iki adet büyük fan var ama ne olursa olsun en sağlıklı veriyi drfit box yol şartlarında veriyor bize aşağı yukarı bir güç çıksa yeterli ki dynoyu before after map için genelde kullanıyoruz ama ben paşaoğlunda 214 çıktım 33 derecede 220 de 27 derecede barbaros abide yani birbirine yakın baya...
..::PASSATURBO1::..
pasat dırbo mustaacım muştunun dynoyu gorunce denemekten vazgeçer zaten![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
abi çok önemli bakarsan benim araçta sürekli olarak sarıyor perf süper ama dyno üzerinde ne eksik var nedir ne değildir çıkıyor birde dahası olmaz mı dediğimde sihirli parmaklar artı güçleri torkuda belgeli çıkartınca morali düzeliyor insanın birde onca para harcadın kaç hp araban die sorduklarında rakamı rakamına güç torku sölemek var birde tahmini 250 demek var![]()
dyno eğiris varsa koyar mısın yere verilene bakıcam paşa ve serpin
fark var bariz
Built to fall....
ya bu benimde kafamda soru işaretidir hep hani 40 yılın başında dynoya çıkaracam bari düzgün olsun serp ne kadar güvenilir ?
bu 4. vitesde ölçülmüş, 4-5 arasında acaip fark oluyor neden bilmiyorum
Built to fall....
yanlış hatırlamıyorsam ikiside 4. viteste ölçüldü benim araç..turbo arabada 5. viteste ölçülürse daha fazla çıkma sebebi turbonun en üst viteste en yüksek peak basınca ulaşması ve bu basıncı daha geç kaybetmesi n/a araçtada en yüksek viteste pistonun en yüksek sıkıştırmaya yükselerek en üst seviyeye gelmesi sebeb oluyor diebiliriz ama motor durumundan emin olunmayan yada turbo basıncı ve buna karşı dayanabilirliği belli olmayan araçları 5.viteste dyno ölçmek hem bu durumlardan hemde kesiciye kadar daha uzun zaman geçiceğinden çok riskli olduğundan ve öndeki fanların yüksek süratte yetersizliğinden dolayı 4. vites en makul olan vites sanıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)