User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
123 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: astra gsi saxo vts

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orcun ortalık karışıcak falan die yazıyorsun ne karıştırıyon moruk sen cin olmadan adammı çarpıyon neiş
    ne alakası var ibo sence yapılan dogru tah ne zaman videosunu koyup ortalık karıştırıyorlar yakışıyormu gelsin beni geçsin kadiri degill tamam

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla hocam ben şöyle diyim sana video koyarken hele helede siteden birinin arabasını koyuyorsann speclerini yazmadan koymaa..dediğim gibi um saxonun specleri farklı suankindenn!!daha dogrusu bakımlarıda farklı en basıtınden bu koydıgın videolarda saxoda 15 inc cc jantı vardı suan orjınal mk1 jantı var..bence sperleri ii arastırın öle video linki atın siteye!!!
    alperım ben speclerını bılıyurm saxoda ne varkıı boyle gecmesı ıcın yuklersın tımıng yaparsın cıp kısa sanzuman koyarsın standart gsi gecersın ama stock a stock koyarsan ısler deyısır o zaman umarım anlamısındır ne dememk ıstedıgımı eskı gsi cısın yanı esjyıde bılıyrum senınle muhabbetımde vardı msndede konusmustuk hatırlarsan bak emre dıyor ben eksıklerımı tamamlıyım denıyelım dıyor sıkıntı varmı bu durumda ? guzel guzel yazıyourz surda
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gsi stock sfi 156 hp ecotec 136 hp,,oynamış derken eksoz filtre chip li saxo ortalama 135 hp civarı gelir..eski gsi ciyim bende (34 esj 34 ün eski sahibiyim bendeyken plakası 34 ae 6955 di üstüne yürüyen gsi yoktu)
    neler uyguladınız, kaç hp di? üstüne yürüyen yok derken iddalı olmuş biraz en az 200 hp fln sanırım?

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne alakası var ibo sence yapılan dogru tah ne zaman videosunu koyup ortalık karıştırıyorlar yakışıyormu gelsin beni geçsin kadiri degill tamam
    yapılan yanlış yada doğru senin yaptıkların doğrumupeki onu bi düşün adam video koyarken tarihinimi kontrol ediyor bulmuş koymuş ve unutma ben kadirle denediğimdede arabada çip tyming de vardı boşkonuşmaya lüzüm yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    konu astra gsi her zaman denerim giderini iyi bilirim her zaman denerim sıkıntı yok bende ama buraya çok eskilerin videosu koymak dogru degil şimdi çagırır astra gsi denerim hatta o video daki astrayı o zaman öncesi sonrası çıkar ortaya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapılan yanlış yada doğru senin yaptıkların doğrumupeki onu bi düşün adam video koyarken tarihinimi kontrol ediyor bulmuş koymuş ve unutma ben kadirle denediğimdede arabada çip tyming de vardı boşkonuşmaya lüzüm yok
    bence boş iş onalrın yaptıgı araba senin eski araban oldugu için bu kadar savuna bilirsin ama geçilen senin araban olsaydı aynı yorumları yapmazdım benim yerinde olsan dimi vbe halen o araba sende olsaydı ve suan daha gitseydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı satmışım benden çıkmış neyapmak istiyorsan yap istersen 20kez geç umrumda bile değil ama burda benim sahsıma edilecek lafta direk gırtlağını sıkarım adamın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence boş iş onalrın yaptıgı araba senin eski araban oldugu için bu kadar savuna bilirsin ama geçilen senin araban olsaydı aynı yorumları yapmazdım benim yerinde olsan dimi vbe halen o araba sende olsaydı ve suan daha gitseydi
    beni kimler geçti hiç birzaman da üzülmedim trde yüklü olup gitmeyen gsi lerinden biriydi hiç kibirlenmedim yaptım arabamı beni geçenleri tektek geçtim geçtiğiminde videosunu koydum geçildiğiminde sen beni daha gebzede 4aydır tanıyorsun beni busite yıllardır tanırlar sen daha yeni başladın bu işler hızlı giden atın boku seyrek düşer aman dikkat et yaşın küçük bide çocuğun var ona göre hareket et

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o zaman senlede bi alakası yok sahsınlada benim videolarım üzerine bulupta o video yu koymak yanlış benim kimseylede işim yok var yol çıkar deneriz geçende koysun video geçilincede ben koyarım kimse gücenmesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o zaman senlede bi alakası yok sahsınlada benim videolarım üzerine bulupta o video yu koymak yanlış benim kimseylede işim yok var yol çıkar deneriz geçende koysun video geçilincede ben koyarım kimse gücenmesin
    ben millet sahinle 180 yapıp sevinirkıen ben kartalda draglar yapıyordum 205 19 gti la ilk defa binmiyorum bu arabalara yaşıama gelince 25 neyin ne oldugunu bilirim sadace hırslıyım roll yapan herkez geçmek ister kimse geçilmek için yarışmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla acıkcasını yazıyım ben burayaa bız kendı aramızda rollıngler yapıyourz hatta makarasını yapıyourz kısaca eylenıyoruz bende gectım gecıldım gectıgımın bıtetek bıle vıdeosunu goremezsın ve gecıldıgımın vıdeosunu bıle goremezsın cunkı bana gore gereksız seyler bızde dostluk var aa o araba ıyı yuruyor derız gecer gıderız bızde dostluk var sımdı sen vtsne guvenıyorsun ewl amenla ona bır sey dedıgım yok ama yurudugun astra yurumuyordur sorun vardır onu bılelm arabanda %100 bırseyler vardır buna emınım bu kadar boburlenmene gerek yok ıstedıgın astrayla denersın gecersın gecılrısın buda benı baglamaz ama bole yangına korukle gıdersen cok sey kaybedersın umarım ne demek ıstedıgımı anlamısındır gereksız seyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben 3 4 aydan beri araba deniyorum sıkıntılar varmış işi bilenler cözdü neyse sorun degil ben şimdiye kadar geçtigim geçildigim arabalar oldu bende koymadım artık baktım işler degişti en samimi arkadaşımj araba sıkıntı yaqptıgı halde denedik geçti heryerde video yu gördüm bende kendime dedim iş böyleyse maden her denedigim gewçtigim arabanın videosu koyacam kimseye kastım yok ben böbürlenmiyorum araba kendi sınıfında hayet başarılı gidiyor çok gezdim saniyileri boşuna paralarda verdim ama şimdi ekmegini yiyorum bununda bırak tadını çıkartıyım

necoone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortalık fena kızışmış yakında fena roll ver ama baş rolde kim olucak bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı necoone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ortalık fena kızışmış yakında fena roll ver ama baş rolde kim olucak bakalım
    gel bu akşam denyelim senle top speed 2 ye iki uyarmı video yaparım ama baştan söyliyim

YUSUF
    Misafir
    arkadaşlar denemeniz olduğunda benide davet edin güzel giden araçlarla bnde denemek isterim FF vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    specklerı nelerdır arabanın ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı YUSUF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar denemeniz olduğunda benide davet edin güzel giden araçlarla bnde denemek isterim FF vtec
    sen uzak kalıursın şimdi gebze seker pınar arası cuma akşamı nerdeydin denerdik bi öylesine spec nedir

YUSUF
    Misafir
    filtre headers beyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı YUSUF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    filtre headers beyin
    biraz zor ilerde alırsın eh vtecle denedimmi hiç

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)