yok yani b20 ise senin aracın gidişini biliorm maşallahı war
denemiştik kırmızı del solun sahibiyim ben hatırlarsın belki
eğer o stok block b20 ise iyi b16 ise mukemmel dicektm
okadar başka bi amacım yok :)
Printable View
yok yani b20 ise senin aracın gidişini biliorm maşallahı war
denemiştik kırmızı del solun sahibiyim ben hatırlarsın belki
eğer o stok block b20 ise iyi b16 ise mukemmel dicektm
okadar başka bi amacım yok :)
buarada araba kırmızı imiş o deil ozman :S karıştırdım sanırım
aracımda bikaç problem war ama ekleme olmayacak sadece ayarda vtec girerken bi yakıt bol geliyo patırdıyo sesini kesn duymuşundur
o duzelecek bide filtrem yok boruyu sokup geziodum gzel bifiltre alabilirim okadar :)
bitirim goruşelim yine neden olmasın :)
busefer hepimizde ogs olmalı ama :)
ya bizde anlamıoruz tek plaka banlamıştık obur plakayı çekmişler :(
çift kamera warmış
olay adam cengiz çekemiyorlar kanka seni:D
ya bu 106 nın specleri nedir ben daha onu bilmiyorum...??
yınemı rollıng var ?
gayet guzel gitmişssin maşallahta anlamadıgım nokta arac 200 de kesiciye girmeden bildiğin kesilio sen gazı cekip tekrar veriosun hatta yanlıs duymadysam.anormal mi bu durum yksa normal mi onu anlamadım ya neyse
bence cıger meselesı degıl araba cıgerlı bı araba arabada neler war ıyı bılıyorum eray kardesım arac 180 den sonra benzın yetıstırmıyo pompa az kalıyo yetmıyo bızımde saxomuz wardı speclerı aynıydı neredeyse pompa orjınal olunca bır sure sonra benzın yetıstıremıyo o yuzden ustlerde 200 de tıkanıyo kesmeye we hatta araba kapaklamaya baslıyo sanzımanda cok kısa 2 3 4 kısa 5 uzun deıl 14 60 ole bı sanzıman deıl o senın dedıgın gıbı bı sanzıman olsaydı 5 te araba ölür we dewrı yawas yawas cewırırıdı ama 5 te de gordugun gıbı 7000 de kalıyo benzın yetoıstıremedıgı ıcın de gıtmıyo bence eraycım arabanın massalahı war bence en ıyı yuruyen bı 106 lardan warsa rakıbı bı 106 denesınler bızde gorelım
Anlayamadığım bir konu var neden sürekli birşeyleri irdeliyorsunuz ? Neden karıştırıyorsunuz ? adam geçmiş videosunu eklemiş sanırım videoyu koyduğundan diğer arkadaşında haberi var . Bu kadar kasmanıza gerek yok kimse kimseye aracın içinde ne olduğunu söylemez söylemek zorundada değildir ( bence ) Geçebilecek vti varsa gelir geçer geçebilecek gti varsa geçer. Hazırladım, ben seni bulurum, seni ararım vs vs vs kasmanın mantığı yok, yürüyor makina strese gerek yok...
Bu alemin sonu yok,aracın içinde neler olduğunu merak ediyorsunuz , ceco evlimi bekarmı, nereli bileniniz varmı ?
Kalın sağlıcakla ölümlü dünya kırışmayınız...
:icon_tup:54. Geleneksek 106 gtı kıng elemelerınde karsılasırız belkı :):)
oyle olucak zaten;) benım olduugum yerde atmosferık 106 barınamaz, turboya geç sen:D
bu işler öyle hazır araba almak ile olmuyor bak ben 3buçuk senedir ZD ile gazlıyorum araca 10lt metanol koydumda kırdım 2006 dan beri aracımla sorunsuz gazlıyorum çok şükür, sen sorunsuz hızlı bir 106 yapda görelim. ben bugune kadar king lik peşinde koşmadım 185 hp yazıp TR'nin en hızlı 106 sı iddasında da bulunmadım kralcı değilim senin gibi. aracımın 1 kere bile satılık ilanını vermedim reklam yapsaydım benden iyi yapan olmaz.Sen en hızlı ol senin gibi hızlı gençler çok geldi gitti uraşamam senle ve senin gibilerle. benim aracım yavaş sen hızlısın kralsın;)
üsluba dikkat
evet ben ve benım gıbılerle zaten ugrasamassın gokı. hazır aracını bozmamıssın su 2006 dan berı kullandıgın zd nı cıkar bı gorelım, sıkıntılı aracı gecıp vıdeo koyarak mı zd yı zd yaptın??? oyle vıdeo cekıp koyacaksın yok sen konu acmıstın ben bunu yedıremezdım soyleydı boyleydı denılmez;)
çıkalım yola gorelım AK ile karayı... ben mıllet gıbı pc basında konusup ıcraata geldımı R yapmam bugun de bugun yarın de yarın cıkalım...