Maşallah VTI ya valla :)
RS i de geçiyorsa
tü tü tü tü tü tü :)
Printable View
Maşallah VTI ya valla :)
RS i de geçiyorsa
tü tü tü tü tü tü :)
Mesutum taze askerim adamın arabası daha ne gitsin ?
Specler diye listelenenlere bak :)
"specler
AK 106
Wössner Piston ( 12.5cr ),
Chip ( 8000Rpm),
KentCams (Pt53),
PiperCams Valve Springs & Retainers,
Cold Air Intake,
Adjustable Cam Gears,
Final Drive 4.28,
Organic Clutch(300hp),
Port Polished Cylinder Head and Throttle Body,
Freeflow Muffler
Yellow 106 : 950-100=850 Kg
WAF vtec
egzos + fitre"
Bu listede sanki özel ayarlı kasnaklar var throttle body var bisürü ot mok var gibi duruyor .Zaten hepinizin kasnağı ayarlı,trotıl body dediği "gaz kelebeği" :) cold air intake diye uzun uzun yazılmış bildiin filtre :) PiperCams Valve Springs & Retainers denilmiş o egzantriğe mecbursun yay şapka yapmaya :)
Neticede gitmesi gerektiği gibi gitmiş :icon_tup:
abi ona bakarsan 14/60 kısa şanzıman yerine Final Drive 4.28 yazmış farkındayım nelerin olduğunun ancakkkkk ben 106 ma bunları yapıpta stock sayılacak bir vti ya bu kadar fark atacaksam yakarım bu arabayı :D abi sen neyin ne kadar gideceğinin farkındasın ama ya 106 yı çok küçümsüyorsun yada vti yı büyütüyorsun ha gelipte bu ak clio rs ile böyle yürüse amenna derim ama vti ya demem tabi sen bizden daha deneyimlisin sen bu kadarda diyosan arabadan arabaya fark eder derim bende senin sözüne kanaat getiririm dahada bişi demem :icon_tup: ancak askerden gelince bende bi dereceliye girecem ve görecez bakalım ne kadar yürüyecek
arac liftte suan sıkıntı kontrol edılıyo:D:D
teşekkür ederim:icon_tup:
maşallah.
mekanik iticin yok mu?yay şapka şart zatende hidrolik iticilerini bozarsın pt53 ile.
valla maşallah ama kısası pistonu derecelisi ben daha iyi bi yürüme beklerdim.
yakıtı nasıl ayarladınız?
mekanık ıtıcı olması lazım evt kentcams sıtesınden bakabılırsınız...
aracta hepsi mevcut arkadaslar, ufak bı sıkıntısı varmıs 200de tıkanmasının bu haftaiçi hepsi çözülcek ve 60 - 220 hızlanma vıdeosunu eklıcem...
merak ettim acaba neymiş sıkıntısı? sakıncası yoksa söyleyebilirmisin.
ya şefim sen typeR yada rs ler ile ilgilen 106 işini bize bırak bak altta ne yazıyor kıçımızdan uydurmadık, ingilizce yazılmasının nedeni yurt dısı sitelerine koymak içindi yoksa ingilizce kim biliir diye tırmalamazdım çevirende B.Aktepe ne yazaydım filtre kazanımı ? yada şanzıman 14\60 mı vs vs.
iyi oku senin yazdıklarınla ayarlı kasnak diye belirtilmiş, araçda olan bişey zaten bende biliyorum, işlenmiz gaz kelebeğinin 106 üstünde dyno verisi 5-6 hp fark ettiğini yada üstleri çok değiştirdiğini biliyormusun ama rolentiyi sapıttırır. egzantrikde mecbur ,değilsin pt53 takıyorsan mecbursun bende 52 var 8bin üstü dönmediğim için gerek yok;)
http://www.sahibinden.com/aciliyeti_...XQQdisplayitem
* KENT CAMS PT 53 (308 DRC) EGZANTRİKLER
*KENT CAMS AYARLI KASNAK
*230 300 HP DAYANIKLI ORGANIK BASKI
*PİPER CAMS YAY ŞAPKA
*MEKANİK İTECEKLER
*ALMAN MALI WÖSSNER PİSTON 12,5 SIKISTIRMA
*ÜST KAPAK PORT POLISH
*14/60 KISA SANZUMAN
*106 FLİTRE KAZANI
*KN FLİTRE
*60LIK DÜZ BORU & EGSOZ
* AEM WIDEBAND
*İŞLENMİŞ GAZ KELEBEĞİ
Az sakin Göki,listeyi kim yazdı veya uydurdu ben bilemem benim gördüğüm throttle olayı kelebek flap'ı büyütme değil sadece polish , 5-6 hp kelebek polishle alınıyosa hep beraber yapalım ;)
Benim yukarda gördüğüm listede kaydedeğer piston,egzantrik,kısa var gidişide fena gelmedi vti'ın gittiği arabalara göre :icon_tup:
vaf vtec EH vtecle aynı yürüyor, yani sayılı iyi giden bir vtec ona göre baz alın 106daki parçaları ve gidişi bende denedım ak ile ama videodakıyle alakası yok burda resmen uçmuş:)
...............
kazayla post atma ustasıyım :D
o değilde konu hortlıcak şimdi :D lan nası yazdım buraya bende anlamadım akü :)
bu videoda pt53 le yürüyor ak bılmeyenler için yazdım..
Vay anasini konuya bak ya:)