tamaaaaaaaaaaaaammmmm![]()
maşallah ikisinede güzel ve dostça denemeler olmuş...emek var güç var.....integra devrinde basıldığında teg baya baya tutunmuş maşallah diyorum...halilin arabası on numara oldu....stock 1.8 bence gayeeetttt başarılı....standartta 130 beygirlik bir araba.....bmw için söylenecek fazla bir şey zaten kalmamış....dadından yinmez o be.....maşallah her ikisinede .......
Ekeeeee
bağıraydın ya "beni 5 e atma diye"![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
denemeye gelen butun arkadaslara tesekkurler
hırs yapmadan yapılan bır deneme daha sorunsuz ve eglencelı bır sekılde bıttı.
eke cok guzel gıdıyor kocaman bır MASALLAH,eskı bır e 30cu olarak cok cok gururlandım
Erayın ekede bagırdıgı anlarda yerler cok kotuydu ekenın arkası kaymaya baslamıstı mustuya arka kayıyo dıyorum sorun yok abı sen bırakma bas dıyordu![]()
Çok keyfli denemeler olmuş aranızda olsaydım ne makara yapardım varya heleki erayın o bağırdığını görseydim..gebze taraflarındaydım aradığımda malesef herşey bitmişti
..ikinizide tanırım..arabalarınızı ve arabalarınızda emekleri olanlarıda tanırım..tüm hepinizi katarak diyorumki Ellerinize Sağlık.. bu ortama iki güzel araba kattınız ..iki aslanıda allah nazarlardan korusun..1. gelenide ayrıca tebrik etmek gerekir
![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Abim teşekkür ederim
ah be abi nerdeydin sen valla mc te kalabalıktı güzel muhabbet olurdu sağolasın.
yok bro çekmedik onur kardeşim beni kırmamak için çıktığı halde yoldan geri döndü denemek için.normal şartlarda 1,3 basarken şu aralar 1 basıyor ve ufak tefek işleri var daha maksat benim gönlüm olsun diye çıktık anlayacağın![]()
yok bro çekmedik onur kardeşim beni kırmamak için çıktığı halde yoldan geri döndü denemek için.normal şartlarda 1,3 basarken şu aralar 1 basıyor ve ufak tefek işleri var daha maksat benim gönlüm olsun diye çıktık anlayacağın
ok kardeşim![]()
gps grafigini paylasirsaniz sevinirim; gosterge hatasi ne kadar baktiniz mi![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)