herkes konusyo ıste hayatında araba gecmemstır konusurlar hakan..hanı bız sakaryalıyız ya rollıng ne bılmıoz ya![]()
herkes konusyo ıste hayatında araba gecmemstır konusurlar hakan..hanı bız sakaryalıyız ya rollıng ne bılmıoz ya![]()
hem 1 videoyla ben geçtim fark attım demek çok yanlış...
nedense her yerde geride kalan araç veya şöförü yerden yere vuruluyo...
B18c specR swap eg
bu vetekler yörümüyo heçşaka şaka kızmayın hemen. 2 aracada maaşallah ama talih araban bozuksa denemeseydin keşke yaptırınca denerdin
tabıkı maksat deneme zaten denız pc arkadasada soledık araba arızalı maksat deneme olsun eglence olsun.konusması gereken denız o harıc gerı kalan herkes yazmıs onada tesekkurler,arac arızalı suan guven oto mehmette nıkomedıa arkadasımız bılır hatta sorar servıse evet saglam veya bozuk dıye yazar her halukarda sıkıntı yok
Size bişey sorucam. Bu forumda biçok insan herşeye atar gider yapmak için mi üye?
Bu iş canımı sıkmaya başladı açıkçası.Dün telefon geldi Hakan'a yanımdaydı tamda o sıra.
Benimle kim restleşmiş merak ettim? Ne demişim?Aracınız gitmiyo patlak yürümüyo kullanmayı bilmiosunuz vs? Alakası yok gayet doğal düzgün bişey yazdım.
Eğer illa bişeylere takılmak isteyenler varsa sinir yapmak yada atmak isteyen bunun için güzel ülkemizde yerler var oralara gidip stresinizi atabilirsiniz.
Lütfen bu yazımıda kötüye çekmeyin ben bu işleri sevmem bişey söliceksem direk yüzüne sölerim kime ne diceksem.Onun için lütfen artık forumda herkez birbirini kötü bişey sölemiş gibi yargılayarak davranmasın.Rica edicem
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
ewet stock kavramını anlşamadın galıba..beyın harıc her sey war rahat ol...sırf ank denemek ıcın gelcem delıp gececem olcagı o olcak..sankı araban ewo altı ustu bı rower ya..
şurda şaka yapıyoruz ağız tadıyla akıllı ol üslubunu bil. Stock olanlada denedim. Beyin hariç herşey olanlada denedim. beyin olanlada denedim.
80 tane de video koydum göresin die.gel ankya misafirim ol. 81. videonun kahramanıda sen ol emrahım ayıp ediyosun.
arabam 10 liralık rover haklısın![]()
bn uslubumu bılıyom rahat ol..sende bıl bnde ona gore konusyorum...o zman saka yapma..gelcem merak etme 81 ıncı olmak ıstıyrum mutlaka![]()
Sokup, delip, geçip, durup, laf sayıcaksın, kanka böyle yapalım böyle diyeceksin
Sonra buraya konu açılıcak ilgili ilgisiz herkes kalkıp bir laf diyecek
Olan sana olacak araban 10 milyarlık olucak
Şöyle birşey var demekki 40 milyar verip araç alanlar, yanlarından 10 liralık aracın geçmesini hazmedemiyor gibi bir durum![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)