yok o arkadaş başkasının nicki ile giriyor
Printable View
bastır poke.. :D:D arkandayız kanka
konu öle bir uzamışkii sanki ne olmuş.ama benim anladıgım kadarı ile saxo nun istedigi devir ve hızlarda basıldıgı bence 60/220 deneyin daha saglıklı bir karşılaştırma /rolling olur.
komık olma olum benı kım gecmıste hazmedemıyeyım gecenı tebrıkte ederım gectıgım zsamanda tebrık edılmek ıstenırım senı gectım dıosun ya arabanın koltuklarını kapı dosemelerını her bı bokunu sokmussun bırınde 5 cm tamponun ondeydı bırınde kafa kafya gırdık kı ben ı zaman bıle tebrık ettım senı ama ben sokup deneyınce senı ayırdım senın 4 kalkısın 4,nunde vıdeoları var bahaneler uydurdun durdun en komık olanıda hava cok sıcaktı benım arabam yurumedı senınkı yurudu muhahahahhahaaaaaaa
45 derece sıcakta kendi arabana oktan arttırıcyı bastın avans vurmasın diye banade söleseydin bende zengin karışım ayarlardım 45 derece sıcak için + sağ ön koltuğu bile söküp gelmiştin sadece arkaları sökücem dedin ben bahane yapmıyorum ben seni geçtim sende beni geçtin .
kanka bastım ben basıcagım kadar ona :D ıste ıspatları 4 kere denedık
http://www.techturkey.com/forum/show...ight=hakan%27s bu konudakında bu cocuk koltukları kapı dosemelerını falan sokmus ıste bole kafa kafaya gıttık gecme falan yok 2 3 cm belkı ondedır bırınde net bısı yok ondada buda esıt sartlarda ıkı araba sokukken denenmıs vıdolar fark ortada buyrun bakın
http://www.techturkey.com/forum/show...ight=hakan%27s
Arkdaşım senin gibiler bugün var yarın yokçular yanında da çok güzel yandaşçılar.
Kurdunuz sahneyi oynadınız perdeyi iyi güzel..
Peki..
96 yılında üretilmiş ve hala 2009 yılında olmamıza rağmen 1.6litre den 160 hp çıkarmış başka bir motor teknolojisi üretilememişken Turbo araba ile 1.6 atmosferiği karşılaştıran yok sen 5.500 ü bekle diyen var ya :) Vti 8250dd dönüyor standarttaa bunu biliyormusun? 160hp gücü 7000dd da veriyor bunu biliyormusun? Sen hiç standartta 8000 devir üstü döndünmü? Sen hiç atmosferikte 160hp ve üstü arabaya bindinmi devir bandının inmesinin verdiği keyfi bilirmisin?
Ama olamazki peugeot yada citroen gibi kilo avatajından süratli, biraz bastınmı bütün contalardan pompalardan yağ fışkırtan, heryerinden herdaim ses gelen kibrit kutusuna bimdiğiniz için bunu bilme imanında yok.
Sen anca 170km ben 1 boy yarım boy öndeydim diyerek kendini tatmin edersin. Ama 5.vitesin sonunda kim kimi tatmin eder bakmaya yanaşmıyorsun!! madem bukadar delikanlısın burda kaç senedir bu piyasanın içinde olan adamlara dahi atar gider yapabiliyorsan buyur çık sahneye ama bu sefer bizim sahnemize!!
videolarda sorun var kanka...
olm benım on koltugum sokuktu hem on hem arka kapı dosemelerım duruodu sendede onlar sokuktu bahaneye bak oktan yukseltıcıymıs oktanla 3 araba fark oluosa bosuna para harcamasın ınsanlar ayrıca sen benı gecmedın ıyı ızle vıdeoları kafa kafaya gırdık kı araban sokuktu bızım kı orjınaldı sonra esıt sartlara getırdık aradakı farkı gordun gecmısmıs ızlesın herkes vıdeoları nerde gectın sokuk oldugun halde bıle kafa kafaya gırdık
poke poklarla muhatap olma :D
bana çocuk diyecek samimiyeti nerden buluyorsun berabermi bot bağladık..
al kendine VTI doldur gırtlağına kadar deneyelim
başkalarının arabalarıyla bana hava atma kendi arabanla yarış
burdanda anlaşalıyorki kuyruğuna basılan konuya çıkıp böle polemiklerle örtpas etmeye çalışılıyor muhahahahahah
Bu ne biçim bir üslup arkadaşlar, size yakışıyor mu?
tehtidler küfürler küçümsemeler, alakasız üçüncü kişiler?
Aynı markayı savunanlar,
TAKIM mı tutuyorsunuz anlamadım pejo honda citroen size para mı veriyor.
Sorun ne anlamadım.
Lütfen kendinize çeki düzen verin yoksa HEPİNİZ AMA HEPİNİZ tatile çıkarsınız.
lan senın yasın kacta senınle bot baglıyayım ben kendı arabamla yarısabılıceksen gel hadı sımdı deneyelım aradakı boy farkı 3 olur ama tır olur sen donla gezerken ben 106 saxo yarıstırıodum velet benı cıleden cıkarma gece gece cıkarım yola bulurum senı kafanı gozunu kırarım yeter artık şovmen