kayseri demiş arkadaş ama...
kayseri demiş arkadaş ama...
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
maşallah cem gti adına yakışır yürümüş.
çekim yapan arkadaş makara yakonuşmalar süper
barnak bassam olurmu ?
Evet arkadaşlar video Kayseriden.Bu speclerle yürüyen gördüğüm en sağlam vti bu.Daha dediğim gibi orjinal son susturucumla yürüyorum.Sebring'i söktüğüme pişmanım.Sökmeseydim o zaman daha farklı olurdu.![]()
masallah Gti ' a acıkcası bu kadar gıttıgını hc dusunmezdım,japon fanatıgı olmasamda Vti alır dıodum![]()
GTI ın şanzumanı çok uzundur, chiple 3. vites 160+ 4. vites 200+ hızları goruyorsundur.
106 nın da o özelliklerde 170 180 den sonra tutunacağını sanmam
10 15 yaşındaki araçlar, kutlarım..
Chiple üst devir sınırlarını oynamadık 7000-7100 rpm civarı bir değer çeviriyor.Askerden gelince hayırlısıyla dereceli yapıp üst kapak dizersem ona göre bir yazılım güncelleyim 7800 rpm çevirebilirim ama şu an için üst devir çevirmeye gerek yok çünkü fazla can çekiştirmeye gerek yk arabaya üst devirde az çevirsin öz çevirsin.Ayrıca 10 yaşındaki araçlar için genelleme yapmamak gerekir demişsiniz ben sadece kendi aracım için bi örnek veriyim aracı alalı 6.5 ay bitti ilk aldığımda işimiz gereği vesaire derken a dan z ye herşeyine baktık ve aracın komprasörleri full basıyor.
VTI'da arkadaşların dilinde speclerine göre en sağlam yürüyen vti'mış.
Vw Cc & Mk 5 Gti
maşallah araçlara.. GTI harika yürümüş
Dr.Ecu AntaLya
maşallah güzel yürümüşün.. eminim egzantrikle baya zevkli olucaktır devir çevirmen. İnşallah istediğin gibi yaparsın..
Abf cupra 2 yurt dışından olması lazım bi örnek egzantriğe
seat ibiza cupra2 abf Schrick 276/276 exhaust, chip tuning, PL vw golf evo light flywheel
Seat Ibiza GTi 0-160 km/h
http://www.youtube.com/watch?v=P9Glw...eature=channel
http://www.ultimatespecs.com/?option...l=525&car=3098
Fabrika verileri.Kimi verilerde 0-100 km hızlanma verisi 8.2 saniye yazıyor kimisinde 8.3 yazıyor.1139 kilo olarak gözüküyor.
Vw Cc & Mk 5 Gti
valla o zaman helal olsun çok güzel gitmiş araç... keşke istanbulda olsaydınız denemek isterdim bende...
Sağlıklı "VTi" sağlıklı kullanılırsa standart Golf GTi'a geçilmez...
Aynı şekilde Cupra2 ye de geçilmemesi lazım, muazzam fark yok... Kalkışta GTİ'ın VTi'a bir avantajı GTi'ın stock olarak kilit kullanıyor olmasıda olabilir..
Cem in arabada "chip" olması da büyük etken , Çünkü ölü üstler chip ile ABF de rahatlamıştır muhtemelen kesici de 6900 den 7100 e çekilmiş anladığım kadarı ile.
Maşallah Cem...
Eray'ın dediği gibi 3. vites 90-100km hızla rolling denemelisin, araç içinden düzgün bir çekimle.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)