değişik bi deneme oldu ben bişey anlamadım ama..
sakaryadan gelen vtec ın plakasını bılmıyorm ama..aracta headrs flıtre headrs egzos varmıs...
WaF vtec..egzos flıtre
http://videos.streetfire.net/video/v...tec_721371.htm
değişik bi deneme oldu ben bişey anlamadım ama..
sakaryadan gelen vtec ın plakasını bılmıyorm ama..aracta headrs flıtre headrs egzos varmıs...
WaF vtec..egzos flıtre
http://videos.streetfire.net/video/v...tec_721371.htm
aynen arabada sorun war..senkromeclerı degısmesı laızm 3-4 cartıyo..bıde araba olunca denenır tam olur ne oluyo dıye..
arkadas burada baya fark atmıs bıdahakıne de bız atarız![]()
Şirketten izleyemiyorum ama kum gri 96 model 54 TA plaka arabamı? hatta siteyede üye olması lazım arkadaş. Merak ediyordum gidişinide izleyemedim tutuldum.
Güzel deneme olmuş maşallah.Kaç km hızda basılıp araçlarda kaçar kişi olduğunu yazarsanız daha iyi olur.Benim anlamadığım şimdi bu önde olan araç headers olan mı olmayan mı
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
iki araç arasında sadece headers sa fark, siz senkro ları yaptırsanız bile bu kdr fark olmaz, boşuna restleşmeyin, bence siz soforü değiştirinben kendimden biliyroum vites atmayı öğrenene kdr ne adamlardan boy yedim
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Bencede tek fark headers ise bu kadar fark olmaz senkromençle.Denemede fark çok fazla çünkü.
Maşallah iki aracada
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
arkadaslar bız arabamızı denemek ıstedık.gecmek falan dııldı mevzu artı suan servıste contası yanıkmıs senroları deısıyo vuruntu bozukmus bıde o2 yapılıyo.he bunlar performansı etkılemıyosa arızalar tamam arabam yurumuyo demektır.zaten gecılsede cok onemlı takrar denenır yıne gecılırse de onemlı dııl sıkıntı yok amac eglenmek benım ıcın madalya vermıyolar sonucta
sıkıntı yok kuzen deneriz bılıyosun arabanın yurur halınıde benım cekınmem.ılla gecıcem dıye gıtseydım yapardık bısyler
bu nasıl iştir böle ;
ışıklarda bi araba geçtim hafız ama arabanın markasını biliyorum bi tek der gibi..
headers,eksoz varmış bildiğim vs vs.
arkadaşlar neyin peşindeyiz ??
bi defa araç sahibininde değil video karelerinde ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)