onur , tebrik ederim. aracın güsel yürüyo.
Printable View
onur , tebrik ederim. aracın güsel yürüyo.
göki şimdiye kadar o kadar çok yorumunu okudumkii şimdi bu yazılanlar sana mı ait diye düşünüyorum :) yanı bu sefer daha gerçekci ortadan bir yorum olmuş :icon_tup:
konyada dragda arabanı görmüştüm maşallah çok fena gidiyor. umarım antalya'yada gelirsin tanışırız misafirimiz olursun :heyoo:
Drag bence adaletli degil cunki olaya tamamen pilotaj giriyor , tabi diger mekanik etkenlerde onemli .. Ama Roll'de bana gore hersey daha acik ortaya cikiyor .. 2 arac sahibinin istegine gore deneyin .. 2. vites 60 KM bana gore .. Bi VTEC ustu deneyin , birde 5000 rpm civarinda basin bakalim sonuc ne olucak , ama lutfen 5'in sonuna kadar gidilsin yaa :) Biz 5'i bitiricek yol bulamamaktan yakiniyoruz .. Siz bulmussunuz 170'te birakiyorsunuz .. Ve yanlis anlasilmasin benim istegime gore bi musabaka duzenlensin demiyorum :D
yav 10 yaşından fazla bu arabalar nie hala moda nıe hala cok para edıolar:)
ya drag yapılır 0-400 yada 5 bitene kadar roll yapılır bende uzun 5 olup 5te yığılmasına rağmen 4 sonu bırakmıyordum denemeyi
http://www.youtube.com/watch?v=I5RoQmY6bRk
sayın xor yenı videolar yokmu sende yav sattın vteci tarih oldun:)
gokı ekledıgın vıdeoda 5ı temız bıtırmısın nes eonu daha sora konusurz:):)
şımdı 13 61den daha kısa sanz olsa 150demı bıtcektı deneme, yok ole bı deneme seklı maalesef.. o kdr kısa koyuosan 5tede avantajlı olursun ztn az bısıy gıtmekten bısıy olmaz, ama vtıdada kısa var 220 de bıtıo, son surat 220ye dogru gecer orası kesındır (vtı top speedde ustundur ztn orası acık) ama bı 200 gorulmelı derım..
ulan seko hoşuna gitti dimi videoyu görünce pezo :D
Dogru soze ne hacet ..
http://img132.imageshack.us/img132/3...manoranlar.jpg
Daha kisasi da var .. Var olmasinada kullanilmaz arkadas o :D
Yine yancılık yapıp benım hakkımda konuşan arkadaş! Kendine gel. Tabikide yorumumu yapıcam.
Helal olsun VTS geçmişsin maşşallah ama 170e kadar! VTI 1.6 litre motor ile 240 kadran deviren bi araba!
ASAHSHASHA :)
Top speed 170 mi? Ben 3 te 160 yapıyorum :D 4-5 nerde? :D
Şunu unutmayın yeter, Murat 131 bile çıkıtğında 4 ile vitesti ;)
60-170 diye bi rollling ilk defa duydum. Sen git drag yap dostum.
saxo güzel gitmiş önceden konuşulmuş geçmiş gayet net ve açık 200e kadar gidemeyeceğini zaten belirtiyor saxonun sahibi
arkadaşlar ben bu milleti anlamıyorum ya bi saxo 106 kendinden başka araba geçince altında ne arıyorsunuz vtec 4 sonuna kadar geçemiyor 5 yapsalar en fazla 190 200 de yanına gelir tbrkler onur