kardeşim benım clıo RS le denemem var ıkı tane clıo RS le denedım aynı gecede vıdeoları da var bıras gecebılıyorm arkadaslar a karsı yanlıs olur dusuncesyle koymadım ama 5 e kadar zorluyo yanyana yanı sonra 5de ben bıras gıdıyorm onlar bırakmıo adamlar anlıo topspeed ın manasını bılıyolar bırakmıyolar sonuna kadar gıdınce ben ondeyım ama kısa mesefede cok cekısmelı oluyor..
çok bilgim yoktur ama fikir yürüteyim
standart vtı 160 hp filtre egzost la hadi 165-170 arası olsun
standart gtı 120 hp yukarıda sayılanlarla hadi oda söylenen gibi 170 falan olsun
tamam 5 te kesilebilir ufak tefek işlemlerle düzeltilir buda o kadar önemli değil
şimdi 106 için yorum yapılmış bu kadar gidecekse bu kadar parça mı alınır falan diye abi adam daha ne kadar gitsin yahu etmeyin eylemeyin
şimdi yorum yapmaya çalışacam iş uzayacak en iyisi susmak106 nın egzantiriğini falan bilmem anlamam beni bozar
![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Mesutum taze askerim adamın arabası daha ne gitsin ?
Specler diye listelenenlere bak
"specler
AK 106
Wössner Piston ( 12.5cr ),
Chip ( 8000Rpm),
KentCams (Pt53),
PiperCams Valve Springs & Retainers,
Cold Air Intake,
Adjustable Cam Gears,
Final Drive 4.28,
Organic Clutch(300hp),
Port Polished Cylinder Head and Throttle Body,
Freeflow Muffler
Yellow 106 : 950-100=850 Kg
WAF vtec
egzos + fitre"
Bu listede sanki özel ayarlı kasnaklar var throttle body var bisürü ot mok var gibi duruyor .Zaten hepinizin kasnağı ayarlı,trotıl body dediği "gaz kelebeği"cold air intake diye uzun uzun yazılmış bildiin filtre
PiperCams Valve Springs & Retainers denilmiş o egzantriğe mecbursun yay şapka yapmaya
Neticede gitmesi gerektiği gibi gitmiş![]()
abi ona bakarsan 14/60 kısa şanzıman yerine Final Drive 4.28 yazmış farkındayım nelerin olduğunun ancakkkkk ben 106 ma bunları yapıpta stock sayılacak bir vti ya bu kadar fark atacaksam yakarım bu arabayıabi sen neyin ne kadar gideceğinin farkındasın ama ya 106 yı çok küçümsüyorsun yada vti yı büyütüyorsun ha gelipte bu ak clio rs ile böyle yürüse amenna derim ama vti ya demem tabi sen bizden daha deneyimlisin sen bu kadarda diyosan arabadan arabaya fark eder derim bende senin sözüne kanaat getiririm dahada bişi demem
ancak askerden gelince bende bi dereceliye girecem ve görecez bakalım ne kadar yürüyecek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)