User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: roll gecesınden bır kac goruntu

Serkan_UR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim videoda dikkatimi çeken bişi var neden bi site buluşması havası var bunda onu anlamadım ben ? Ben bahsettiğiniz sitenin üyesi değilim ? Ve bu buluşma bi site tarafından değil bana Alptuğ ve Emre tarafından haber verilmişti ....

Ayrıca eyer her otobana çıktığımızda birileri video çekip bizim sitenin buluşması diyecekse ozamn TR deki tüm videolar bu sitenin buluşması olurdu herhalde ....
    buğra abi dikkat edersen video da roll yapan arabalar o bahsettiğin sitenin arabları olduğu için öle yapıldı Rc de bizden gördüğümüz için onun arabayıda başta göstermek istedik arada sen vardın yani ben kesicektim orayı ama seninde ismin yassın istedim yoksa üyeymiş gibi gösterme gibi bi çalışma yok yanlış anlaşılasın rahatsız olduysan kusura bakma.Art niyet yok.Gene sölüorum roll yapan arabalar bahsettiğin siteye ait.Arada senide gösterdimiz için rahatsızsan k.bakma tekrar.Yürürken başka kmsenin görntüsü yok zaten Teşekkürler.Bu sanal ortam öle deişik olmuşki herşeyn altrında bişiler aranıo..üsüldüm..

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SeRKaN_VY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buğra abi dikkat edersen video da roll yapan arabalar o bahsettiğin sitenin arabları olduğu için öle yapıldı Rc de bizden gördüğümüz için onun arabayıda başta göstermek istedik arada sen vardın yani ben kesicektim orayı ama seninde ismin yassın istedim yoksa üyeymiş gibi gösterme gibi bi çalışma yok yanlış anlaşılasın rahatsız olduysan kusura bakma.Art niyet yok.Gene sölüorum roll yapan arabalar bahsettiğin siteye ait.Arada senide gösterdimiz için rahatsızsan k.bakma tekrar.Yürürken başka kmsenin görntüsü yok zaten Teşekkürler.Bu sanal ortam öle deişik olmuşki herşeyn altrında bişiler aranıo..üsüldüm..
    serkanım seni nekadar zamandır tanırım ; seni nekadar severim bilirsin ben sadece böle bişeyden haberim yoktu ve beni çağıran insanlarla bi sitenin alkası yoktu nerden çıktı bu diye sinirlendim yukardada yazdığım gibi... Yoksa senle alakası yok olayın kardeşim benim ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serkanım seni nekadar zamandır tanırım ; seni nekadar severim bilirsin ben sadece böle bişeyden haberim yoktu ve beni çağıran insanlarla bi sitenin alkası yoktu nerden çıktı bu diye sinirlendim yukardada yazdığım gibi... Yoksa senle alakası yok olayın kardeşim benim ...
    Anladım abi de rolling yapan yasin erdem ben mesut abi olunca yani bizbize olunca öyle yazdım ki arabaları gösterirkende rc ile mesut abi arasında sen vardın normalde o grntüde bütün araçlar çekilmişti ama sadece bisim arabaların olduğu görüntü kaldı..sende arada kaynadınn seni tanıdım içinde ismini yazdım nese bidahakine söler çekeris hem zaten C.. Rollnight dediysek doğru konularn görüntülerde başka kmse yok çnkü nese sen durr gisli gisli stciker bile yapıştırıcam ben sana görürsünn..En kısa zamanda görüşmek dileği ile

ÇAGTi
    Misafir
    çok iyi geceydi serkanım bızı alevlerınden eksık etmedi =)

SON TC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paylaşım için sagolun arkadaşlar,Güzel eylenmişsiniz,Dikkat i elden bırakmadan uslu uslu takılın böle

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm hani ben yokum . bende çıkıcaktım televizyonlara hiç çekmemişsiniz beni
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

aspava983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla makinalar güzel,arkadaşlık güzel, paylaşım güzel daha ne olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 sow olmuş hehe orda olmak isterdim valla..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm hani ben yokum . bende çıkıcaktım televizyonlara hiç çekmemişsiniz beni
    reis seni tutabilee aşk olsun korna sellektör hiç pas vermedin Type-R bnion die nie muhhattab almıon bisi sonada tvye çıkmadım diosun hıh

CanAwaR
    Misafir
    106 kollarına dikkat etsede egilmese barialew çıkarim derken...maşallahları war arabalarınızın kazasız belasız günler.

ba98
    Misafir
    pek deniycek araba bulamadık ama kalabalık bi geceydi.bu arada ben selim o rcnin sahibi

Kaan bm 7679 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugra :vıdeoyu ben hazırlamadım ama serkanında bı art nıyetı olmadıgını anlamak ıcın su sekıldede yola cıkabılırız o aksam vardı 30 araba ama biz hepsını deılde kendı sıtemızdekı arkadasları cekelım ıstedık gusel bı hatıra modelı için fakat senın arabanda cocukların arabasının arasındaydı sımdı sana orda bugra arabayı cek burdan cekım yapcas dıye bısey soylesek ayıb olurdu dımı sonucta yuzyuze gelıoruz daıma hatta ben cekerken atlayacaktım tam sen bıseyler soyledın kamera sana döndü o an serkanda kesmemiş kusura bakma

tolga:ınan o aksam senın oldugunu bılsem farklı yanasırdım kanka hayalet gıbıydın varlıgınla yoklugunla hop ordasın hop burda el edıoz vs yoksun ulen dıom nıe durmuo adam bı ses boop booop yoksun ama yasdım yakalarım

selim:arabanın masallahı var bı yanımdayken bıde arka stopları goruyorum iyi bosalttın arabayı tahmın edıorum yakında sende bınmeyecen ıcıne agırlık olmasın dıye bı sıstemle uzaktan kumanda modelı takılcan

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ba98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pek deniycek araba bulamadık ama kalabalık bi geceydi.bu arada ben selim o rcnin sahibi
    Wellcome new member kardeşim

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ba98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    efendi olucan bu sitede :P
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)