banada haber verın 3 lu basalım dun aksamkı gıbı keyıflı deneme olacagı kesın :icon_tup:
Printable View
mustafa abi maşallah da frenlerin snn sakat aman
bence firenleri gayet iyi güzel duruyo arabada ben e30la ıslak zemını gorunce kendımde kullanmıyosam korkarım :D
maşallah EKEye:icon_tup:
Maşallah :)
2 aracada tebrikler çok eğleneci olmuş böyle rollingler istiyoruz :) under 300 hp rollingler zevkli oluyo üstü sakat :p
lan tamaaaaaaaaaaaaam tamaaaaaammmmmmmmmD:D:D:D
masallah abi Allah zeval vermesin...emeklerinin karsiligini fazlasiyla almishsin..ee ne zaman deniyoruz:D artik zor denerim bn senle su gidisi gordukten sonra, direk R :D
2 otomobile de masallah :)
muştu maşalalh tekrar kardeşim
bayramda ektin onu kenara ayrıca yazdım ama :D
senin arabanın gidişi 287 bg gibi değil,daha fazla gidiyo araban bence :) beygir gücü kadar tork ve güç eğrisi de önemli o eğriler düz çizgi galiba sende :D
ciddi gidiyo be abi makıne, yanına yaklasılmaz senın arada bı sınıfta kaldın:) ver yanı gıtsın sesı yeter:D
güsel gitmiş maşallah iki aracada
eke nin de gözü aydın artık
benim dedigim gibi kadranda cok hata var
donerken tek kısı denemelerı vardı onlar nerde arkadaslar,passatmustafa nerde vıdeolar?
evet donerken tek kısı ıdık onlar varsa onlarıda deyredelım
Maşallah Araçlara Güzel Denemeler Olmuş :)
e30 un kesici seside bambaşkaa
donus videolari
http://www.youtube.com/watch?v=rCIcOGFlSiM
abi göki yanımdaydı o çekti hepsini kamerayı biz çekim için tarık ve emreden aldık tarık kamera senindi sanırım ne var ne yok ekle eğer o ise benimde bir videom olucak oda baya eğlenceli wideband a bakarken öndeki araca girmek üzere olduğunu son anda farkedip makas atarken lastik sesi çıkartabilen çılgın kişilik:D
maşallah araçlara vay be n/a cı kalmadı piyasada:)
güzel bi geceydi iki aracada maşallah dün akşamda söylemiştim muştu kazasız belasız çok güzel olmus eke ;)
ilk sayfayada ekledim videoları
al la dedigin video :D
http://www.youtube.com/watch?v=YXJK8YESg04
gidis yolundaki videolardan, eray'in koydugu videoda da var zaten
http://www.youtube.com/watch?v=NpczaxyrIho
çok kıyak bir gece olmuş iki arabayada maşallah muştumm m3le denemeni sabırsızlıkla beklıyorum
ben hala sorumun cevabını alamadım TB ıle ılgılı kısımda :) TB gıbı dedın rakıp olsun bence mustu once TREX le denesın gecerse TB gıbı bı rakıp buluruz deılmı :)
bu arada Sı basmaya hazırlanırken mustu nokta olur demıssınde eger ben bıraz bırsey bılıyorsam sonuc hıc bekledıgın gıbı olmaz :) vıdeo cekersek cıkıcak polemıklerede hazır oluruz ozaman sorun deıl. ha bırde bız 0.6 basıyoruz sız sunu basıyosunuz dıye bı dert olmaz sanırım deılmı? wg yayımız 1 barlık bızım :)
bide selçuk basınca basınç tegle denyelim diye 10 sefer dedin sonra turbo mitsubishi turbosu egsoz kötü intercooler böle dedin sen demiyomuydun ben integranın turboyu görünce şok oldum diye selçuk bu sefer si gelsin deneyelim
evet dedım o basıncla dıye yıne denerız ne olucakkı ben denerız dedım gecerız demedımkı :) sı la denıycez zaten herkes kafasına gore basar basıncını denerız. ha su var TREX ın turbosu buyuk mısal onun 1 barını bız belkı 1.3 te yakalarız turbomuzun kucuklugunden dolayı ama ınternallerımız aynı yanı hatta bızım crmız senden yuksek bıle olabılır suan
hatta wastgate yazmışsın benimde wastgatim 1 barlık muştuda 1 bar basar o zaman mızıkmayın ama hacim filan diye :)
bende bılıyorum altımdakı sı ın ne oldugunu, senın bındıgın zamanlarla alakası yok, hanı senın skı kapalı halın vardıya lesmıs dedıgın oyle bı ıyılesme sozkonusu bızım sı dada. senle nezaman denerız bılıomusun nezaman mehmet benı dınler turboyu buyuturuz ıstedıgım turboyu takarız ozaman senlede denerız sorun deıl. senın ınternallerınde aynı bızımkılerde aynı.