Allah sorar bunun hesabını...
ya abi herhalde su andan itibaren babası cok olmustur savas AYIN
abi rezalet ya yazık hayvana valla...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
onun bunun çocuğu savaş ay denilen mahluk allah belanı versin senin, o hayvan gibi acı çeke çeke geberirsin inşallah...
gerizekalı reklam düşkünü kendini bi b*k sanan aptal Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın!!!!!!!!!!![]()
bu öküzün 2 dklık şaklabanlığı için öldü hayvancağız.reklam düşkünü pislik...
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
YA BU SAVAŞ AY DİEMİ MİLLET ÖRT BAS ETTİ BU OLAYI HAYVAN HAKLARI KORUMACILARI NEDEN BU ADAMA BİŞİ YAPAMIYOLAR KARDEŞİM
SAVAŞ AYDA KİM
KDMN ZÜPPESİ yavru tavşan gitti yaa inşallah ölmemişte bayılmıştır hayvan
yuhh yaaaaaa
Ya üzüldüm hayvana bide sonunda uyuyo diyo senin neyine tavşan çıkartmak şapkadan Ailesel sorunları olmuş bunun küçükken Annesi pek ilgilenmemiş galiba işleri çokmuş herhalde ...
allah belasını versin onunda yapacağı şovunda hakkaten hayvan hakları savunucuları nerede onları göreve çağırıyorum en ufak olayda ortalığı ayağa kaldıranlar bu mahlukatın yaptıkları karşısında sessiz kalması çok düşünüdürü gerçekten çok yazık çok yazık başka söz söylenemez biraz ağır konuştum farkındayım ama kusuruma bakmayın aslında içimden neler geliyor ama ***** söleyemem Allah ona ne ceza vereceğini bilir.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)