Ama honda dışına yapılan tüm emekler haramdır. Saygı duyulmaz...
Ah keşke bazı Honda sahipleri de honda motorları gibi alçak gönüllü olsa.. 2.0 gibi gitseler de 1.6 görünseler... ;)
Printable View
Ama honda dışına yapılan tüm emekler haramdır. Saygı duyulmaz...
Ah keşke bazı Honda sahipleri de honda motorları gibi alçak gönüllü olsa.. 2.0 gibi gitseler de 1.6 görünseler... ;)
Cuprayı bu şekilde yürütenlere helal olsun maşallah.
Bana garip gelen bişey var devamlıda aynı muhabbet dönüyo Hondası olanlar gayet doğaldırki hondayı sevecek edecek bmw severler cupra severler gibi bu bahsedilen fanatik hondacılar kim ben merak ediyorum ? Alçak gönüllü olmayan , tevazu göstermeyen ? isim versenize bi bilelim ?
Şu konuyu komple okuduğun zaman maaşallah diyenler , olaya başka birşeyler katmadan tebrik edenleri ayır gerisi için ben fanatik diye düşünürüm abi ..
Bu sadece honda için geçerli değil.. Buradaki hondayada maaşallah demeden atarlı giderli konuşan diğer insanlar da ayrı fanatiktir..
hondalar olmasa
clio RS ler
peugeotlar
cupralar
subarular
m3 ler
evolar
gtr lar neyle yarışcaklar .??
walla konu hondayı geçen bir araç olunca konuşasım geliyor bünye meselesi :)....
yiiit çok yazıon hee vallla bişi sorucam ağzın yorulmadımı senin ? ona evet buna evet
bu dragon felan yazıyor ya kim kimle denicek diyede neyse
Baqın SC 7psi basıyor .5 bar biledeğil siz onu geçmeye çalışıyorsunuz:) Helala Geçmenize geçmemenize bişey demiyorum helal olsun arabalarınız yürüyor sorunsuz yürür inşallah
Gel görki :) 35r kaç bidnedoldurursunuz çok merak ediyorum
aşağıda gördüğünüz üzere beyler 10.3 sıkıştırmanız var :) yani sizin typer dan bir farkınız yokdiyorsunuzki siz turbo taktınız öle yaptınız böle yaptınız bende size diyorum ki Hani hepiniz honda düşmasınız ya :) bana 1 tane ciddi yürüyen rekoru olan bit supra yada cupra makinası gösterin pls hani yediremeyen yalamalar varya :) sanırım siz hodna deilde japon düşmanısınız ama uyandırım o iplemediğiniz ewolar günlük 550 beygir STOCK motorla sokak ta geziyor Sti desen örnek olarak Khan in dayısııının arbası vardı nasıl yürüdüğünü izledik hepberaber
civic desen amerikada turbo olmayanı yok SOKAKTA geziyorlar bakkal felan skylinei sölemiyorum bile supra desen 960whp aldılar stock motorla benim anlamadığım şey su nedir bu japon düşmanlığınız Benim gözümde cupra nın rakibi suanda turbo typer yada stock makina dıştan mıncıklanmış ewo
yani sudurki demek istediğim burda bazı vatandaşlar var siz şimdi typerı geççtiniz die bütün typerları geçebiliceğini düşünenler ıozaman yapın bi Gt500 yapın bir Race spec tfsi hadi yapın gerçekten sizin arabalarınız 500 beygirlerde görmek bana gurur verir ama çok konuşan böbürlenenlar varya hiçbişi olmadan boş boş konuşuyorlar . hersey biyerekadar beygir kolay birr yerden sonra çip ile sorunlar sizin başınızı yediği zaman ozaman çok sorunlar olucak maşlllah inanin arabası güzelyrüyor ama hersey bitmeye yakındır bir alicağınız parça minimum 1000 2000 dolarlara gelicek :)
Cupraya piston kol takip 30r da taksa mustafanın deidği gibi basit düşünelim
enjektor + debriyaj + kol +piston+ daha büyük cooler+ güzel bir ems , Daha saya bilirim, yağ pompası, yetmeyen bobinleriniz suanda 14bin dolar saydım daha çok sey sayabilrim düşüncesindeyim ki seat grubunun Vag ın yatak sorunları var yüksek beygirlerde
Cupra Tfsi engine
Camshaft DOHC Compression Ratio 10.3:1 Cylinders 4 Engine CC 1984 cm3 Engine Design Transverse inline Engine Location Front Fuel per 100km 8.3 Litres Fuel Supply SMPFi Fuel Type Petrol Gearbox Manual Gears 6 Max Speed 247 Kph Power KW 177 KW Power Revs 5700 rpm Supercharger No Torque NM 300 Nm Turbo Yes Valves per Cyl 4
şuanda ygz oolsun hulk olsun gariban olsun Ab olsun vth olsun bunları geçebilicek bir cupranız varmı ? gider yapmıyorum sadece varmı diyorum
tekrar tekrar sölüyorum arabalarınız güzel gidiyor
yiiit sen hiç bindinmi güzel turbo hondaya ?
maaşallah cupraya o zaman....
hırs, hased, kıskançlık ınsanın en buyuk dusmanıdır, bence ıkı aracada maasallah
iki aracada maşşallah......