adam gördüklerini anlatıyo bunda kızcak bişey yok. konunun tadı kaçtı zaten ben daha bişey yazmıcam. ankya gelirsen kapım açık gel buyur misafirim ol yeni videolar çekelim
Printable View
adam gördüklerini anlatıyo bunda kızcak bişey yok. konunun tadı kaçtı zaten ben daha bişey yazmıcam. ankya gelirsen kapım açık gel buyur misafirim ol yeni videolar çekelim
konunun tadı ne kacıcak herkes bısı solerse olmadık bole olur bızde sıkıntı yok reıs gelır mısafırın oluruz
sakaryayada gelın yaa ıstye yolunuz dusuyodur yolda cıkın 2 dk bız sıze eslık ederız
ya zaten sıkıntı yok kardesım o aksam bız gerekenı konustuk vıdeoları ıstemıssınız dıe koydum koyuncada halıyle arkadaslar yorum yapıo ama o aksam arac gercekten arızalıydı uc e gecmıodu sonra tekrar uc dede denedık fark gene aynı oldu baska sorunda var heralde normalde bu kadar olmaması lazım..
arabanda beyin yoksa ben denerim seninle. arabalrarınızı tam yaptırın öyle gelin ozaman sonra araba arızalı olmadı filan olmasın typer arabanda headers egzoz filitre varsa. ben denerim seninle dostum. 2kere denicez. 230 gibi bırakırız toopspeed değil.zaten belli olur o sıralarda.
Zaten aracta sorun oldugu denemenın oldugu gece de bılınıyormuş...
Eğlencesine bi deneme yapılmış...İleri geri konuşmanın da gereği yok bence...
Bi gün sağlıklı bir şekilde tekrar denenir...Videoda da zaten belli bi iddamız yoktu o gece...
Merak ettik..bu yuzden videonun koyulmasını istedik...Yorumlarda veryansın edip yok sofor soyle yok boyle denileceğine
biraz daha yapıcı olsa daha keyifli olur bu rolling konuları diye düşünüyorum...
araba saglam veya bozuk sanane bız denedık gazlıyanlar dısında herkesın gazı var bende onu anlamadım.senın mını ucuyo galıba dene bakalım type r ıle hep bole gecderım ederım dıyenlerın basına bısı gelır gecılır hemen bı vıdeo konur ole kalır sonra.bız zaten araba bozuk dıye gectı demedık denedık dıyoruz hala sen ne anlatıyosun mevzu acılınca arabamız arızalı dedık adam denız yazmıs arabası arızalı dıye okadar fark olmaması lazım dıye
Gelin deneyelim dostum ben heryerden uçarım dikkat et sen gel nasıl uçtugumu görürsün her yönden. geçince arabanız sağlam yenilince bozuk oluo ozaman denemiceksin kardeşim. typerı geçerim demedim sen nerden atladın konuya yaranmı var cooper sle beyin yoksa denerim dedim geçerim geçilirim demedim.
type r de beyın yok sen yazmıssın okuma yazman mı yok ben kapısırım senınle dıye 230 a kadar basalım dıye sen.ıtalyan ısındekı soforlerden bırı senmıydın
Sakaryalı dostlar,
biraz daha sakin, biraz daha relaks hafızlar :)
Biraz da olaya şu açıdan bakın, siz bu videoyu bu siteye YORUM YAPILSIN diye koyuyorsunuz değil mi ?
insanlar da videonuzu yorumluyorlar. Bunda kızacak, gücenecek birşey yok. konuyu bir baştan okuyun, ön yargısız bir şekilde, insanların; sizin o tepkileri vereceğiniz kadar kötü ve sıkıntılı yorumlar yapmadığını göreceksiniz.
Konu içerisinde diğer arkadaşların restleşmesi de konuya heyecan katmış, olabilir :)
Hafızlar efendi insanlardır :)
Severim sakaryayı da insanlarını da ama dediğiniz gibi, araba yapılır tekrar denenir, o zaman da videoyu buraya koyarsınız yine insanlar yorum yapar. İyi, kötü, ağır eleştiriler olabilir, biraz daha sakin ;)
Emin olun bu sitedeki insanlar iki Vti arasında bu Spec'lerde bu kadar fark olmayacağını ÇOK İYİ bilen insanlar.
İkinci videoyu bekliyoruz. eksikler gedikler tamamlansın... ;)
bu arada sakarya da nerde deniyorsunuz, hangi yol burası ?
emrah sakin ol.. bu ne tuhaf muhabbetler.. araba küçümsemeler atar giderler durduk yere.. yakışmıo size..denemişsiniz..denediiniz kırmızı vtı ın nasıl gittiğide bellii yakın gitseniz bile çok başarılı sayın aracınızı..senkromeçle performans pek bağlantılı değil.. sensorler önemli ..
beyler bu kadar atar yapmaya gerek yok sonucta bu iş zevk işi kımse kımseyı kırmasına gerek yok varsa bı ıdda denenır gorulur oturp konusulur..
Evet arkadaşlar burda bizrbirimiz kıracak bir konu yok ama bir konuyuda başka bir konuya saptırmaya gerek yok..
İyi Forumlar
SAXO YU VTS
muharrem atarda yapmıyom kucumsemıyomda...ama ole alaksız adamlar konuy a atlıyo kı sadece laf olsun dıye yasıyolar..maksat msj sayısı artsın dıye..
emrah sıkıntı yok turbo yu vts gönlünü alır onun.. bak şimdi bende konuyu saptırdım gerek warmıydı ki.
masallah guzel deneme olmus
Maşallah Güzel Deneme Olmuş..
Geride Kalan Aracın Problemlerini Giderip, Tekrar Denediği Videoları İzlemek İsterim..
Bahsedilen Problemler Giderilince Eminimki Daha Çekişmeli Bir Rolling Olacaktır..
2 Aracın Sahibinede Kazasız Belasız Sürüşler..
2 Aracında Sesi ve Gidişi Güzel..
Atışıp Boşuna Stres Yapmaya Gerek Yok Bence..
Saygılar..
54 ta olan gerıde kalan aracda sorun var kımse bunu ınkar edemez deneme yerındekı arkadaslarda bunu bılıor deneyen arkadas kırmızı vtecın sahıbıde bılıo artı deneme sebebıde aracın gıdısını farklı bır aracla gormek ıstemesındendır talih arkadasımızın sunuda solemek gerekır ta nın soforuyle araba 2 boy gerıden geldıgı bı gercek haa bu bahane degıl kırmızı vtec gectı. burda bence orada olup bıtenı bılen orda olan kısıler konusurlarsa daha ıyı olur herkesın zıplamasına gerek yok herkes bırbırıne saygılı olsunlar bu ısı genelde nedense yenı baslayanlar cok heyecanlı oluyor , bişe ispat etmeye gerek yok orda deneyen 2 tarafta gayet guzel denedıler opüştüler birbirleriyele sonrada yol aldılar hıc bır problem sorun yok 54 ta vtec eksıklerını bıtırdıkten sonra tekrar denenır gorulur kımsenın hazımsızlık yapıcagını sanmıyorum ben, ayrıca sakarya ta vtecın o arabadakı 2.5luk headersı 2.incle degıstrmen daha faydalı olucaktır aklında bulunsun.
burak sagol kardesım.evet gecıldık zaten gecmek dııl denemektı maksat.bunu en ıyı sen bılıyosun.amac bu zaten ne kadar guzel bak headers deıs dıyosun vs vb amac yapıcı olmak eksıklerı gorup tamamlamak paylasım tanısma.benım amacım buydu ama konu cok saptı.atar yapmak dııl sadece yazılana cevap vermek bız gayet durust yazdık olanı gecen araca bısı demedık masallah araca soforune ve burak arkadasa tesekkurler.
talıh kardesım sıkıntı yapma sorun yok zaten dıer arkadaslar bıras atısdılar rekabet yaptılar onlarda denerler bakarız vıdeo ızlerız senınle alakalı bısey yok zaten bı kac kere yazdık arac sorunluydu dıe.. bu sekılde sıkıntı olur sana dıe basta ben vıdeoyu koymak ıstemedım..bız bılıyorz ama ızlıyenler okadar anlıyamıyolar dogal olarak cunku orda deıllerdı orda olanlar zaten bılıyoo..
sagol kardesım eyvallah butarafa gelır dusersenız haberleselım bende gelırsem haberdar ederım onlar gazlasın bakalım vıdeo koysunlar bırazda bız yorum yapalım :)
burak bana olmadıgını anladım ustune yorumda yazmadım zaten farkındaysan:)bu alemde yenı deılız zaten :)