sesler fena :) mahş ikisinede :)
Printable View
sesler fena :) mahş ikisinede :)
crmiz filan aynı değil selçuk :D tbnin aldığın pistonlarını hatırlıyomusun öle bir şey desem anlarsınmı :) yaw sıkıntı yok sadece ben o arabaya kendi yaptığım hiç bir arabaya geçirtmem zaten kasmamda fazla sende fazla kasma selçuk değerini bilen adamları savun bana ben yaranamdıysam sen hiç yaranamazsın o yüzden hani demiş ya yolda saplıycam diye selçuk o bana saplaması için 1 milyar yıl geçmesi lazım ;)
ben kımsenın lafıyla ıs yapmam benı cok ıyı tanırsın ben bındıgım kullandıgım arabanın gıdısınden dolayı burda bu sekılde yorum yapıyorum. bende sana soyle soyleyım cr kısmında kapaktan ve bloktan gereklı sekılde aldık cr ıcın acımadık yanı kapak cop olur hararette felan dıye. kapaktan nerdeyse 1mm alındı desem yeterlı olur sanırım.bloktanda var bıraz bısıyler.eger sozume bıraz ıtımadın varsa ekeye 1 bar bas denemede ozaman belkı gecırtmezsın :)
benı bılırsın hıc sorun degıl vıdeolardada goruldugu gıbı eke bana ıyı fark actı vıdeoları ben koyun dedım benım ıcın hıc sorun degıl pıyasada guzel yuruyen arabaların oldugu Türkiye nın modıfıye konusunda gerı kalmadıgı cok ıyı makınaların oldugu bellı olur si cıkınca deneyelım lısteye benıde yaz;)
ozaman sende gecemezsın EKEyı :) senınde hacmın 1.6 :) bebe yumurtası kadar dedıgın o stock turboyla 450 hp alıyolar.neyse polemıge gerek yokkı turbo almak ıcın para sorunu yok bılıyosun sadece beklentıler var ortada. mehmet bu bana yeter dıyor, ben daha hard olsun buyutelım dıyorum. buyutursekde yorumun aynımı olucak?
selçuk ne zaman insallara maşallah diyceksin ne zamanki adamlar yaptı be helal olsun diyceksin o zaman huzura ericeksin yoksa öle asla arabalarınız yürümez ve ben sana diyorum ben o arabaya olan hakkımı helal etmediğim sürece yürütemezsiniz bunu unutma hakkım kimsede kalmamıştır beni bilirsin..
Bence bu konuları burda degıl pmde tartısın yanı bır derdınız baskalarının yaptıgına tu kaka demek olmasın konu baska yazılan baska
mustunun arabasında gozum kalacagını yada yurudugunde zoruma gıdecegını felan dusunmuyorsundur umarım :) benım bıle 5 6 gunluk saatler suren bı emegım var o canavarda :)
senın hakkını helal edıp etmemenın benım konumla alakası yokkı cem. bosver sen hak helalını vsyı. bızde delı gıbı ugrasıyoruz buna bıraz saygın olsun ozaman
hakkını helal et helal et ustaaaa :D
http://www.dailymotion.com/video/xnx...ses-usta_music
Bu kadar hırsa gerek yok hemde ortada araba bıle yokken
sende gel kanka tayyarla ama :D
abim sensiz çıkmam bi yere :D
eyvallah yavrim geçmek geçilmek dert olmaz bizde sıkıntı yok :D
kanka sağolasın daha gidip paşadan çıktıyı almadım ama bu şekilde gidip yamuk olsa bile çizgiler umrumda değil :D
sağolasın yavrum
sağolasın kanka artık kadrana göstergelere bakmıyorum nerde trak orda bırak hesabı :D
sağolasın salihim
eyvallah yavrum
Yaw bide çarşı pazar karışmış biraz arkadaşlar her zaman dediğim gibi isterse rakip 1500 hp olsun çıkar denerim ben bu arabayı eğlenmek için yaptım çok kahrını çektim şimdide eğleniyorum sıkıntı yok selçuk 1 bar bassın ben 0,6 beni geçsin ne olacak bi yerimmi eksilecek o 1 basar bende 1 basarım yine ne olacak sedece keyif alacaz o kadar :icon_tup:
valla selçuk ben atımı bilirim atımı konuşurum bitince arayın deneyelim ben kimsenin ne samimiyetine inanıyorum ne dostluğuna hazırlayın arabınızı çağırın beni eğer hala beni geçmeyide düşünürseniz bende gelirim sıkıntı yok ...
Selçuk kabul et sen foruma girince Dr. Hyde'dan Frankestein'a dönüşüyosun :)
arp lerıne zeval gelmesın Cem saplayacak bıyer bulursun elbet:)