simdi b16 ile gecse 89 model teknoloji mi diyecektik?
Printable View
valla hilmi ben hulkla denedigin gecede geldim aracını gördüm masallah kimseye sinirlenip bişi ıspatlamak için yazmana gerek yok çünkü zaten videolarla hersey ortada insanlar ortalıgı karıstırmak için bos bos konusuo çok konusan arar seni gelir otobana dener olur biter aga illaki geçilmez deilsindir ama sulhinin suby bu ayarda bu specde geçemez kimse kendini kandırmasın contaymıs falan die...
eywallah sagolasın
insanlar contadan azcık radyatore kaçan egzost gazından arac ne güç kaybedicek önce onu ögrenmeleri lazım
valla benim aracım conto komple su koyuvermeden evvel hiç performans kaybı yaşamamıştı
sen kımsın sana yalan borcun mu var senın yalamalıktan baska bişey deil bişey bilmeden ortada yazıp canımı sıkma eğer inanmıosan ptesi makınamı sökucem gelip bakarsın..he sunu sölemişken sen benım arabam gibi bi arabaya sahip ol ondan sora hilminin benım arkadaşlarıma dediği ama kabullenmediği yancığı yap tmm 2 de denediğim de de gectım gören gördü sen orda yoktun bosuna klavyenden cok bilmiş gibi yazıp canımı sıkma kan gunden beri yazmıorum farkıdaysanız az haddinizi bilin tmm!!
benım arabamda gyuc kaybı yoktu ben kaybım varda demedım contam yanık genede geldim..
conta yandıgında zaten anlar kullanan ve 2 bar 100 shot nos basmaması lazım bence bastıysada burda lafını yapmaması lazım....
ya bu kım ne konustuğunu bilmıo adam zaten biliyo nos bastığımı alla alla..
ben haddimi biliorm allaha sükür arabamda var bnm arabam oldugunuda herkes bilir nie kastınki bu kadar kendini contan yanıksa madem nie denedin birader denediysende bence kimseye konusma o zaman o senin hatan bi kere ben sana hakeret etmedim sen bu sekilde konusuosn burası bi forum bu arada bendede turbo m3 var ruhsat problemim var herkes bilio bunu onu çözünce çok istersen deneriz senlede ama bu kadar kendini kasma ben sana hakeret etmedim...
varsa olmadığın bi gece böle görmeden bire bir atıp tutma orda o aksam bi sürü insan vardı yazmadıda senm hangi hakla yazıosıun?
ben sadece fikrimi yazıom ben oda ne yazmısım oku bakıım sulhi yalancı sulhilin arabası yurumuomu dedim ben dedimki sulhi o speclerde hulku geçemez ama aracını gelistirsin onu bilmem he contası yanıksada denememesi lazımyazdım bunları yazmak için orda olmak gerekmio birader he burda kimse yorum yapmasın istiosan neden burda video paylasıo herkes burası forum forum...
biraz sert yaklaştın ve hala sert devam ediyosun ilk postundan itibaren sulhiye laf koyuyosun sanki sulhi hasmınmış gibi varsa bir problem söyle
boşver eray insanlara laf yetiştirmekten bıktım sıkıldım artık...
ne ladı koydum eray problemim olsa kimden korkucamda saklıcam ben sulhinin arabasınada hastayım hatta sulhii sattıgı zaman alan çocukla ben pazarlık bile yaptım ama kısmet olmadı bnm ne sıkıntım olcak sulhiyle birader..
senın yazdıkların normal uslüp yani madem senınkıler normal sulhi sert yazınca neden hemen alındın gard çektin :)
biraz mutevazi olsan doıorum öle bi laf konusma hitabın varki arabam dunyanın en yavaş arabası sankı..
amacın kavga çıkarmak değilde o yazdğından sonra sulhi sana ne demesınki kendinizi kandırmayın falan filan ortalık yeni yatışmışken fişekliyosun farkında değilsin :)
benim yazım geçmiş sayfalara bakarsan hep bi conta muhaabbeti var herkese yazdım ben o yazıyı ama böle anlasılıcagnı sanmıodm ben hala savunuorm he beni ilgilendirmez ama conta yanıkken keske gazlamasaydı bu muhabbet çıkmasaydı he gazlandıysade sonradan sölemeye gerek yok dmimi eray ben sadece bunu sölürm yoksa sulinin araca laf atmıorm:D
sulhiye korktu bidaha denemedi muhabeti yapıldığı için conta lafı geçiyo madem okudun okadar sayfayı kaçırdınmı :) adam contası yanık olmasına rağmen konu kapansın diye denedi geçti geçildi önemli değil zaten benım için denemesi önemli olan daha fazla uzatılcak bişey yok sende yanlış anlaşıldın işte bidahakine yazmadan 2 3 kere düşünür yazarız :)
senin arabanın yavas bi araaba olmadıgını herkes bilio sulhi zaten öle olsa kalkıpta hulk gbi bi arabayla denemezsin bnm demek istedigim senin aracın conta o haldeyken gazlamasaydın keske he gazladısanda conta olayını k,mseye sölemeseydin de bu muhabbetler çıkmasa bnm demeye çalstgm bu:d
artık tartışmanın anlamı yok bence konu kitlensin videolar izlensin sadece
pazartesi sökülüosa salı hazır olur gece deneriz konuya nokta koyarız
ben komple sökuyorum 2.5 olcak yani daha 2.0 toplamam ...