filtre cikar oradan
2 li kombinasyon
bunlari yaparak hangi aractan 280+280 beygir alinir
ayrica hangi orjinal beyin yapisi bunu destekler
stock listesini yazdim.
Printable View
masallah iki aracada
mz4te bisi var mi peki?
ağalar her iki araçta aynı yürümüşler kimsenin kimseye fark attığı felan yok.kafa farkı ile biri diğerini geçmiş bu demek değildir diğerine üstünlük sağlamış..her iki aracada maşallah diyelim her ikiside birbirine denk rakipler haline gelmişler zaten durum onu gösteriyor..
o Z4 basar sa STİ cok iyi gitmiş derim..maşşallah iki aracada
Hocam sanırım yanlış yazdım. İki katı derken 280hp + 280hp den bahsetmemiştim. Atmosferik araca kıyasla iki katı hatta daha fazla güçler elde edilebiliyor demek istemiştim. Benim hatam kusura bakma. Atmosferik makinalarda yazılım ile 8 ila 14 hp arası max alırken turbo beslemeli makinalarda bu rakamın 70 hp lere hatta bunun bile üzerine çıkabildiğini biliyoruz.
Neticede yazılım + egzoz tek başlarına atmosferik bir araçta en az 6-7 boy bazı hothatchlerde daha bile fazla farkettiriyor. Yani turbo araçlarda olay stock olmaktan çıkıp resmen boyut atlıyor.
Ama yanlış anlama sadece stock yorumuna istinaden yazdım. Onun dışında STI bence harika bir araç ve çok iyi yürümüş. Bir MZ serisi hayranı olarak gerçekten tebrik ederim STI' ı ve şöförünü. Maşallah her iki araca da.
yüregir kendi max 320 hp diyordu sti için....
veriler soyle
z4 m 1300 kg 350 hp
sti 1500 kg 320hp
bide bunun yanında 4 çekerin aktarma kaybı var ....
deneme 3 veya 4 tane oldu ilk denemede yarım boy gectım sonraki denemede 4-5 boy gectım uzuna gittikce fark acılıyodu en son denemede uzunda hep arayı açtıgım arac 260 km de yanıma geldi ilginc bi gundu ....
stockdan buyuk turbolu subaruyla denedim ki oda tork garajdan bir arkadas iyi yuruyen sti lardan bu araç kadar yürümüyordu onuda uzunda geçiyordum.. boşuna turbo buyutmus demekki
burdaki sti yilmazin aldigi mi?
basarın aracının nasıl gittiğini herkes çok iyi biliyor ve 320 hp sti nın basara tutunamaması lazım bile yani.. eğer 320 hp ise o STİ bizim bilgiğimiz hp lerden değil o araç :)
[QUOTE=basar13;1016531]yüregir kendi max 320 hp diyordu sti için....
veriler soyle
z4 m 1300 kg 350 hp
sti 1500 kg 320hp
bide bunun yanında 4 çekerin aktarma kaybı var ....
deneme 3 veya 4 tane oldu ilk denemede yarım boy gectım sonraki denemede 4-5 boy gectım uzuna gittikce fark acılıyodu en son denemede uzunda hep arayı açtıgım arac 260 km de yanıma geldi ilginc bi gundu ....
stockdan buyuk turbolu subaruyla denedim ki oda tork garajdan bir arkadas iyi yuruyen sti lardan bu araç kadar yürümüyordu onuda uzunda geçiyordum.. boşuna turbo buyutmus demekki
neden yanlıs anlatiyorsun
4/5 boy gectigin hic olmadi
ya senin boylarin bir fark var yada ben boy olcusunu bilmiyorum.
2 deneme videosunu da ekledim yorumsuz olarak.
seyredenler kadar versin
kimin kac boy gectigine
eklemek istedigin 4/5 boy video yu da sen koy bizde onu seyredelim
turan bey bu sti kac model acaba?
turbo n/a hava basıncı olayınıda atlamamak lazım...
yuronun soledıgıne gore bu arac gordugu en yırtık stı mıs;) 2 aracada masallah. 320den fala oldugunu dusunuorum
basar buyuk turbolu stı dedıgın aracın plakası ne? kımın aracı?
hic tartısmalara gırmeden son mesajım herkese kazasız belasız