uzatmayın kittlrdim
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
açtım ehehe
www.drecu.com
gariban demin burdaydı aradık açmadılar kaçkez deiler
www.drecu.com
ya varya donduk ya .. insan bi teli açar derki abi gelemiyoruz bizde geri döneriz...
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
yeni eve geldik
ertan taa gebzeden geldi
ben kartaldan arabayı cıkarttım sırf güsel bir cekim yapılsın diye cupra gecmek için degil kaale almam çupraları saçmalama mustafa !!!!!
arca 1 saat emek verildi bu sogukta sürekli durduk sıktık durduk sıktık sırf güsel ayar olsun diye
resmen donduk ayaklarımızı hissetmiyorzn nerdeyse
böle terbiyesizlik olmaz bir telefon acılır denirki denemicem kardeşim gelmeyin karşıya
ben ertana dedim onlar gelsinler diye ertan da dediki kanka onlar gebzye kadar geldiler gecen gü şimdide biz gidelim bi onlar bir biz dedi taaa karşıya kadar geldik okmyedanından geri döndükl
neyse bol bol typer Hulk videosu izliceksiniz yarın ama bu videoyu koymakta tereddüt ediyorum cünkü bu videodan sonra hhiç br çupracının U typer la denememesinden korkuyorum
U typer a kocaman Maşallah bu gece gitmesi gerektigi gibi gidiyordu ama o otobandayken Çupra sıcak evinde bir telefona cevab verme cesareti bile göstermedi Helal olsun
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
çaldı çaldı çaldı çaldı milyon kez çaldıyaaaa
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ılk vıdeonun koyuldugu gece typerhakan nıcklı abımız benı aradı u typerı gectık fena gelıyoruz cupracılar olarak selcuk dedı... bu gece aradım onu acmadı telefonu. garıp...
muhabbeti cok uzattin artik, 12345 10 tamamda birsey demedikce uzatiyorsun. her dakika ayni seyi soyleyip duruyorsun, adam burada yok, istersen git onun oldugu yerde yaz veya ac telde soyle. subaru camiasi subaru camiasi diyip diyip ortami germe. bende o camiadayim, diger buradaki bir suru subarucu arkadasta....
bertan sen misin maxiboost?
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)