neler uyguladınız, kaç hp di? üstüne yürüyen yok derken iddalı olmuş biraz en az 200 hp fln sanırım?
Printable View
konu astra gsi her zaman denerim giderini iyi bilirim her zaman denerim sıkıntı yok bende ama buraya çok eskilerin videosu koymak dogru degil şimdi çagırır astra gsi denerim hatta o video daki astrayı o zaman öncesi sonrası çıkar ortaya
arabayı satmışım benden çıkmış neyapmak istiyorsan yap istersen 20kez geç umrumda bile değil ama burda benim sahsıma edilecek lafta direk gırtlağını sıkarım adamın
beni kimler geçti hiç birzaman da üzülmedim trde yüklü olup gitmeyen gsi lerinden biriydi hiç kibirlenmedim yaptım arabamı beni geçenleri tektek geçtim geçtiğiminde videosunu koydum geçildiğiminde sen beni daha gebzede 4aydır tanıyorsun beni busite yıllardır tanırlar sen daha yeni başladın bu işler hızlı giden atın boku seyrek düşer aman dikkat et yaşın küçük bide çocuğun var ona göre hareket et :icon_tup:
o zaman senlede bi alakası yok sahsınlada benim videolarım üzerine bulupta o video yu koymak yanlış benim kimseylede işim yok var yol çıkar deneriz geçende koysun video geçilincede ben koyarım kimse gücenmesin
valla acıkcasını yazıyım ben burayaa bız kendı aramızda rollıngler yapıyourz hatta makarasını yapıyourz kısaca eylenıyoruz bende gectım gecıldım gectıgımın bıtetek bıle vıdeosunu goremezsın ve gecıldıgımın vıdeosunu bıle goremezsın cunkı bana gore gereksız seyler bızde dostluk var aa o araba ıyı yuruyor derız gecer gıderız bızde dostluk var sımdı sen vtsne guvenıyorsun ewl amenla ona bır sey dedıgım yok ama yurudugun astra yurumuyordur sorun vardır onu bılelm arabanda %100 bırseyler vardır buna emınım bu kadar boburlenmene gerek yok ıstedıgın astrayla denersın gecersın gecılrısın buda benı baglamaz ama bole yangına korukle gıdersen cok sey kaybedersın umarım ne demek ıstedıgımı anlamısındır gereksız seyler
ben 3 4 aydan beri araba deniyorum sıkıntılar varmış işi bilenler cözdü neyse sorun degil ben şimdiye kadar geçtigim geçildigim arabalar oldu bende koymadım artık baktım işler degişti en samimi arkadaşımj araba sıkıntı yaqptıgı halde denedik geçti heryerde video yu gördüm bende kendime dedim iş böyleyse maden her denedigim gewçtigim arabanın videosu koyacam kimseye kastım yok ben böbürlenmiyorum araba kendi sınıfında hayet başarılı gidiyor çok gezdim saniyileri boşuna paralarda verdim ama şimdi ekmegini yiyorum bununda bırak tadını çıkartıyım
Ortalık fena kızışmış yakında fena roll ver ama baş rolde kim olucak bakalım
arkadaşlar denemeniz olduğunda benide davet edin güzel giden araçlarla bnde denemek isterim FF vtec
specklerı nelerdır arabanın ?
filtre headers beyin
aracında ne var chıp egsoz egzantırık tımıng ? kısa sanzuman ? flıtre falan ?
senin dediğin gibi topspeed yapıcaz allah ne verdiyse
arkadaşlar cuma akşamı çıkında bnde geleyim arabam 4 hftadır bağlı bu hafta çıkacak inş
roll yapıyoz drag degilki zaten önümüze bişey fırlamadıgı sürece sıkıntı yok 230 10 dk gitipde kimseyi beklemem gececek adam o zamanakadar gecer zaten hep gidicez diyoz ya viraja geliyoz yada biri çıkıyor gidebildigimz kadar gideriz sen zakkumla irtibata geç
ayarlayın yarın bi ekşin olsun gebze olarak aramızda
orçunum ne gerek var böyle seylere.sen kendi aracinin nasil gittigini bilmiyormusun.sadece yazacagin bu arabanin yeni sahibi benim aralarinda bayagi bi fark var.bu kadar yani.kendine güvenen gelsin.gerek yok böyle polemiklere.
adam kızmakta biraz haklı....adam arabaya dunyanın parasını gommus yurusun diye biri gelıp adamın ta eskı vıdeosunu koyuyo sahıbı deişmiş arabanın herşeyi baştan yapılmış ..
bide astracı arkadaş yk işte ne varki sende soyle yurursun de boyle yurursun de onları yparsan su kadar yurursun de...ben sdace chıplı arabayla neler yaptıgımı herkes bilir ki sen bu forumların adamısın senınde bılmen lazım...
yalnız orcun kardeşim haklısın bu konuda ama astra gsi ın iyisi de öyle senin boy boy koyabılecegın tarzda bi araba deil c20xe mtoru kuvvetlı bı motor yuruyenı ıyı yurur bunun...bugune kadar 106ımla denemedıgım hiç bi araba kalmadı belki 8 10 tane de astra gsi la denedım ama yuruyenı gayet iyi yuruyo yani dierleri dedigin gibi arkada kaybolyo...ayrıca top speed e cıkarsanız senın ıcın daha sıkıntılı olacak stok devirle şanzumanın 39 dişli grubuysa 215 de kesilecektir 8bın devir cevirirsen maxımum yapacagın da 220...gsi çok çok rahat bi sekılde o ara hızlanmalarda senı geçer...bnden bi arkadaş tavsiyesi tabiki para harcamışsın hakkını alıyosun ama c20xe nin yuruyenı de hakkını verıyo ona göre :)
teşekkürler kardeşim ama ben sana sunu söyleyebilirm geçerse başımın üstünde yeri var 225 de kesici yapıyorum bi arabanım roll de kesici girdigi nokta bittigi noktadır astra gsida kesicide beni geçsin diye beklemem herhalde sorun yok bu hafta içi deneyecem sırf merak ettigim videoyu izleriz hep birlikte sonucu görürüz
orcunum bır soru sormustum cvp alamadım
merakla bekliors videoları :)
sonucu beklıyoruz merakla:beuj:
Bir standart astrayi rahat geçersin ama bir yere kadar gidersin sonra aynısını astra sana yapar
Abi sanmıyorum eğer karşısında ki stock gsi sağlıklı bir gsi ise sonuç farklı olabilir. Eğer bakımsız stock bi gsi ile denerse sonuc dedigin gibi olabilir. Bu benm şahsi fikrim.
Yanii sonucunu bildigim bir konuyu konuşuyoruz
Abi kaç km desin :D ??