Yeni yüklendi combo bakalım tamir edelim bozuksa :)
edit:şimdi oke ;)
Printable View
Yeni yüklendi combo bakalım tamir edelim bozuksa :)
edit:şimdi oke ;)
Maşallah gt güzel yürümüş.
masallah araclaraaa ankara vıdeoları eylencelı oluyor gunduz vaktı :D
kadirabi keşke bi haber edeydin
ankaranın gündüz denemeleri çok güzel oluyor, hepsine maşallah.
küfürsüz bir rolling düşünülemez :D ayagınıza saglık gündüz rollingleri de ayrı bi güzel oluyo valla ya
çarşamba perşembe hava acık gösteriyo roll night yaparız belki:)
maaşallah butun araclara... gündüz çekilen video gıbısı yok, istanbuldada bunu harekete gecırsek artık, c.tesi gece 4 te 5te yatıcamıza 10 da 11 de yatalı paza sabahı 6 7 gıbı cıkalım yola:D:D
gündüz cekilenler her türlü daha güzel oluo bencede en azından arabaları daha net gorebilioruz
Tüm araçlara Maşallah. Tayyar yine fenalarda. RS imize laf yok. Kadir abi bu arada Batu neden bana küstü yaw adam benle konuşmuyor :D Yaw neye kızdığını anlasam gönlünü alacağım da neye kızdığını anlayamadım bir türlü :D
Güzel Denemeler Type-R Çok Pis Gidio . Anlıyamadığım şey Bravo T-Jet İçin 180hp dendi galiba ama gördüğüm kadarı ile hep arkalardan geldi onu anlıyamadım ama herkezin eline koluna sağlık güzel denemeler olmuş :cool:
bravo biraz yavaş kaldı zaten golfun ve clionun seviyesinde değildi ama stock rc bile tutunamadı stock 207 gt ile denemek gerek bravoyu
Vites kolunu kırdığım video nerdeee :D
Herkese teşekkür ederim güzel bir pazar günüydü, 2 ayın stresini attım valla. Olan vites link çubuğuna oldu, nekadar kötü vites atsamda hayvani bir yanım varmış demekki :) bu sabah dükkana gelir gelmez yenisini taktım problem yok ;)
Bora küslük olurmu kardeşim aramızda, Ankaraya gelmeni dörtgözle bekliyorum, kafam müsait olunca aricam seni zaten.
Utku bende sana "Fark Var" şarkısını armağan ediyorum, 10 fark, hemde tır cinsinden :D
O zaman sana güncel bişi gelsin, yaz şarkılarımızdan :D
Forget about your RS, meet me at Bolu :D
Hepsine maşallah..
RS bayağı toparlamış, önceki denemelere nazaran çok daha istekli gidiyor.. Daha da iyileşir diye umuyorum..
GT sapıtmış.. öle GT mi olur kardeşim. napıyosunuz siz. maşallah uçuyor :)
rcde neler var ?
tjetleri çok merak ediyordum 180 hpye göre sanki biraz yavaş kalmış gibi
Baturalp araban gercekten iyilesmis masallah su portlari match etsek mi ne yapsak :)
Masallah tüm otomobillere ;)
Ama bravo hüsrana ugrattı beni, hic 180hp gibi gitmiyor.
Erhanın elinin değdiği arabalar şahlanıyo :)))
Gunduz cekimleri 10 numara.
Arabaların hepsi acaip kirli :)
Stage2 den sonra dynoya girdimi typer ??
rc stocksa 180 lik t jet gerçekten çok gitmiyormuş...
GT nin masallahı var kadran videosundan, Erhan kac hp de bu anda arac,kendı yazılımın mı uzerındeki
güzel denemeler.
Yola hasta oldum biz İST. iki araba zor deniyoruz.
çevre yolu ii ya burda rahat rahat deneme yapabiliyoruz:)
Girdi 214hp çıktı :D
Dyno tırt burdaki 240beklenen cuprayı 200hp ölçtü,yağmur yağış olmadığı bigün başka yere götürcez ama zaten şu aşama dyno zamanı değil henüz ayar yapılmadı,kasnak var ama o da normal sentesinde şimdilik..Aslında basma etme diyolar ama dinleyen kim :D
Kir olayına gelince sabah yağmur öğlen kuru akşam yağmur vs. manyaa çevirdi hava bizi :)
he ya hava şole iki üc gün acık geçse cok güzel şeyler olabilir miniler (gp belkide) s2klar typerlar bir tane GT bide:)