zuhauahauhau, jul ile bursada karşilaştım ben kükürtlüde, valla bi kullanıo varya piiiiiuuuuuu manyak manyak auhauhauhahuauh
zuhauahauhau, jul ile bursada karşilaştım ben kükürtlüde, valla bi kullanıo varya piiiiiuuuuuu manyak manyak auhauhauhahuauh
neden siz savunosunuz ki adamları bırakın kendileri savunsun yada konussun ayrıca selcuga katılıorum her yerde...xtra ahuahuhu fiuuuuuuu
videoyu izlemedim de..bu JUL ...hani sarı BMW varJUL 50 o mu?
harbiden Yonja'da her yerde bu araba çıkıyor insanın karşısına![]()
ahahhahahahah ı arkadas bana yonja lınkını yollamıstı bak dıe baya gulmustum bende... bu kadar sonra gormeler gıbı reklam yapılmaz be kardeım. paran varsa harca havan varsa bas... neyı ıspatlamaya calısıosun kı... senın m3 ne eten de cıkar subaruna da yetende cıkar r1 ne de yetende cıkar... bazı r1 ler arasıra hayalara denk gelırler hele cok tehlıkelı...
senaryo guzel kurgu guzel ben guldum Allah razı olsun...
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
link i ben koydum.bu adam da benim kankam dogal olarak biseyler yazmak geldi icimden.
bu reklam degil sonradan gormelik hiç degil...ama boyle soylemek ayıp.
buraya her video koyan biseyler ispatlamaya calısmıyo yapılmak istenen eger ispatsa otomobile gonul verdigini gostermek...
3.25 e subaruya sierraya r1 e ya da başka araca yeten de cıksa maksat otomobile gonul vermek.bu işler icin emek harcamak.begenirsin ya da begenmezsin bu senin kendi zevkin.
illaki benim aracım r1 e bile yeter -haya muhabbetini hiç açmıyorum- diyosan o zaman buraya yazarsın gelin deneyelim diye adam olan adam da zaten seni kırmaz o güzeller güzeli lagunanla yuruyuverir...
saygılar...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
buraya her vıdeo koyan bırsey ıspatlamaya calısmıor bu foruma yazan herkes kendını arabasını ıspatlamıcak kadar alcakgonullu bıkere bız bu forumu koyarken bırsey ıspatlamak ıcın kurmadık Türkiyede olmayan bırseyı bılgısel agırlıklı bı forum yapmak ıcın kurduk ıspat edılecek bırsey yok bızım de kendını ıspat edecek uyemız yok acıkcası herkesın yerı ayrı herkesın konumu farklı surda kac uye varsa cogu cogunu tanıyor edıor tanısıor dedıgın gıbı ıllakı r1 e yeter deıl hayabusaya yetecek araca sahıp uyemızde var ama gerek yok bole mal mulk araba motor para pul gosterısınde bulunup bırseyler ıspat etmeye sanırım net ve acık sekılde anlasılmısımdır ...
saygılar ..
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
$imdi yanlı$ anlama ama video çekimine benim lafım yok . Hatıradır , çekilir payla$ılır v.s ama yonjada fln yapılanlar gerçekten miniks in yazdığı noktaya çıkıyor .. Bu kadar reklam yapmakta ho$ değil yani $ahsen ben yadırgıyorum bu tip $eyleri . Araba güzeldir , hızlıdır v.s bırakın size kalsın insanlara neden reklam ediliyor ki ..
Hepsinin ötesinde bu sitede kolpa diye tabir ettiğiniz kişiler yok kimseye kapak olmaz olduramazsınızda burayı Yonja ile karıştırmayın burası M_PROJECT inde gayet güzel açıkladığı gibi bilgi ağırlıklı insanların öğrenmek için yazıp okuduğu bir forum kimse kimseye burda hava atmaz böyle şeylere gerek yok reklamın yeri burası değil yani..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
iyi eylenmişiniz![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
adam denemeyle ılgılı bısı dememskı sade gorguyle ılgılı konusmu ki bence sonuna kadar haklı bence sen yannıs kısıye bulasıyosn hee bılmedıın bellı onlar lagunayı denemek ıcın yada yollarda apaçilik yapmak ıcın yapmadılar sadece show car ıcın yapıldı ve gayet baasarılı oldu bence ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)