sWaped rEx Nickli Üyeden Alıntı Maşallah canım. bu son işlerden sonra çok güzel oldu makine =) asker dönüşü koyarız yine yan yana =) Canımsın lol ayıpsın Her türlü koyarız ....Bide o sisleri taksan arabana sen yaylarıda taksan yenıden yerlerrrrrrde
Maşallah FAS'a Ataşehirimizin yakışıklı ve hızlı hondalarından biri dahA
Fas motor içinde bir şeyler var mıydı ? Piston falan yüksek sıkıştırmalı ? Yoksa ben uydurdum mu yaw
https://www.instagram.com/tuzunerkun/
alphan Nickli Üyeden Alıntı Maşallah FAS'a Ataşehirimizin yakışıklı ve hızlı hondalarından biri dahA Alphanım tesekkur ederım artık bir tanede s2000 ımız var artık onuda es gecmemek lazım
Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Fas motor içinde bir şeyler var mıydı ? Piston falan yüksek sıkıştırmalı ? Yoksa ben uydurdum mu yaw Yok yok abi doğru hatırlıyorsun var Çok bişey farketmiyor egzantrıklenelım ondan sonra farkı gorurum ınsallah
araç gerçekten güzel..sesi vs. tatmin ediyor gibi kazasız belasız
devon Nickli Üyeden Alıntı araç gerçekten güzel..sesi vs. tatmin ediyor gibi kazasız belasız Eywallah tesekkur ederım sımdılık idare etmeye calısıyoruz
maşallahı var sesi gidiş cok güzel kazasız belasız
İlke-R Nickli Üyeden Alıntı maşallahı var sesi gidiş cok güzel kazasız belasız eyvallah dostum saolasın güzel bir baskı balatayla daha iyi gidecek inşallah...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları