:) o değilde neyine inanmıyorlar anlamıyorum kim inanmıyor onuda anlamadım ama buyurungelsin ben nerdeyse onu buray davet edim gazlasın binsin görsün neyin davasındasınız olm :)
Printable View
:) o değilde neyine inanmıyorlar anlamıyorum kim inanmıyor onuda anlamadım ama buyurungelsin ben nerdeyse onu buray davet edim gazlasın binsin görsün neyin davasındasınız olm :)
abi ben inamıyorum bu miniks lerin 97 oktanla gazladığına o açıdan açmışlar konuyu ..:)
Ben şahsen miniksleri tanımıyorum ama forumdan takib ettiğim kadar bakıyorumda yaptığı tüm işlerde açık sözlü gizli saklısı olmayan dobraca bi halleri var hulk zaten on numara kazasız belasız çoğu kişinin hayallerini icraata dökmüş adamlar tebrik ediyorum
Ya bence bu konunun tartışılması bile anlamsız... Ortada gerçek anlamda aslanlar gibi yürüyen bir araç var ve doğal olarakta mındar diyenler var. Bırakın aç kalsınlar..
50 yetiyomu yaf bu canavara :)
maşallah o nasıl devir çevirme ole racing motor gibi kadran çeviriyor..demekki bu iş oktana bakmıyor pek:)
Hulk a massallah ta 50tl lık benzınle max kac km gıdebılıyorsunuz acaba:D
yaptıgınız ıslerde bellı bız sızı bılıyoruz yapmısın koymusun ortaya bır makına masallah demekten baska bır sey cıkmıyor agzımızdan :)
zaten diğer konulardada açık sözlülüğünüz ortada,çok kıaykyta makineniz var.
bi kere daha maşallah diyelim.
seviyoruz hulku,kazasız belesız inşallah..
Bence 50 liralık benzin filmin metrajı uzatmamk içindi . :)
Son zamanlarda kulagıma en güzel gelen sesti bu videodakiler .
Bakim,vallahi 97.Bakim,vallahi 97 lan.
Şuna kısa metrajı hakikaten çeksek,çok mutlu edeceksiniz efendim :)
kanka önceden o pompaya hks koymadıgınızı nerden bileilm :D bence pompanın dolum anınıda çekmeniz lazım :D
maşallahı var aracınızın..videoda ön camda çatlak var gibi sanki ön camınız çatlakmı öyleyse yüksek süratte sıkıntı yaratmazmı...
maşallah tebrıkler
keşke böyle bişeye gerek duymasaymışsınız neyse maşallah..