saol canım ben arabamdan memnunum en iyide senle denedigimde arabamdan daha bi zevk aldım kusura bakma senle bi işim yok bunu sana çok söyledim bana hep diyorlardı bi stok typerla dene sen çıktın karşıma beni kırmadın denedin teşekkür ederim çok iyi direndim çünkü typer 106 saxo videolarını izliyorum typer direk kopup gidiyor sen beni tebrik etmem lazım maşşallah araban iyi direniyor diye ama sen olayı farklı boyutlara çekiyorsun![]()
![]()
![]()
O şekilde Katılan katılıo :P:P
boşa yapıldığı anlarda "tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın" cümlesiyle özdeşleşmiş eylem.
(zibidibadabum, 21.12.2007 16:49
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=direnmek
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
gulmekten katılıo ısenız gokı ıle bı deneyın beraber gulelım[/QUOTE]
iyide zaten benim güldüğüm vts nin specleriyle fn2 geçtim demesi eğer sen bilgiliysen ki yazılarında öle görünüyor adı geçen vts nin specleriyle göki nin speclerini bir tutuyosan ben bunada gülerim ayrıca ben hondatalı ep3 geçerim diyip kendime güldürmem ki muharrem beni çok iyi tanır.
evet göki ylede denerim ama geçerim demem
ayrıca gülemek istiyosan senlede denerim ama geçerim demem ayrıca eğerki sana geçilirsem kalkıp burda yok tutundumda yok arabam iyi yürüyodu demem sana aslanlar gibi araban çok iyi gidiyor maşallah derim bunu söyliyecek kapasitede insanım.
ve vts nin speclerini okursan fn2 geçemeyeceğini anlarsın.
mkV GTI
o specte vts fn2yı gecemez dogru kaldıkı gecememıs. fakat vts nın sahıbı memnun kalmıs aracından. memnun kalmasıda dogal cunku o spectekı bı arac ıcn guzel yurumus. demek ıstedıgm gulmeyı gerektırcek bısey yok. ılk defa bı typer ıle denemıs ve sonuctan memnun kalmıs yanlıs mı yapmıs? sızce vts ıyı yurumemıs mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)