masallah kanka rc ii hoş ama artık ben askerdeyken 1 2 proje yap orjinal hiçbir arabaya binilmiyor artıkgeldigimde şaşırt beni gidişi ile
![]()
masallah kanka rc ii hoş ama artık ben askerdeyken 1 2 proje yap orjinal hiçbir arabaya binilmiyor artıkgeldigimde şaşırt beni gidişi ile
![]()
Melih AFŞAR
BMW ///M
Maşallahı var.. Kazasız belasız.. 140tan sonra gayet güzel ivmeleniyor araç.. 2 kişi+100 kg a göre baya güzel![]()
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
RC ismi güzel yakışıyor bu araca ama Vtec bir araç sanırım içinden geçer bunun 170 sonrası yığılıyor araç.Stock bir motor ondan olsa gerek..106GTI ile 306 S16 dışındaki peugeo araçlar agresif değiller bence..
bi hıza kadar cok iyi gidiyor. kat iptali egsoz lazım bide yazılım tabifersah fersah fark eder
Dostum 100-200km hızlanması sanırım 26 sn lerde. Bu bana çok ama çok fazla geldi.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
beyler 100 kilo konusunda çok durmayalım isterseniz;o 100 lük ben oluyorumda98 diyelim kalp kırılmasın
vtec dedikmi kamer şimdi gelir![]()
vteclerdeki km sapması rc de olsa 260 tık der be hacı![]()
öncelikle herkese teşekkürler, bir iddam yok sadece birkaç arkadaş merak etmişti kadran videosunu. bende merak giderdim. bir iddam yok, aracım modlu olsada bir iddam yok
keşke dostum, ancak düz yolda tek kişi 60-100 hızlanmam 3,8 ile 4.0 arassı değişiyor.
teşekkürler,106 gibi fırlayamasakta idare ediyoruz
çaktırma tymuhe her yarış klasiğimde vardır benzin biiiipii
teşekkürler abi, denerim tek kişi. 5in ortasından sonra geç hızlanıyor araba...
dostum sizin vtecler gibi değil bu, lamba yanınca performans düşmüyor. sizde beyin az yakması için korumaya alıyor yanlış bilmiyorsam...(hondacı arkadaşlar bilirler)
kankam seni seviyorum
teşekkürler dostum
vti ile sitede videolarım mevcut, içimden geçemiyor.kadran hatasınıda göz önünde bulundurmalıyız. ilk sayfada gerekli açıklamayı yaptım.bende 2km sapma var.
tam tersi 205gti'ım da var asıl efsane bu agresifliğin kralı...
evet banada fazla geldi ara ara hızlanma duruyor, rüzgarın etkisi diye tahmin ediyorum birde yokuş yukarı. bende daha iyi bekliyordum. sitede 100-200 4-5-6 saniyeleri görünce hakkaten kötü geldi banada
2kg geçen aldığımız cam suyu vardı kuzen, ondan 100kg yazdım
sağol cemim, bizde kardeşiz
lütfen kemal 228kmevet tek denicem, özledim seni ben hastayken gitmişin antalyaya bidaha uzun görüşürüz
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
emrahım maşallah yalnız mehmet ve 0 2 kg cam suyu etkilemiş aracı bide yanlış yerde basmışsın bpnin oralarda bas ki düzlük olsunama gidişini bildigimiz için sıkıntı yok
maşallah kocaman
![]()
teşekkürler doğu, senin sıkıntı aracını bekliyorum. özledik seni bugün mangal yaptık gece 1 de, sen gel birdaha yapalım![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
alperen senle inş en kısa zamanda deneriz ben gitmeden hazırlan.dou saka makineni alda sakalaşalımmangal olayına gelince cok kırıldım hasta olmamı mı beklediniz?????
asker donusu dou araban benm bakeger rc gecersen
Melih AFŞAR
BMW ///M
Dayı çok sahane olmuşmaşallhh demek biz gittikten sonra sucuklar geldi sizi sizi ..
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)