User Tag List

Sayfa 11/23 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
427 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Saxo vts onur soytam & honda vtec vtı, erdinç-vti07

alpergti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyw 220 de biter oda 5. vites yapar, 160da 3 bitip 4 e atılıyo sen düşün artık. koskoca 2 vites daha var.
    ben burda denediğim bütün vti larla kendi topspeed ime kadar bastım kısalı vti ile 210 da yaklaşık 1 dk yürüdüm fark kapanmadı.kısasızı da ben 210 da bittikten sonra gelmeye başlıyo yaklaşık 30 sn sonra oda gelmesin zaten o saatten sonra.ha sen diyosan bnm arabam 250 yapıyo denemeyin o zaman zaten geçersin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onurun istedigi yerde onur geçer 60-170km
    60-200dede erdinç abi geçer uzatılcak bi durum yok...

ama madem onur senin istedigin yerde denediniz simdi birde VTİ yın yürüdügü yerde denemek lazım
    isadece benim istedğim yer değil video için en uygun yer orası idi efe yok şu kadar basıl saydı gibi yok şu hıza kadar diye bi durum yok

rkadaşlar bakın tekrar sölüyorum VTI 60 ta vtec açıyordu zaten kısa olduğu için 60 ta onun için bastık bu 1
    2.cisi her iki tarafta 4 te kim önde kesiciye girerse yarışı kazanmış olucak tı 30 kişi vardı her kez gördü büyük keyifle izledi.170 e kadar Vtec beni hiç bir şekilde hafif yokuş aşşağıya hafif yokuş yukarıya geçememiştir.tek rar sölüyorum 170 e kadar basıldı daha başka açıklaması var mı anlayışlı olun biraz ama ben ilk başta dedim sorun olufcaksa 0-400 kalkalım dedim sonradan ortak bir karar ile 170 e sabitledik hızı hiç birisinde 170 e kadar Vtec beniii geeçeeemediii.fazla uzatmaya gerek yok VTI sahibide açıklamıştır ara sayfalarda he uzunda beni geçer ona bişey demiyorum ama anlaşılan hızda beni geçemedi.
    Dr.Ecu AntaLya

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu deneme seklı vts e gore olmus b gercek yalnız vtecede saxodakı gıbı bı p28 olsa 4.78 ıcın gereklı devrı cevırse yaklasık 8800 8900 gıbı her vıteste alacagı yol cok farklı olurdu saxonun deneme seklınde dahı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vtec üstü basılsın, 5 te gittiği yere kadar basılsın.
    araçta kısa olduğu için zaten 60 Vtec üstü basılmış
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu deneme seklı vts e gore olmus b gercek yalnız vtecede saxodakı gıbı bı p28 olsa 4.78 ıcın gereklı devrı cevırse yaklasık 8800 8900 gıbı her vıteste alacagı yol cok farklı olurdu saxonun deneme seklınde dahı
    olsaydı olucaktı ile olmaz bu işler specler ortada
    Dr.Ecu AntaLya

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar adamlar kendi aralarında anlaşmışlar, video koyulması konusundada 2 taraf onaylamış. Daha başkaları neyin tantanasını yapıyor?? vtec geçsin 200 e kadar, geçerde. Peki geçse 30 km içinde yediği 1 boyu nekadar çıkarır? bilemedin 1 boy en fazla. Bumudur ezici üstünlük peki??

Biraz emeğe saygı...
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar adamlar kendi aralarında anlaşmışlar, video koyulması konusundada 2 taraf onaylamış. Daha başkaları neyin tantanasını yapıyor?? vtec geçsin 200 e kadar, geçerde. Peki geçse 30 km içinde yediği 1 boyu nekadar çıkarır? bilemedin 1 boy en fazla. Bumudur ezici üstünlük peki??

Biraz emeğe saygı...
    ah keşke herkez böle açık görüşlü olsa hiç problem olmucak
    Dr.Ecu AntaLya

207KITCAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz hiç ankara da ki su anda turbolu önceden atmosferikken tr nin eniyilerinden biri olan hatta drag sampiyonluğu olan AE plaka pro shop hilmi abiinin arabasını ?? kimse roll de gördük dragta.. bence bu en iyi cvp tır genel olarak çünkü muhabbet orda geziyo.. saygılar..

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Biraz emeğe saygı...

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207KITCAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz hiç ankara da ki su anda turbolu önceden atmosferikken tr nin eniyilerinden biri olan hatta drag sampiyonluğu olan AE plaka pro shop hilmi abiinin arabasını ?? kimse roll de gördük dragta.. bence bu en iyi cvp tır genel olarak çünkü muhabbet orda geziyo.. saygılar..
    varmı tercüme etcek
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olsaydı olucaktı ile olmaz bu işler specler ortada
    adam gıbı bı acıklama yazıyoruz yazıs tarzına bak,suankı speclerde 5 sonu yuruyun ozaman genel ve dogru olan roll seklıyle ozaman ne olucak zaten bılıyorsun. sanzımanın cok kısa dıye 200 lere kadar yuruyemez dıye bırseymı var? kısalıyorsa tum dılılerınkısalıyo ve her vıteste gerektıgı sekılde hızlanır aracın 5 teyurumez dıye bı sacmalık varmı?

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    varmı tercüme etcek

yeminle 10 dk anlamaya çalışıyorum..

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    isadece benim istedğim yer değil video için en uygun yer orası idi efe yok şu kadar basıl saydı gibi yok şu hıza kadar diye bi durum yok

rkadaşlar bakın tekrar sölüyorum vtı 60 ta vtec açıyordu zaten kısa olduğu için 60 ta onun için bastık bu 1
    2.cisi her iki tarafta 4 te kim önde kesiciye girerse yarışı kazanmış olucak tı 30 kişi vardı her kez gördü büyük keyifle izledi.170 e kadar vtec beni hiç bir şekilde hafif yokuş aşşağıya hafif yokuş yukarıya geçememiştir.tek rar sölüyorum 170 e kadar basıldı daha başka açıklaması var mı anlayışlı olun biraz ama ben ilk başta dedim sorun olufcaksa 0-400 kalkalım dedim sonradan ortak bir karar ile 170 e sabitledik hızı hiç birisinde 170 e kadar vtec beniii geeçeeemediii.fazla uzatmaya gerek yok vtı sahibide açıklamıştır ara sayfalarda he uzunda beni geçer ona bişey demiyorum ama anlaşılan hızda beni geçemedi.
    peki onur varmısın herkez görsün senın 5 kesicine benım 5 kesicim ondan sonrada drag bu işin başka çözümü olmucak senın sınırlarında benım sınırlarım uymadı. 5. Vites 225 kesici senınde sölediğine göre 5. Vites 190 kesici son hızı sen belırle ok sana 3 arabalık farkı yaşatıcam yok geçemezsin diyosan hadi hodri meydan son defa
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Biraz emeğe saygı...
    ezıcı ustunluk dıyosunda saxo ezmısmı sımdı 170 e kadar ıkınmıs

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak buda güzel bir fikir. 200 de denenir. dragta yapılır.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ezıcı ustunluk dıyosunda saxo ezmısmı sımdı 170 e kadar :d ıkınmıs :d
    selçuk aslında doğru bı söz neden farları kapatıp elektirk gücüne bile ihtiyacı oluyo benım farlarım hatta xenonlarım bıle açık. Neyse yaa arabasına güvenıyosa gelır dener güvenmıyosa geçilmekten korkuyo demektir. Tech turkey deki karızması çizilir yoksa.
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanzıkmanım kısa 200 lerde yurumuyo dıye bırsey yok ayna mahrutuı butun vıteslerı esıt kısaltır o yuzden 2 3 4 te neyse hızlanma seklı 5 tede aynısıdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki onur varmısın herkez görsün senın 5 kesicine benım 5 kesicim ondan sonrada drag bu işin başka çözümü olmucak senın sınırlarında benım sınırlarım uymadı. 5. Vites 225 kesici senınde sölediğine göre 5. Vites 190 kesici son hızı sen belırle ok sana 3 arabalık farkı yaşatıcam yok geçemezsin diyosan hadi hodri meydan son defa
    son bi defa ben sana verdim abicim aslın da ben yakın arkadaşlarımla veya abilerim le araba denemicektim ama sen çok ısrar ettin RS konusuna da öle bi yazdın ki ayıp olmasın diye kabul ettim ama ben dedim denemeyelim diye sen ısrar edince denedik hızlar da anlaşıldı hiç problem yoktu güzelce gazladık bitti.
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanzıkmanım kısa 200 lerde yurumuyo dıye bırsey yok ayna mahrutuı butun vıteslerı esıt kısaltır o yuzden 2 3 4 te neyse hızlanma seklı 5 tede aynısıdır
    benim şanzumanımı bana öğretme lütfen 160 tan sonrası diğer vitesler gibi değil tecrube ile konuşiorum diğer şanzumanıma göre oke. 0-400 şanzumanı 13/61
    Dr.Ecu AntaLya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)