farkındaysan yukarda yazdıklarımı okumuyorsunuz bır daha yazıyrum anlayın artık bunu vıdeoda yuruyen gsi stock ne flıtre var ne chıp ama pugta cıp egsoz tımıng fılıtre var bununları goz onunde bulundurarak yapalım yorumuu
Printable View
farkındaysan yukarda yazdıklarımı okumuyorsunuz bır daha yazıyrum anlayın artık bunu vıdeoda yuruyen gsi stock ne flıtre var ne chıp ama pugta cıp egsoz tımıng fılıtre var bununları goz onunde bulundurarak yapalım yorumuu
yorumları okudum saçma sapan yorum yapanlarla karıştırma beni..
stock olduğunu biliyorum gsi n güzel de yürümüş hacim de var sonuçta 1.6 motor gti da hiç te fena sayılmaz bu konuda..
ben 106 gti akıllara zarar deler geçer demiyorum yanlış anlaşılmasın :)
Denediklerimden biliyorum SVU enginle denedim benim eski 106 m la onlar iki tane kilolu biz biraz zayıftık onlara göre :) denk gittik enginle kendiside yazar zaten filtre egzoz vardı sadece aracımda..
Diğer filtre egzoz chip bal köpüğü 106 mız da engini geçiyordu.. ( video da mevcuttur ama koymadık pc mizde duruyor çünkü mevzuu engin le benim aramdaydı :) )
gene FB 106 erdem SVU DAR vs lex yapılı gsi larıda iyi geçti ama kimse kabul etmiyor tabi :)
neyse bu konuya son yorumum
maşaallah araçlara
Edit : Karanlık geldi yaz yaz enginim gene bizi bir yol paklar :D
senı sevıyoruz :D
bende ekı bır pug kullanıcı olarak bana normal gelıyor yanı zaten 106 kus gıbı arac uzerındekı makan tasarım harıkası bır sey eger c20xe ılk yapılgı gıbı cıkaydı 300 ps lık bır makına olarak cıkıcaktı cok hızlı oldugunda degerlerını dusurduler yarı yarıya yanı bu arac maxumun 280 ps e kadar yuklenebılıyor bugun pug un en yuklusu atmısferık olarak en yuklu gsi gecebılırmı bence gecemez cunku tork farkı var bu aracı yuruten beygır deyıl tork :D
Heyttttt,
ne diyonus len... :D
Evet ben(svu gsi) sadece SARI TC 106 ile denedim yasinin eski 106 sı ile; FB ile denemedim he bir de o gün yasinle denerken bal köpüğü vardı, o dediği gibi yasinin geçiyordu beni, filtre egzost ve chip liydi...
Arkadaşlar şahittir, ben ve arkadaşım 180kg civarlarındaydık ve bagajımda kar zincirim, amfi'm sub ım, stepnem alet çantam laptop um bagaja iğne atsanız yere düşmezdi, o günde açtım gösterdim zaten :D
Artı olarak ben yasinle denediğimde arabam ZIR Stock'du... bir tek KN Kutu içi filtrem vardı sanırım...
Durun yanlış anlamayın bunları BAHANE olsun diye yazmıyorum, yazımın sonuna bağlayacağım :)
yasinin araba abartısız benden 250kg hafifti çok rahat... ve filtre egzost vardı...
Yasin ile 200 e kadar kafa kafaya gittik, güzel de deneme olmuştu... diğer bal köpüğü de benim 1-2 boy önümde gidiyordu ek olarak CHIP varmış sadece onda da...
Hacim olarak 2.0 bir araba ama 200 e kadar HAFİF bir araba ile yürüdüğünüzde pek bir avantajı olmuyor hacimin takdir edersiniz ki :)
O zamanda söyledim, şimdi de söylüyorum,
Aynı Spec'lerde bir 106 ile GSI deneme yaparsa; 106 EN İYİ İHTİMALLE! 190-200 e kadar başbaşa gelir GSI ile :) bu da hafifliğinin sağladığı bir avantajdır zaten
2+2 = 4
FB 106 ile ben hiç denemedim, deneyen ve piyasada İYİ ? yürüyor dediğiniz GSI lar, sandığınız gibi iyi yürümüyor arkadaşlar ;) yasine bunu izah ettim zaten... kendileri de gördüler....
Dediğim gibi 106 GTI Yürür olarak BENCE VTI'lar gibi, çok başarılı arabalar...
ben kendilerini takdir ediyorum...
Ama şuna karşıyım,
106GTI GSI ın içinden geçer... :)
aynı şekilde VTI GSI ı geler geçer... yanlış.
evet GSI lar biraz parça konusunda sıkıntılı ve ucuz olması nedeniyle pek iyi ellerde değiller ;)
iyi ellerde olanları yok mu ? var...
onlar da 106 lara geçilmiyorlar zaten "Aynı Spec"lerde :)
mevzuyu derinleştirmeye gerek yok :)
Yasin öpüyorum seni :D
sana sevıyurm engın :)
Ben hepinizi geçerim :D kafamı bozmayın :D
106 gti &astra gsi:sonuç ne olur biliyonuzmu c2 vts ikisinide geçer :hehe:
nos-turbo-sc olmadığı sürecek sökük kesik biçik yüksek cr sıkıştırma egzantrik n/a king (1.6cc) sonradan b18 yada sonradan b20 blok takılmış araçlarda olur:) ıvır zıvır ne olursa olsun denerim siz arabanızı görün die yanlış anlaşılmasın ....
Engincim senin yazdıklarının aynısını bende yazdım farklı şekilde konuşmam zaten biliyorsun ağırlığınızıda yazdım 106 gti hafifliğine gelince zaten 120 hp standartta olan bir aracın vti gsi vs rakiplerine yıllarca bu şekilde maydan okumasıda birazda kilosudur zaten benim kdr biliyorsunuz bu olayıda..
Ben bahane etmem hiç bir zaman eğlendik güldük geçtik sıkıntı yok..
FB nin denedikleri içinde evet hep öyle dendi artık yapıcak bir şey yok adam sonuçta geçti gitti hatrı sayılır şekilde :)
bu videodaki araçlarada maşaallah tekrardan herkeze kazasız belasız sıkıntısız..
zaten roll olayını hırsa bürümüş gözü dönmüş kişilerle karşılaştırmayın beni :) ben zevkine iki sıkar gelirim evime :)
Benim için öncelikle görselliktir tabiri caizse arabam ok gibi durucak ondan sonra zaten yürütmesi kolay Allahın izniyle :)
Edit : Erkan gelmeyen ne olsun olum gel de ben sana 106 gti gösteriyim çok özel günlerde garajdan çıkar senin için çıkartıyım :)
puahahahahha vaybee ne yılanmıs :D:D:D:D:D
106gti&gsi bıkmadınız mı ya:)
onun arabasının sütü bozuk :D