siz video iyi izleyin odan sonra yorumlarınızı yapın sonra yanlışlıkla bi gün typer denk gelip tokat yemeyin
type-r tabiki yenilmiycek makine değildirde bu speclerdeki saxo veya 106 nında geçemeyeceği kesindir, hatta aynı cümle içinde kullanılması bile ayıptır bence,
TeamPASAOGLU
merak ettim typer denemeye başladığında vtec açık mıydı?
eğer değilse saxo nun baştan geçmesi normal sonrda fn2 nin alıp başını gitmesi normal çünkü arada 400cc ve yaklaşık 40-60ps fark var
..::PASSATURBO1::..
ben olayı çözdüm ona göre yorum yaptım ama sen yaptığım yorumları tam anlayamadın herhalde konuyu tekrar okuyacak değlim daha önemli işlerim war sana saxolarla bol gazlamalar burada bizim bi tane egzoz filtreli 106 war onlada bi denede geçersen başarı say hadi sana ii geceler...
ep3 typerlar garantiden çıktı egzost filtre headers artık neredeyse fabrikasyon çıkışında varve çok hızlılar bu araçlara heleki kprolularına yetişmek çok zor fn2 ler daha hala garantide çoğu parçasıda tr de yok garantiden çıkar çıkmaz ve bu parçalar tr ye gelir gelmez onlarda en az ep3 ler kadar hatta yeni jenerasyon biraz daha hızlı bile gideceklerdir o yüzden hazır yawaşlarken geçenin yanına kar şuan fn2 lerle denemek buda işin acı ama gerçek yüzü..
..::PASSATURBO1::..
kanka bende sizinle en sagdan bastım ama benım önümede kamyon cıktıgı için bırakmak zorunda kaldım eger kamyon cıkmasaydı tayyar kopardı bizden ikimizde kardeş kardeş giderdik tayyarın arkasında..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)