itinayla güzel videolar çekilir :) güzel olur inşalalh bi aksilik çıkmaz.
Printable View
itinayla güzel videolar çekilir :) güzel olur inşalalh bi aksilik çıkmaz.
Eroll biraz erken degil mi buluşmak için ya da tam bi vakit var mı otoban için...
i_could...
aykut mustafanın orda takılıp öle gidicez 10:30 u bulur rahat yani
eroll sana özel msj attım posta kutun doluymuş gelmiyor sana msj tel numaranı atmayı unutma bana.....
........................
ne geceydı ?? :D
e soleyınde kım naptı bılelım
subaru m3 geçti..ben type-r la yürüdüm vs.vs. cok kalabalıkdıı bee ama video ceken oldu baya inşallah izleris
Anlatılmas yaşanır.
....................................
....................................
...................................
çk gzel bi geceydi biraz kalabalıkdı ama:)
müthiş geceydi walla yaptığımız rolllarımı sölesem hoplayıp zıplayışlarımı videolar bende çıkartıyorum şuanda az bekleyin geliyo :) mutluay abi güzel uzadık ama :D:D özdin abi ztn hep gaz :D
Pist ve ortam süperdi. Dağ başı. Hafif sis basmış, buz gibi temis hava. Sessis karanlığı bölen egsoz, lastik ve BOV sesleri :) Süperdi süperi. Hele dönüşte sabahın 2,30 unda taaa Urlaya kadar gitmeyleim diye köy yollarına daldık kaybolduk. arabnın altı sürter, dağ başı köpekler ulur. Sonra seferhisay yolunu bulurz zar zor ama meğer ters şeritten gidermişiz :( Allah korudu da karşıdan araba gelmedi.
İşte böle anlatılmaz yaşanır dedik ama dayanamadık. :)
işte aynen böle anlatılır durum..
cok cok ii geceydi ya isteyen istediği ile kalktı bityper ile kalkamadık ama olsun onun dısında erol typrla yurudu typer m3 kalkışları cok heyecanlıydı ama typer ciddi anlamda iyi yurudu yoksa o jantlarla nasıl öeliyi kalktı hayret dıorum erolla o kadar gitmesi basarıyanii.. kısada
rollda typr ile tam noldu erol anlatsana...
onun dısında kaybolmayan vtec istıoruz yazıcam:)
saka bi yana 2 vtecte ii yuruyodu bana göre
integrada fena gelmedi hani:):)
videoları izleyelim artık ....
senle olan ilk rollda viteslerde bi karışıklık oldu sen 1 de biz 2 de başladık ama eğlence oldu serkan :)