ceco sana takılmıyorum senınle yuzyuze gelmedık ama takıldgım yerı söledım yanlıs yazmıs arkdasın tamam duzeltır kaldırır vıdeyo ama bızlerde sıfır numara gerızekalı degılız onu anlatamaya calısyorum basarılar dılerım sana
ceco sana takılmıyorum senınle yuzyuze gelmedık ama takıldgım yerı söledım yanlıs yazmıs arkdasın tamam duzeltır kaldırır vıdeyo ama bızlerde sıfır numara gerızekalı degılız onu anlatamaya calısyorum basarılar dılerım sana
et giren yere dert girmez.
eski haliyse 190 olması lazım
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
7800 ne ? ya ceco 5 kesiciye girebiliyomusun onu söyle kısa şanzımanla
videoda 200km de takılmış araban yürümemiş adama demişsinki kısa var benden bukadar ee hani 5.vites kesiciyemi girdin 200km de ?
vtec in sana yetişebilceğini kast etmiyorum burda zaten tırları sokmuşsun araya ondan yana şüphe yok ama kendini kandırma yanı
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
geçen akşam da bn denedim bir 106 gtı ile sahibi aracında sadece filtre olduğunu söyledi
dayno'da 141.1 çıkmışnasıl olucak bu işler
hacı kımsenın kımseyı kandırmaya calıstıgı yok, ceco denıldıgı zaman sureklı bı tartısma cıkıyo bı elsetırı olusuyo, tebrık edıp kenara cekılseydın benım kesıcıımı merak etmeseydın konu uzamıcaktı, evet aracım 210 a kadar gıdıyo ötesi yok... adam o gun bana ben senı 7 boy gectım dedı ona ne demelı![]()
106 nın kısa sı 13/61 mi 13/59 mu ?
Dr.Ecu AntaLya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)