bendemi yoksa bi turbo fitek yapsam kasınıorm olm bu videoları izledikçe m3 ü sökimm yapım:D
Printable View
bendemi yoksa bi turbo fitek yapsam kasınıorm olm bu videoları izledikçe m3 ü sökimm yapım:D
teknljı farkından dolayı ben sahıbını tebrık etmemkı:D 97 model bı arabada kendını o teknolojıdekı bı arabaya yaklastırmak ıcın tak allh tak yapmak zorunda sonucta..
yaw uzatmayınnn :D
harbi malzeme bol du bakalım hbr vercem zaten ıvır zıvır bi sürü malzeme bendede var zaten ama vtec için arıcam seni artk bi japona oturalım dmi...:D
hemde hep ceker sulhı abı dıyo ya:D
yazmayim diorum da 97 model nerden cikti simdi , yani bi gecip bi gecilip muamma olunca is araclarin modeline yilina teknolojilerinemi donuyo ? ozaman bu iki arkadas denerken bir anda 69 model bi kamaro ciksa full metanolle yuruyen ikisini gecse abi sen yaslisin gral sensin mi dicez . yani herkez arkadasina taraf olur bu gayet normalde mantikli cercevede olsa olmazmi bu . 97 model se bendede 2006 wrx var ej20 ej255 ciddi manada ne gibi degisiklik var, ayrica sulhinin sadece blogu 97 model . fully built bir araba . demek istedigim boyle gorurseniz olayi bunun sonu gelmez uzar gider .
daha oncede dedigim gibi iki arac arasinda gecen gecilen degil hizli olani bulmak mesele cnk herkese gore kulvari farkli dusuk viteste hulk gitmio yuksek viteste sulhi basmiyo vsvsv suan kagit ustunde hiz da halil cakir sipek dbn usulu .
yok olm ya ben vtec alrsam atmosf daha işim olmaz baksana adamlar uçmus gtms napcam atmosferik:D
Benim araçda bir şey yok sorulmuşda söyleyeyim :D:D
ben o manada söylemedim...
sulhi abi yenilgiyi kabul edebilecek bir insandır.Conta hususunda ise ben sorunlar giderildikten sonra tekrar denenmeli ve iyi bir video çekilmesi gerektiğini inanıyorum...
Burada konuşmalara maal vermiyecek bir video olmalı ki herkes kimi tebrik edeceğini bilsin...
Gözle ölçüm işinden vazgeçme zamanı otomobiller hızlandıktan sonra başlamalıydı geç bile kaldı ...
bu tip denemeler eğlence kıvamında kalmalı dbn denemeleride aynı gecede yapılıp ortaya realistik bir makale gibi konmalı.
bunu yapıcak teknolojimiz var allaha şükür ama nedense kavga gürültüye bayılıyoruz ...
sunuda unutmayalim bu memlekette kim araba yapip hazirliyorsa masallah demek taktir etmek herkesin ustune dusen bir gorevdir , yarin birgun yeni yeni bu islere merak salmis kisilere referans olacagi kesindir .
bos verin bu konu cok uzadi , denemeden cikti kufurlu bir hal bile aldi bazi kendini bilmezler yuzunden oyuzden kapansin gerek yok . gecmek gecilmek onemli degil alti ustu araba .
evet aynen nasıl alevlemişim onu konuşalım artık :D
bide kimde var şu driftbox zımbırtısından :D halil çakıramı gidecez illa eke yi ölçecem :D
nolcak sar babam sar ama tutunma çözüldüldümü garibanla deneyenin vay haline:D
nolmus yaw güvenligine:D
mustuyu bu gece gördük alevler döne döne çıkıyor.....
allah kaza bela vermesin ...
oncelikle iki tarafi da tebrik ederim, bu zamana kadar konu tatsiz oldugu icin yazmadim.
selcuk listede turbo,enjektor,dp, beyin, cooler yazmissin bunlar dogru fakat kapi,cam,tavan,kaput,pencere,gogus vs vs kisaca 300 kg hafif kasa olayini yazmayi unutmussun ama onlarida tek tek yaz yaz bitmez:D
sulhinin setubinin aynisini biz stock sti blogunda cok uzun sure kullandik dp555 de hatta onda basinci 2.3 lere kadar acmistik, kapakta ise egzantrikleri degistirmistik, egerki 2002 uzeri avcsli kapak olsa onuda degistirmeden kullanirdik. gc8 kapagini d16, sti kapagini b16 gibi dusunebilirsin hondaya gore.heleki jdm model spec c egzantikleri olsa hic degistirmeye gerek olmazdi 220 lik k20 gibi ayni;)
benim bu islerde kafama takilan tek sey 11.7 sikistirmaya 97 oktan benzin, demekki bizim ankaradaki benzinler ile istanbuldaki 97 baya farkli. bizim burada atmosferik ctr sorun cikartiyor 11.5 ile ama oyle dendiyse dogrudur. keske miniksler vitrinlerindeki hks drag gaslardan birine kiyip bu belirsizlige ve tartismaya mahal vermeselerdi o zaman derim ki;) ben olsam o sikistirmada bir arabayla denemeye giderken mutlaka yakitla gitmis olurdum, hatta gunluk bile yakitla gezebilirdim ama ankara yakiti kotu demek ki.
alkışlar ankaraya ;)
ankara tork garageye:D
anammm unuttum motor x2 hp oldu ama fren aynı:D
arkadaslar ben taraf olmak icin yazmadim simdi beni burda linc eder valla bu hondacilar gaz vermeyin sizde:D