ciddi rakamlar gerçekten Allah korusun sizleri....
Printable View
tamamen montaj :D çok ii video yaa amma güldüm. 41kere maşallah emek veren herkesin ALLAH emeğini boşa çıkarmasın..
montajlan bu hhahahahhaah
bak abı nası gozgore gore yalan soyluyolar sadece 97 oktan kursunsuz deyıl!!! 97 oktan benzın +7 ayetelkursı var dogru soylesenızelan:)
Hilmi merak ediyorum bu videodan sonra kalkıp bu sefer de Hulk mazotla yürüyemez diye iddia atarlarsa ya sen bu adamları kesersin ya da mazotu koyar devam :)
Maşallah tekrar.
tek kelime maşallah :)
iyi de
bu video FEYK
-neyk ?
FEYK ulan FEYK sahte yani... :D:D:D:D
benzini aldıktan sonra, kamera kesiliyor, tekrar açılıyor arabaya binerken...
bakınızın 3:13 ten 3:14 e geçiş...
:D:D:D:D
olmuyor abi hiç yakıştımı ya :D
maşallah aracada sizlerede.sizler özüyle,sözüyle,arkadaşlığıyla,ticaretiyle on numara insanlarsınız.inanmayan kalbinin fesatlığından inanmaz.sizleri tanıyanlar zaten kuşku bile duymaz:).ALLAH yolunuzu açık etsin.
hulk cidden gücüne göre cok az yakıyor ozmn massalah
ne takıntılı adamlarsınız olm yaaa :)
Maşallah..Hakketten bu güce,beygirlere göre az yakıyor..:)
Konu dışı olarak merak ettigim bisey daha var kaputun arka tarafı yanlış görmediysem biraz kalkık duruyor..Bunun bir artısı,eksisi varmı acaba merak ettim:soru:
benim acimdan olay soyle, ben sizin sozunuze itimat ederim, 97 ise 97, 150 ise 150;) videoda feyk olur, montaj olur ama soz ne ise odur dogrudur..
dogru korhan bnde herzaman diyorum ya merak eden kim varsa gelsin beraber depoyu boşaltalım 97 yi koyalım beraber cıkıp sıkalım
endoskopi de var bende bir buji sökerim içine de baktırtırım makinanın :)