Bence b16 blokta 89 mm krank ve 85 mm piston var.
Printable View
Bence b16 blokta 89 mm krank ve 85 mm piston var.
o vtec derken eminimki seni dusunmemistir :)
b16 olarak demiştir.
mustafa benim cok yakın arkadasım olmasına ragmen vın ı aynı basıncda gecemezlermi,bence gecerler cünkü onun arbasına uzun zamandır hic ellenmedi (ayar olarak) bunun yazı var kışı var osu var busu var sen benden daha iyi bilirsin.
ama ayarı yapacak olan arkadas geldigi zaman eminimki üst satırlarda bu aracdan daha hızlı olarak bahsedilen aracların cogu bu aracı gecemiyecek.
http://tinypic.com/player.php?v=2u7mvkp&s=4
gökhandayken 17 psı ve specleri
motorun yıpranmasıda mustafa ıcın cok problem deil hafta içleri hafta içi caddy e cumartesı evo ya pazar vtec e bınıyo...pıknıge gıdıyorum dedıgınde şaka yapmış pıknıge gıtmek ıcın bşka arabası var..vın şu anda zaten garajda yatıyo 2 3 haftadır da hiç bınılmedı ayar yapılana kadar da öyle yatacak ..speclerını soylememıs ama bnce 30 psi da bile yuruyebılecek hatta yolda tutunabılecek bi araba belkı zamanı gelınce soyleyecektır...
yarış konusuna gelınce hiç bi zmn geri vites yapmadı o 20 basıyo bu 30 basıyo denemem demedi bi kere önce bunun için tebrik etmek gerekir .deneriz yaa diyip telefonu kapatmadı yarış ayarladıımızdada hiç bi zmn bızı yuz ustu bırakmadı
..yukarda yazmış bazıları yok geçen arabayı merak ederım bilmemne dıye 9 psi da bu kadar yuruyo 15 basıp 9 demıyo adam saat te ustunde takılı gelen bakar boostu gorur denemek ısteyen dener demek istemiş yani ben bunu basıyom ama saatım evde dur gelıyom dıyıp 2 saat basınc actırmayla ugrasmıyo olay bundan ıbaret aslında buyutulcek hiç bişey yok
senle bi alakası yok aslında biraz mizacı serttir ondan kaynaklı olsa gerek
Masallah ;)