User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
122 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: jul ailesi...

I-HANNs-TEAM
    Misafir
    Hız bir göstrge kanıt provakasyon veya meydan okuma değil sadece adrenalin patlamasıdır

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı I-HANNs-TEAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sierra ya gelince şuan (paşaoğlu kim) ONNO usta yaptı araç ankaradan turbocu semih abinindi şuan bende ben bu aracı zevkim için aldım iddam yok geçerim demiyorum dikkat ederseniz yazılarıma denerim diyorum aracıma yapılanlarsa kısaca 2.0 bar basabiliyorum stage 5 tek tek yazmama gerek varmı ? sierra cosworth

bu yanlı$ bir hitap $ekli ..
    Bu i$te herkes emek harcıyor ve iyi kötü bir$eyler yapıyorlar. kaldı ki pa$aoğlu $u anda TR nin en ba$arılı performance garagelarından biridir. Sayısızca ba$arılı araç çıkarmı$lardır. ONNO usta kimdir diyemem ama ba$arılı bulmadığım pek çok konu var. Pek çok konuda yanlı$ları var. Rahatça 2-3 isim verebilirim Onno ustanın yaptığı hataalardan ötürü motorunı kıran.. Yine de adamcağızın emeği var saygısızlık yapmıyoruz .
    Sierran umarım sorunsuzdur kazasız belasız kullan. Madem bu kadar güçlü bir aracın var bir ak$** rolling denemeleri içerisinde izlemekten mutluluk duyarız

Sanal alemde bu tür konu$maları genelde insanlar kendileri yaratır. Bu sitede pek çok ki$i sanal alem sayesinde tanı$ıp arkada$ olmu$lardır ama önemli olan öncelikle kar$ılıklı saygı ve sevgidir ..

Saygılarımla .

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sierra ya gelince şuan (paşaoğlu kim) ONNO usta yaptı araç ankaradan turbocu semih abinindi şuan bende ben bu aracı zevkim için aldım iddam yok geçerim demiyorum dikkat ederseniz yazılarıma denerim diyorum aracıma yapılanlarsa kısaca 2.0 bar basabiliyorum stage 5 tek tek yazmama gerek varmı ? sierra cosworth
    stage 5 nedır ?? bı olcu bırımı felan mı yanı neyegore stage 5 yada neyın stage5 ı stage 5 yetermı demek yetmıor acıkcası parca lıstenı dokersen bak burda r1 le r6 yı ayıramayan ınsanlar sana parcalarınla nerelere kadar cıkabılıcegını soleyebılırler
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilader benim bildiğim 2 de 180 görüyor r6.
    doğru 180 ile ayağa kalkmak lazım ))))
    motoru ayırt edebilrim ama pek samimi değilimdir gsxr 1000 i ve hayabıusası olan arkadaşlarım var göz alşınalığım var ama r6 ile r1 i ayırt etmek için kasmadım açıkcası izledim baktım kadranın inmemesine felan izledim kapadım sonada yorumu yazdım ayrıca

stage 5 demen ile strge 10 demen beni kesinlikle bağlamıyor üstündeki parçaları sordum turbon ne işletimsistemini sordum sen bana stage 5 diyorsun banane stage inden soruma cvp istiyorum ben hangi turbo ile 2 bar basıosun çok övündüğün makinanın resimlerini koyda görelim ozaman ayrıca tyukardaki yazılarda r1 var deyip gider yapmasını biliyorsunuz ben kasmadım r1r6 ayırt etmek için okudumu söledim yanlış okumuş olabilrim doğrudur

ama burda ona buna gider yapıp terbiyesizlik yapmana gerek dahi yok bizimde arabalarımız hızlı olabilir ama kimse burda terbiyesizce davranmıyor
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

luneytunes
    Misafir
    R6 ya R1 demişler, ne var bunda.? 325e m3 deselerdi veya wrx e sti deselerdi bu kadar takarımıydınız acaba.?

I-HANNs-TEAM
    Misafir
    Hız bir göstrge kanıt provakasyon veya meydan okuma değil sadece adrenalin patlamasıdır

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorunda komple bi kaç resmi olsa gzl olurdu neyse kazasız belasız kullan
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Mrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resimdende anlarlar listedende

I-HANNs-TEAM
    Misafir

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tşk ederm yeni resmler içn
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    el eleden herzaman üstündür yap video koy dememdeki amaç herkez öyle olmaz yok gitmez yok durmaz yok öyle oturulmaz diye eleştiriyo neden kimse demiyoki bak kardeşim öyle yapmışsın ama yanlış böyle yaparsan daha iyi olur böyle binersen daha güzel olur yada böyle yapsan söyle yapsan ...... noldu neden böyle yazılmıyoda direk olmamış sopa yutulmuş deniliyo 15 günlük racing kullanıcısından tek teker gitmeyi nasıl beklersiniz ben şahsen yapamıyorum sadece deniyorum ki motoru aldım 3. gün 3.vitesde 16.000 d/d yı ilk kez gördüm ve taksimdeki racıngcilerden nasıl durdurucağımı nasıl kullancağımı öğrendim saolsunlar hiç tanımadığım halde 2 saat sohbet ettik demekki sanal ortamda bu olmıycak anlaşılan herkes öyle olmaz böyle olmaz diycek ama nasıl olcağını kim göstercek R6 ile R1 i ayırt edemiyenlermi

sana biraz bahsedeyim R1 le R6 yi görsen ayırt edebileceğin çok şey var ama motorsiklet ile ilgili insanlar bunu bilir otomobilden anlayan biri nasıl bir 520 ile 528 i ayırt edebiliyorsa senin dediğinide motorsikletten anlayan birisi ayırd edebilir ki burası bir otomobil forumu, motorun üzerine neden yatılmasi gerek diye sormuşsun madem bilgi paylaşımı için sordun söyleyeyim motorsikletin kafa kaldırmasını engellemek ve rüzgar direncini olabildiğince azaltmak içindir aynı zamanda kollarını ve bacaklarınıda mümkün olduğunca motora yakınlaştırırsın, şimdi sopa olayına gelelim 1-2 tane adam varmış demek motorsikletle ilgili sen gelipte oraya motorsiklet görüntüsü eklersen ki otomobil videolarında 'iddalı' haraketler var motorsiklettende iddalı görüntüler beklenir ki bir kaç birşey yapılmaya çalışılmış yani videoda daha yeni aldım motorsikleti imajı yok bak 2 teker tepesinde de neler yapıorum şekli var o yüzden de anlayan adamlar hemen bazı hatalar dikkatini çekmiş e iddalı görüntüler içinde bunları görüncede iğnelemişler birde yonjayla burayı neden karıştırmamak lazım?

bu sierra eskiden autoshow da mı otohaberde mi ne çıkmıştı o sierra mı?

i_could - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben en son 4. sayfada verdigim cevapta kalmısım.zaten yeteri kadar cevap yazılmış resimler konulmuş aracın eski sahibi nerde kimin tarafından yapıldıgı...herşey konuşulmuş.

artık umarım sadece saygı ve sevgi cercevesinde kırmadan kabalasmadan yorum yazılır...

yonja benim hiç uye olmadıgım gerek de duymadıgım hatta muhabbetini de bilmedigim bi site hatta ilk mesaljlarda yonja muhabbetini gorunce kafam da karıstı ne alaksı var bunun bununla diye.yonjayla burayı karıstırmamak lazım cünkü orası arkadaslık sitesi burası otomobil bu kadar basit bence...

Alıntı Xtra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sierra eskiden autoshow da mı otohaberde mi ne çıkmıştı o sierra mı?
    ...

i_could...
    her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tıkla
    R1 de egsozlar kuyruktadır ve ramair girişleri kafada yoktur

tıkla
    R6 da egsoz yandadır ve ramair girişi kafadadır.

ayırt etmek isteyenler için

Saygılar...
    "Wagen"thusiast

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O TURBO ile r6 yı geçicek beygir zor çıkar ben anladım anlıcağımı teşşkkkür ederim

stage5 te buturbo kullanılıyorsa stage 10 a kadar stage i var b unun + green top enjektorlerlede yüksek beygirler alabiliceğini sanmıorum
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O TURBO ile r6 yı geçicek beygir zor çıkar ben anladım anlıcağımı teşşkkkür ederim

stage5 te buturbo kullanılıyorsa stage 10 a kadar stage i var b unun + green top enjektorlerlede yüksek beygirler alabiliceğini sanmıorum
    haahahaha

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı profcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yonja benim hiç uye olmadıgım gerek de duymadıgım hatta muhabbetini de bilmedigim bi site hatta ilk mesaljlarda yonja muhabbetini gorunce kafam da karıstı ne alaksı var bunun bununla diye.yonjayla burayı karıstırmamak lazım cünkü orası arkadaslık sitesi burası otomobil bu kadar basit bence...

...

i_could...
    siteleri karşılaştırmıyorum zaten davranış biçimi eğer girip bir göz atarsan eminim ne demek istediğimi anlarsın

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.25 e subaruya sierraya r1 e ya da başka araca yeten de cıksa maksat otomobile gonul vermek.bu işler icin emek harcamak.begenirsin ya da begenmezsin bu senin kendi zevkin.

illaki benim aracım r1 e bile yeter -haya muhabbetini hiç açmıyorum- diyosan o zaman buraya yazarsın gelin deneyelim diye adam olan adam da zaten seni kırmaz o güzeller güzeli lagunanla yuruyuverir

show carla yürümek için yapmadım biliyorsun hem sierra diil sierra cosworth

rakip cıksa mutlulukdan uçarım para harcayıp yapıyoruz sonucda demekki benim yaptığımdan yada bildiğimden dahaya iyisini yapmış biliyo der ondan bilgi alış verişinde bulunurum en basit örneği 30.000 dolar motora harcandı ama 10.000 dolarlık arabayla denendi....
    bir adet yaptıgımız 206 RC vardı NOS lu gecenlerde ne oldu onunla buraya açıklarmısın lütfen biz tam sonucunu bilmioruz biz ogün gelememiştik müşterimede soramadım

senden örensek ? lütfen
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önclikle nasıl anlatılır bu turbo işleri derseni site içinde araştır aracımın baştan son tanıtımı vardır tek tek yapım aşamalarına kadar

ondan sonra internal wastagate ile 2.0 bar asla continous gidemessin ancak peak basarsın ondan sonra da bar basıncı düşer biz buna 2.0 bar bastık demeyiz
    bunun kanıtını isitorum

zaten o turbo asla 2.0 bar basamaz

en son söliyecegim şey arkadaşım cok fazla Gran tourismo 4 oynuosun Tuning bölümündeki Stage 5 lerin tribine girmişsin bence yanlış yoldasın
    bu forumdakileer cahil hiç bişey bilmiyen insanlar degillerki sen böle sallayıp tutuosun

barlar beygirler havada ucuşuo anasını satayım Lütfen Yukarda sordugum soruya cevap verin 206 RC ile gazladıgınızda ne oldu açıklarmısınız dürüst bir şekilde
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yorum yokk..
    ustadlar gerekli yorumları yapmıslar bize okumak duser
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)