ceco sana takılmıyorum senınle yuzyuze gelmedık ama takıldgım yerı söledım yanlıs yazmıs arkdasın tamam duzeltır kaldırır vıdeyo ama bızlerde sıfır numara gerızekalı degılız onu anlatamaya calısyorum basarılar dılerım sana
Printable View
ceco sana takılmıyorum senınle yuzyuze gelmedık ama takıldgım yerı söledım yanlıs yazmıs arkdasın tamam duzeltır kaldırır vıdeyo ama bızlerde sıfır numara gerızekalı degılız onu anlatamaya calısyorum basarılar dılerım sana
seve seve denerız zamanı gelınce ben sana ulasırım :)
eski haliyse 190 olması lazım
7800 ne ? ya ceco 5 kesiciye girebiliyomusun onu söyle kısa şanzımanla
videoda 200km de takılmış araban yürümemiş adama demişsinki kısa var benden bukadar ee hani 5.vites kesiciyemi girdin 200km de ?
vtec in sana yetişebilceğini kast etmiyorum burda zaten tırları sokmuşsun araya ondan yana şüphe yok ama kendini kandırma yanı
geçen akşam da bn denedim bir 106 gtı ile sahibi aracında sadece filtre olduğunu söyledi
dayno'da 141.1 çıkmış :D nasıl olucak bu işler
hacı kımsenın kımseyı kandırmaya calıstıgı yok, ceco denıldıgı zaman sureklı bı tartısma cıkıyo bı elsetırı olusuyo, tebrık edıp kenara cekılseydın benım kesıcıımı merak etmeseydın konu uzamıcaktı, evet aracım 210 a kadar gıdıyo ötesi yok... adam o gun bana ben senı 7 boy gectım dedı ona ne demelı:D:D
cengiz maşallah kanka.bi arada benle deneyelim fena gitmiyor ak :p:D
106 nın kısa sı 13/61 mi 13/59 mu ?