biraz kıllatıp otobana gidicez aklınızda bulunsun..
.........................................
tamam erolcum aklımda olsun;)yeni vtecte yeşil olan snrm bzm evin ordan satılan araç dimi :) çok temiz o araba çoook...
gelecek standart vtecde rakipleri var..saatide geç yazdımkii sonax dan cıkıp gelesiniz diyee:D ama belki bende ilk başda sonax a gelebilirim
ok konuşuruz ben belki gitmiyicem sonaxa direk kskden gelebiliriz o yüzden ;)
tmm kaan telim yoksa söle pm atayım
atıver erolcum zahmet olmassam pm le telini ona göre arayım seni akşam ;)
hadibakalım bu gece sağlam olucak sanki...
typer beklıorum ben istek var:)