adam depresif valla guvenmeyın kendınıze heran nerde ne yapcagı bellı olmaz dereıf bı durum ıcınde hepımızı bu alemden bı çelsede siler![]()
et giren yere dert girmez.
vtec 2 videoları izledim her iki aracada maşşallah ama ciliocu arkadaşın vites geçişleri normal değil bak göktürke adam yerinden çıkaracak vites kutusunu daha seri atmalısın bence..eğer haftaya cumartesi geleceksen bende kemerden gelicem antalyaya deneyelim bide benle bende araç 98 1,6 ies.. maksat muhabbet olsun..![]()
depresif depresif is online now
* Mesaj gönder
* Kullanıcı Listesi
Son Aktivitesi: Bugün 10:47
Şuanki Aktivitesi: Mesaj Rapor Ediyor
ispiyonculugu sevmem değresif![]()
senin gibi adamla konuşmaya deymez o yüzen yetkililere bırakıyorum. konuşsam nolcak seninle? azcık delikanlıysan yazma benle ilgili birşey ama senin gibi adamlar bunuda yapamaz. sen klavye başında zaman kaybetme dışarı falan çık tavuk kes horoz kesolmadı kurtlar vadisi falan izle
![]()
bu konuyu daha fazla kirletmem senle ilgili nedenlerden ötürü hadi eyw.
çiçeğim benimle konusşcak neyın olabıulırkı beynın zaten yetmez bana anlayamazsın algılaman yeterli gelmez delikanlılık lafına hıc gırmeyelımsende olmayan bısıy ıcın bunu tartısmak yersiz olur lanet olsun bu klavyeyı uretenlerede napalım işte can sıkıntısı senın gibi küçük dagları ben yarattım edasında kelıme yapan adamlara yazıyoruz artı ekleyım benım işim para kazandıgım iş klavye saolsun o olmasa para kazanamıyorum
tavuk horuz kes cumlesıne katıulmıyorum ben işimi yaparım polemiğe girmem
kurtlar vadısı hıc haz etmedgım bir dizi aşkı memnuyu tercıh ederım
klavyenın ustundekı capslock tusun acık kalmıs depresıf cok buyuk konusuyorsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)