war mı bgn bi atraksiyon??
acıkcası 180hp tjet denilince cok daha fazlasını bekliyordum. hayal kırıklığı yasadım.
tüm araclara maşallah diyelim...
Bence Bravo biraz garip tune edilmiş. Stock turbo (tjet için konuşuyorum) için 76mm'lik bi pipe çok fazla. Alt devirde basıldığı zaman egzoz öldürecek, üst devirde bassan turbonun stock olması öldürecek. Her türlü kafa atıp gerilere düşen bir araç çıkacak ortaya. Nitekim de öyle olmuş. Bence işlem sırası yanlış olmuş. Egzoz yaptıktan sonra hemen yazılım atmak yerine büyük bir turbo ile uygun yazılımı atmak daha işe yarardı. Sonuçta turbonun ufak olduğunu biliyordunuz. Murat kardeşim moralini bozma ama hızlı da karar verip kendini yorma. İyice araştır, soruştur iyi bir turbo bul sonra güzel bir remap'le çok daha iyi sonuçlar alacağına eminim...
EDIT : Muratcım italyan'lar cimri felan değil. Bu tür küçük hacimden aşırı beslemeli araçlarda temel amaç "TURBO" etiketiyle araba sattırmak. Yoksa italyanlar ne aşırı beslemeler yapıyor yıllardır görüyoruz![]()
Şu anda o gidişten çok farklı arkadaşlaro gidişin üstünde çok sular aktı yahu
![]()
![]()
3 ay önceki denemeler o zamanla şu an arasında rahat bi 5 boy fark var.
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
bu konu hortlamış hafiften bravocu arkadaşlar, Muratın arabası çok çok iyi şu anda bu videolardaki yürüründen![]()
Şöyle söyleyim o videolardaki yazılımda peekte 1.7 daha sonra 1.0 a düşüp hızla kesiciye kadar 0.4 e geliyordu. Yeni güncelleme sonrası sonuç
peekde 1.55, 1.1 lere düşüyor kesicide 0.65 bar basmakta. Yani şöyle diyim 4500 sonrasında 0.2 bar ekstradan aldık. yani Aracın yürürü epey bi değişti özellikle üstlerde fark hissedilir seviyede yaniRollde de 4500 sonrası konuştuğundan denemelerdeki gidişi değişti
![]()
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)