106 saxo alt devır gercekten mukemmel![]()
106 saxo alt devır gercekten mukemmel![]()
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
gider yapan yapana....bol giderler efenim...
yaa agent arkadaşım sen nekadar boş konuşmuşsun öyle yaa kusura bakma ama yok 96 yok 160 hp gördünmü gereksiz şeyler bunlar boşver sen yağ atıyormuş şöyleymiş gel gösterim sana gram yağ atma varmı ses gelen bi yeri olursa arabayı sana hediye edim 1.86 boyum 125 kiloyum ben dahil artı 4 kişinin sığdığı arabaya kibrit kutusu demek saçmalık olur ya sen hiç bilmeden konuşuyorsun yada dalga geçiyorsun bizimle arkadaşım yapma etme
PROJECT 01
Evet benim arabam gitmiyordu yaaLanet olsun ..
Bir yanda filtre - egzoz , diger yanda kisa - chip .. boyle birseyi mantigin aliyor mu senin ..
+ Standar chipsiz bir 106 nin yokus asagi da olsa neresi olursa olsun 220 KM'yi gecme bir olasiligi yok ben buna inanmiyorum .. Standartta 7250 RPM'de kesiciye dusen 106 , 220 KM hizda takili kalmisken .. Ne 230'undan bahsediliyor .. Ha benimde bildigim bir 106 son suratte ibreyi orjinal sanzimanla ve chip'i yokken digital km saatinin oraya indiriyordu .. Ama neden km okuyucusu bozuktu ..Uyanalim bu ruyadan gercekci olun.106 biniyoruz dige goklere cikarmaya gerek yok .. Mutevazi olalim.
Women are like Buddhist , They're worship ox.
evet coiloverini koni amortisörlerini takarsan anca adam oluyo işte biraz.. tamam bunları taktıktan sonra 180 derece donuversin uhzahuzahua... şaka bi yana bu bahsettiklerimiz 106 da orjinal amortisorleri olsun gene kıçı başı oynamıyor.. ki 106 ya koy bakalım spor amortisör öne arkaya torsiyonuda birazcık indir, ikisinide 200 le bi viraja sok bakalım civic kaçıncı taklasını atıyor acaba.. bana bunu açıkla rica ediyorum:
http://www.youtube.com/watch?v=kK-hprvTNf8
(umarım ingilizcen vardır)
su videonun başlığını oku içindeki arabalara bak ondan sonra bi daha yorum yap106 gti virajda ciddi bi arabadır lütfen civic'miş fln felan geçin o işleri..
hayat acımasız.
Herkezin kendi dogrusu var .. Alice harikalar diyarindayiz haberimiz yok![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Merak etme eşit speclerde ki 38 VA plaka vti la salı günü mü neyse arkadaşın ne zaman keyfi ererse deniycem videomuda koyarım.Gelsin geçebiliyosa geçsin. Aracında 4-1 dc headers,komple düz boru egzoz,sonda borla susturucu,short shift,aem V2 var.Headerstan(VTI headers takmadan) önce bende chip ve headers yokken geçtim yine geçerim.Eğer takıldığınız konu buysa...
Vw Cc & Mk 5 Gti
hay sç...cam böle işe işin konusu 60-200 den gitti honda pejo çatışmasına. uzatmayın onur denerse heres görcek. denemessede kimse göremıcek. onur korkaklığıyla kalacak bende onurun çamurluk farkıyla kalcak. ama bu videoya hala sağlıklı olan demıyorum. uzatmayalım herkez kendi işine baksın biz halledecez aramızda. tatlı yada acıı
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
ranthor okuyor kaç kişşi banlııcak acaba![]()
www.honda-tech.com
Kayseride bir elin parmağını bulmayacak kadar VTI var bu yeterli bir cevap sanırım.Bir de eski plakası 34 BAR olan kırmızı hatchback şu an ki 38 VH plaka var denemeye fırsatım olursa onunlada dener koyarım.VA'yla eski BAR plaka yani şu an ki VH plakanın arası 1 boy farkediyor.O da VH'nin baskı balatası yenilendi onun için.Bu arada VA plaka olan lacivertte hatchback.Kayseri il sınırlarında tanıdığınız ettiğiniz varsa siz yönlendirin ben seve seve denerim.Zaten deneyecek araba bulamıyorum bi hayli sıkıldım.Takıntılı adam değilim geçtim geçildim diye.Denerim farketmez...
Vw Cc & Mk 5 Gti
onursoytam
Otomobil: V T S
Alıntı:
ERDİNÇ-VTİ07´isimli üyeden Alıntı
Ok ama 60-18o değil 60- senın kesici devrin benm arabamda 4. Vites 175de kesiyo 5. Vitesi kullanmazsak ayıp olur küser bize sonra
tamam 4.vites te kim önde kesiciye girerse bırakırız, benim arabamda 170 te kesiciye giriyor ,baktık başa baş gidiyoruz 5 e at devamm oke midir
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)