yınemı rollıng var ?
gayet guzel gitmişssin maşallahta anlamadıgım nokta arac 200 de kesiciye girmeden bildiğin kesilio sen gazı cekip tekrar veriosun hatta yanlıs duymadysam.anormal mi bu durum yksa normal mi onu anlamadım ya neyse
bence cıger meselesı degıl araba cıgerlı bı araba arabada neler war ıyı bılıyorum eray kardesım arac 180 den sonra benzın yetıstırmıyo pompa az kalıyo yetmıyo bızımde saxomuz wardı speclerı aynıydı neredeyse pompa orjınal olunca bır sure sonra benzın yetıstıremıyo o yuzden ustlerde 200 de tıkanıyo kesmeye we hatta araba kapaklamaya baslıyo sanzımanda cok kısa 2 3 4 kısa 5 uzun deıl 14 60 ole bı sanzıman deıl o senın dedıgın gıbı bı sanzıman olsaydı 5 te araba ölür we dewrı yawas yawas cewırırıdı ama 5 te de gordugun gıbı 7000 de kalıyo benzın yetoıstıremedıgı ıcın de gıtmıyo bence eraycım arabanın massalahı war bence en ıyı yuruyen bı 106 lardan warsa rakıbı bı 106 denesınler bızde gorelım
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Anlayamadığım bir konu var neden sürekli birşeyleri irdeliyorsunuz ? Neden karıştırıyorsunuz ? adam geçmiş videosunu eklemiş sanırım videoyu koyduğundan diğer arkadaşında haberi var . Bu kadar kasmanıza gerek yok kimse kimseye aracın içinde ne olduğunu söylemez söylemek zorundada değildir ( bence ) Geçebilecek vti varsa gelir geçer geçebilecek gti varsa geçer. Hazırladım, ben seni bulurum, seni ararım vs vs vs kasmanın mantığı yok, yürüyor makina strese gerek yok...
Bu alemin sonu yok,aracın içinde neler olduğunu merak ediyorsunuz , ceco evlimi bekarmı, nereli bileniniz varmı ?
Kalın sağlıcakla ölümlü dünya kırışmayınız...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
54. Geleneksek 106 gtı kıng elemelerınde karsılasırız belkı
![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)