beni konuşturma barış :D kartal sınırlarını geçiyon mu sen :D
Printable View
beni konuşturma barış :D kartal sınırlarını geçiyon mu sen :D
uykuluk yapalım
yok moruk kavacık ;)
93 kilo olmusum 3 kilo aldim son zamanlarda ha bire ye ic rollde cok dezavantaj oluyor atmosferikte. Artik turbomu yapsam napsam:)
Yapalim abi uykulu uykusuz gelelim alalim seni ne istiyon sole sen mustu ismarliyomus rahat ol agahshsg
konumda geyik yapmayın lütfen uykuluk için konu açılacak..............
:D :D :D
masallah eke ye 6 sılındır iste
maşallah iki araca da abilerim benim :) bunları görünce heyecanlanıyom yaw yapmayın etmeyin :D
bu arada Selçuk 18 var demiş Halil abinin araba ama 17 onun jantları ;)
darısı başına yavrım
masallah guzel yuruyor ...tebrıkler...
hacim iyidir, maşallah eke ye.
Seviyorum e30 ları ...Kasa hafif motor canavar daha ne olsun...İntagraya da MaşAllah...
Allah kaza bela vermesin İanşAllah...
Integra o jant lastiklerle yine iyi yürüyor maşallah..E30 harika yürüyor gerçektende başarılı bir araç ama şu var ki her iki araçta atmosferik tuning ile yürüselerdi durum daha farklı olurdu..
masallah ekeyee cok guzel yurumus mmustı kırılan koltugu yaptınmı :D ?
iki araca maasallah, EKE +41 kere maaşallah, kazasız belasız bının ınsallah...
maşallah musti çok güzel gidio e30 :)
şunu merak etmişimdir turbo arabada jant ebatı büyük mü olmalı küçük mü ?
hayali araban çalıştı yavru :)
Evet sizde haklısınız ama bu söylediğiniz teorik.pratikte durum daha farklı.Hulk gibi bir Vtec olursa dediğiniz mantıklı tabiki ama 250 hp lik bir araçta 80kmh süratle yapılan rollingte 15 veya 16 jantlar fazla sarmaz diye düşündüğüm için öyle yazdım.aksini iddia etmiyorum yanlış anlaşılmasın sadece fikrimi beyan ettim. Bu arada beyaz integra ne durumda turbo teg projesi askıya mı alındı:beuj:
Maşallhh iki aracada :) kazasız belasız gazlamalar ...:icon_tup:
Cem geçmiş olsun önemli bir durum yoktur umarım..Bu arada DC2 fuattan skun2pro stage 2 camshaft bekliyorum bende ki buddy clubları değişcem onunla.ondan sonra güzel bir timing ayarı ve map ile arabamın performans sıkıntısına bir çözüm bulacam inşallah..Egzantrikleri aldığımda yanındayım bilgin olsun..:icon_wack