1100 km oldu
Printable View
1100 km oldu
stok bir astra gsi yın bana karşı hiç bir sansı yok sen şimdi suna göre yorum yapıyorsun 106 saxo 200 de biter astra gelir geçer zannetdiyorsun benim aracımda öyle bişey yok yg ile video yu izlersen 5 attıgım zaman nasıl açtıgımı anlarsın ve lexli chip astra ile yg yi denedik 2 boy yg aldı 220 ye kadar gerisi sn cöz ama bu llexli chipli astra var rica edecem denemek için gelemesse stok olan gerçekten verimli olan stok var bide onada rica edecem bu olaya son nokta koyalım her astra bir degildin her saxoda
emre var ıste stock denıcek sneınle
ya denerim kardeşim sorun yok benim için geçersede helal oolsun derim yapacak bişey yok valla bende merak ettim ne olucak o yüzden güzel bi astra gsi la bi deneyim ben antraman olsunda emra araba sıkıntı falan var diyor
emre dedigin 106 ile bitane videosu vardı kırmızı 106 o mu
saxo emreyi geçer melim
kısa mesafede ve uzunda kısadan dolayı kopup gidicek doğru konuşmak gerekirse
+ olarak bu benim fikrim astraya pek şans vermiyorum:D
emre stock araç kullanıyor. Araçta filtre dahi yok. Şimdi emre yürüyelim bence sorun yok diyor. Orçun sen ben yürümem gerek yok falan diosun. Olabilir gerekde görmeyebilirsin, ama bu gsia laf ettmeni gerektirmez. Denenir, emrede geçicem demiyor deneyelim diyor.
Emrenin araba ankaradan gittiği gibiyse (chipi küçük çap lastiği vs.) Fn2 typer ile yürüyodu Erhan çok araba geçti onla.. Bazı şeyler değiştiyse saxoyu geçemeyebilir ..
denicein astra nın specleri nedir sadece lex chip filan mı war ?
emre 306 gtı larla ne oluyor denedinizmi hiç uy ts falan bide o kadar rollar oluyor nerde bu astra gsilar bizde 306 gtı var astra bulamııyorduuk denemeye
saxoyla dene dıyrum :) ama gecebılır
göki gel deneyelim kaç boy merak etmiyor diyim aslında
efsane NTK gzl yürümüş....
emre nin araba bol cilalı olduğundan yağ gibi akıp gidiyo :D
Goki yavrun sene iste geçilirsen üzülme ama soz makara konusu yatırmam :)
İzmirde olsaydın sana sağlıklı giden bi gsı bulurdum ozaman görürdün nasıl gidiğini dorudur orda çok geçmiş olabilirsin bununda sebebi bakımsız bu zamana kadar hor kulanılmıç canı çıkmış olmasıdır çünkü zamanının en efsane ve hızlı aracı olması.Kazasız belasız
Ankarada ki yazılım yok şuan o yüzden biraz daha yavaştır ordaki halinden.
UY 306 ile denedik 240'a kadar kafa kafaya.
Benim arabam yazılım hariç stock. Stock derken filtresi, orta susturucusu egzoz boruları son susturucusu şanzımanı vs. fabrika çıkışı stock yani gti stocku değil.
Buji değiştirmem ve egzozdaki kaçakları halletmem lazım bu hafta halledebilirsem deneriz.
emre 240 dan sonra ne oldu ?
arkadaşlar bu gece astra gsi fsi deneme yaptım birazdan onu koyucam siteye söylemiştim denbeyecegi merak ettim valla alakasız seyler oluyor ama yinede denemkte var her astra bir degildir tabi iyi giden arabaya saygım sonsuz
hangı astrayla denedın ?
ee sonuc ne oldu ?
tabikiidee saxoo aldıı
bırsuru vıdeo cekmısısınız ama 2 tane vıdeo koymusunuz dıgerlerı nerde ?
:):) ne adamsınız yaaww :)
Vay anasına konuya bak...
SAXO geçeeerrrr.... 10 boy falan yapar GSI a. belki 12-13 olur 220 ye kadar. Saxo dehşet bir araba yaaaaaa, ben böyle bir araba görmedim hayatımda.
tütütütütüüüü maşallah.
bu arada;
koltukları falan sökmeyin denerken he :D
DUN he :D
dili geçmiş zaman yhehyeyheyheh :D
aynen dunduu yavruu :)