Hız bir göstrge kanıt provakasyon veya meydan okuma değil sadece adrenalin patlamasıdır
Printable View
Hız bir göstrge kanıt provakasyon veya meydan okuma değil sadece adrenalin patlamasıdır
bu yanlı$ bir hitap $ekli ..
Bu i$te herkes emek harcıyor ve iyi kötü bir$eyler yapıyorlar. kaldı ki pa$aoğlu $u anda TR nin en ba$arılı performance garagelarından biridir. Sayısızca ba$arılı araç çıkarmı$lardır. ONNO usta kimdir diyemem ama ba$arılı bulmadığım pek çok konu var. Pek çok konuda yanlı$ları var. Rahatça 2-3 isim verebilirim Onno ustanın yaptığı hataalardan ötürü motorunı kıran.. Yine de adamcağızın emeği var saygısızlık yapmıyoruz .
Sierran umarım sorunsuzdur kazasız belasız kullan. Madem bu kadar güçlü bir aracın var bir ak$** rolling denemeleri içerisinde izlemekten mutluluk duyarız :icon_tup:
Sanal alemde bu tür konu$maları genelde insanlar kendileri yaratır. Bu sitede pek çok ki$i sanal alem sayesinde tanı$ıp arkada$ olmu$lardır ama önemli olan öncelikle kar$ılıklı saygı ve sevgidir ..
Saygılarımla .
bilader benim bildiğim 2 de 180 görüyor r6.
doğru 180 ile ayağa kalkmak lazım :)))))
motoru ayırt edebilrim ama pek samimi değilimdir gsxr 1000 i ve hayabıusası olan arkadaşlarım var göz alşınalığım var ama r6 ile r1 i ayırt etmek için kasmadım açıkcası izledim baktım kadranın inmemesine felan izledim kapadım sonada yorumu yazdım ayrıca
stage 5 demen ile strge 10 demen beni kesinlikle bağlamıyor üstündeki parçaları sordum turbon ne işletimsistemini sordum sen bana stage 5 diyorsun banane stage inden soruma cvp istiyorum ben hangi turbo ile 2 bar basıosun çok övündüğün makinanın resimlerini koyda görelim ozaman ayrıca tyukardaki yazılarda r1 var deyip gider yapmasını biliyorsunuz :) ben kasmadım r1r6 ayırt etmek için okudumu söledim yanlış okumuş olabilrim doğrudur
ama burda ona buna gider yapıp terbiyesizlik yapmana gerek dahi yok bizimde arabalarımız hızlı olabilir ama kimse burda terbiyesizce davranmıyor
R6 ya R1 demişler, ne var bunda.? 325e m3 deselerdi veya wrx e sti deselerdi bu kadar takarımıydınız acaba.?
motorunda komple bi kaç resmi olsa gzl olurdu neyse kazasız belasız kullan
resimdende anlarlar listedende
tşk ederm yeni resmler içn
sana biraz bahsedeyim R1 le R6 yi görsen ayırt edebileceğin çok şey var ama motorsiklet ile ilgili insanlar bunu bilir otomobilden anlayan biri nasıl bir 520 ile 528 i ayırt edebiliyorsa senin dediğinide motorsikletten anlayan birisi ayırd edebilir ki burası bir otomobil forumu, motorun üzerine neden yatılmasi gerek diye sormuşsun madem bilgi paylaşımı için sordun söyleyeyim motorsikletin kafa kaldırmasını engellemek ve rüzgar direncini olabildiğince azaltmak içindir aynı zamanda kollarını ve bacaklarınıda mümkün olduğunca motora yakınlaştırırsın, şimdi sopa olayına gelelim 1-2 tane adam varmış demek motorsikletle ilgili sen gelipte oraya motorsiklet görüntüsü eklersen ki otomobil videolarında 'iddalı' haraketler var motorsiklettende iddalı görüntüler beklenir ki bir kaç birşey yapılmaya çalışılmış yani videoda daha yeni aldım motorsikleti imajı yok bak 2 teker tepesinde de neler yapıorum şekli var o yüzden de anlayan adamlar hemen bazı hatalar dikkatini çekmiş e iddalı görüntüler içinde bunları görüncede iğnelemişler :) birde yonjayla burayı neden karıştırmamak lazım?
bu sierra eskiden autoshow da mı otohaberde mi ne çıkmıştı o sierra mı?
ben en son 4. sayfada verdigim cevapta kalmısım.zaten yeteri kadar cevap yazılmış resimler konulmuş aracın eski sahibi nerde kimin tarafından yapıldıgı...herşey konuşulmuş.
artık umarım sadece saygı ve sevgi cercevesinde kırmadan kabalasmadan yorum yazılır...
yonja benim hiç uye olmadıgım gerek de duymadıgım hatta muhabbetini de bilmedigim bi site hatta ilk mesaljlarda yonja muhabbetini gorunce kafam da karıstı ne alaksı var bunun bununla diye.yonjayla burayı karıstırmamak lazım cünkü orası arkadaslık sitesi burası otomobil bu kadar basit bence...
:):):)...
i_could...
http://img137.imagevenue.com/loc399/..._122_399lo.jpg tıkla
R1 de egsozlar kuyruktadır ve ramair girişleri kafada yoktur
http://img129.imagevenue.com/loc459/..._122_459lo.jpg tıkla
R6 da egsoz yandadır ve ramair girişi kafadadır.
ayırt etmek isteyenler için
Saygılar...
O TURBO ile r6 yı geçicek beygir zor çıkar :) ben anladım anlıcağımı teşşkkkür ederim
stage5 te buturbo kullanılıyorsa stage 10 a kadar stage i var b unun + green top enjektorlerlede yüksek beygirler alabiliceğini sanmıorum
önclikle nasıl anlatılır bu turbo işleri derseni site içinde araştır aracımın baştan son tanıtımı vardır tek tek yapım aşamalarına kadar
ondan sonra internal wastagate ile 2.0 bar asla continous gidemessin ancak peak basarsın ondan sonra da bar basıncı düşer biz buna 2.0 bar bastık demeyiz
bunun kanıtını isitorum
zaten o turbo asla 2.0 bar basamaz
en son söliyecegim şey arkadaşım cok fazla Gran tourismo 4 oynuosun Tuning bölümündeki Stage 5 lerin tribine girmişsin bence yanlış yoldasın
bu forumdakileer cahil hiç bişey bilmiyen insanlar degillerki sen böle sallayıp tutuosun
barlar beygirler havada ucuşuo anasını satayım Lütfen Yukarda sordugum soruya cevap verin 206 RC ile gazladıgınızda ne oldu açıklarmısınız dürüst bir şekilde
Yorum yokk..
ustadlar gerekli yorumları yapmıslar bize okumak duser :)