khan Nickli Üyeden Alıntı
oncelikle iki tarafi da tebrik ederim, bu zamana kadar konu tatsiz oldugu icin yazmadim.
selcuk listede turbo,enjektor,dp, beyin, cooler yazmissin bunlar dogru fakat kapi,cam,tavan,kaput,pencere,gogus vs vs kisaca 300 kg hafif kasa olayini yazmayi unutmussun ama onlarida tek tek yaz yaz bitmez:D
sulhinin setubinin aynisini biz stock sti blogunda cok uzun sure kullandik dp555 de hatta onda basinci 2.3 lere kadar acmistik, kapakta ise egzantrikleri degistirmistik, egerki 2002 uzeri avcsli kapak olsa onuda degistirmeden kullanirdik. gc8 kapagini d16, sti kapagini b16 gibi dusunebilirsin hondaya gore.heleki jdm model spec c egzantikleri olsa hic degistirmeye gerek olmazdi 220 lik k20 gibi ayni;)
benim bu islerde kafama takilan tek sey 11.7 sikistirmaya 97 oktan benzin, demekki bizim ankaradaki benzinler ile istanbuldaki 97 baya farkli. bizim burada atmosferik ctr sorun cikartiyor 11.5 ile ama oyle dendiyse dogrudur. keske miniksler vitrinlerindeki hks drag gaslardan birine kiyip bu belirsizlige ve tartismaya mahal vermeselerdi o zaman derim ki;) ben olsam o sikistirmada bir arabayla denemeye giderken mutlaka yakitla gitmis olurdum, hatta gunluk bile yakitla gezebilirdim ama ankara yakiti kotu demek ki.