arda cok geciyo..
Printable View
yaa burda tonlarca para harcıyoruz ciddi otomobiller yapmaya çalışıyoruz .ama kim ne sorduysa hep açık açık yazıp cevap verdik .sen bu siteye üyeysen ve buraya kendi arabanın videosunu koyduysan paylaşıcaksın tabiki millet soru sorsun yorum yapsın bu rası video koyma sitesi değil bunun için farklı siteler var
yarın öbür gün bişi sorarsın bu sitede bunun cevabını bilen insanlardanda tepki toplarsın.
1 numara olursun. tarifini saklarsın sen hiç yemek yarısmalarında 1 numaralı kekin tarifinin dagıtıldıgını duydun mu...? Ama havuçlu kekin tarifini herkes bilir ve paylaşır herneyse uzatılıcak bi konu değil Roz kardeşim iyigeceler..
ps:canm havuclu kek çekti yaaa :D:D:D:D
edit: "önce Türkiyenin en hızlı vtec turbosuna sahip olman lazım" derken inceden bi meydan okuma sezmiş gibi oldum..:heyoo:
maşallah ilk önce araca ama parçaları saklamak çok mantıksız ne olacak yani araban ççookk aşırı giden bi araç gibi gelmedi bana ki parçaları saklıyorsun aynısnı yapmamalarındanmı korkuyorsun daha iyilerini gördük burda... neyse allah kaza bela vermesin
yok aslında haklı olup olmama durumu deıl mustafa yakın arkdaşım ama soylemem dedigini bnde savunmuyorum devlet sırrı deil sonuç olarak ama söylemek istememiş işte...ztn kimsede aman söylesin diye peşinde dolanmıyo ztn :) biz ilk tanıştıımızda kaputu acmamıştı :D
Bu ne yaww 4nala gidiyor beygir maşallah...
video güzel sıradan.kırmadan dökmeden maşallah...
aslında sölemesi yada söylememesi çokta beni çokta baglamaz...
çünkü ondan daha hızlı olan ardanın setupını biliyoruz :)daha hızlı olunca mrk etmeye başlıcam.
maşallah etkileyici cidden...
maşallah mustafa çok güzel yürüyo araç :) almanlardan japona geçiş yapmışsın görüşmeyelii hahahah :D
sanırım burada video paylaşmak suç arkadaşlar sanki dünyanın sonu geldi altı üstü öylesine bi görüntü bukadar neden abartılıyoki açıklama yapmak zorunda değilim kimselere benim arabamda beldi dizel motor var belki yok...
varsa türkiyenin en hızlı vtec i getirde deneyelim aynı basınclarda ozaman tekrardan konusuruz...
video paylasmak falan suc deil arp arkadasım sadece forum olayının özü paylaşımdır biz merakımızı gidermek amacıyla sana aracındaki setupu soruyoruz sen anlam veremediğimiz bi davranış biçimiyle paylaşmak istemiyosun tercih meselesi saygı duyarız bol boostlu günler dilerim..
maksut dener