Bindiğim arabayla böbürleniyor falan değilim. yanlış anlaşılmasın istersen 3-5 sayfa öncesini oku neden yazdığımı daha iyi anlarsın.
Printable View
15. sayfaya kadar okuyup bıraktım çünkü muhabbette çok sapma olmuş.
Kendi yorumumca (bunn altını çiziyorum).Roll'da belirli kıstaslar vardır , kurallar yoktur şurdan suraya bu devirde yada bu hızdan şu hıza diye bi kural yoktur.Aaa ama ne vardır genelde yapılan bi olay vardır.Ya sonuna kadar yürünür yani 5.vites sonu görülü top speed tabir ettiğimiz yada 60 200 - 80 220 - 50 180 vs bu aralardadır genelde.Buda genelde yapıldığı için öle kabul edilir ama bu bir kural değildir.
Ama olayda şu var önceden anlaşmışlar ve denmişki 4.viteste Saxo'nun kesicisine kadar yürünecek vede öle yapılmış ve Saxo geçmiş.Bu şanzıman oranlarıyla bu ve yapılan rollle bu normal.60 - 200 yapsalar bu speclerle vti'ın geçiceğini her iki tarafta biliyor zaten.
Bence sıkıntı şurda olmuş.Hem saxo nun dediği gibi 4. kesiciye kadar denenmeli ki bu yapılmış hemde bide 60 - 200 denenmeliydiki adil bi iş çıksın ortaya.
adamlar anlasmıslar 170e kdr basmıslar videolarını çekmişler eğlenmişler bi sorun yok tasası yine kralcılara düşmüş peeh
ohaaaaaaaaa kaç sayfa olmuş maksat makara dedik arabaları saldık olaya bak millet birbirini bıçaklıcak arkadaşlar hepimiz olgun insanlarız mantıklı düşünelim yarın bir gün birbirimizin yüzüne bakıcaz iki araç yarışmış olay bitmiş...170 e kadar saxo önde 170 sora vtı öne geçer bunu uzatmanın mantığı nedir????
arkadaşlar daha fazla uzatmayın. onur delikanlı olup buraya 60-200 denemesi yapılmadığı sürece herkezin gözünde farklı bır durumda olacak. tamam yarım boy fark var bu normal ama uzun denemeyı nıye kabul etmıyor. bu konuda onurun geçilmeyı hazmetmediği belli işte. şuda varkı dışarda abı dediği insanlarda burda rest çekebıllıyor. yanı show yapıyor. dost tan ziyade düşmen topluyorsun onur laflarına dikkaet et artık. sayın admınler4 artık bu konuyu kileyın. onurun korkaklığı yüzüünden diğer arkadaşlarda banlanmasın. 170 lik saxo ötesi yok evde kalmış.
Gereksiz gerginlik olmuş. Denemek istemiyorum gibi bir durum olmaz. Gene bir gece ayarlanır bu sefer kitabına uydurulur ne nasılsa o şekilde yapılır. Bu seferlik 4 kesici denmiş birdahakinde 5 kesicili izleriz artık. 4 kesicili denemede onuru tebrik ediyorum. Zaten geceyi ayarlayan olarak ben gelemedim dost kazığına kurban gittik birdaha olmaz molmaz anlamam ben ;)
erdinc abi hepimizin tanısma sebebi honda degil mi onurun bizim ortamımıza girme sebibi de hondaydı... zamanında gece gunduz gezip yiyip icmediniz mi ? abi kardes gibi gezerken tek sorun gecmek gecilmek mi ? neden bu kadar fanatik lik yarıs öncesi konusulan 60 - 170 di ne kadar adeletli bu tartısılır ama yarıstan önce konusulan buydu... sence gerek warmı abi bu kadar tartısmaya onur buyutmenin bi anlamı warmı ? ... bu kadar uzatmayın erdinc abi onur... b.ku cıkmasın bu işin... o kadar yedik ictik muhabbetimiz war ... bu işi artık kendi aramızda halledelim abicim onurcum... bu kadar fanatiklige gerek yok ben yıllardır honda asıgıyım halade öle ama gittim vts aldım.. vts aldım die diger markalara b.k atmıorum kısacası gerek warmı abi bu kadar fanatiklige...