User Tag List

Sayfa 19/24 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
444 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: Uba 88 cupra & u typer s.charger

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahahhaahaaaa sagolasın kanka Allah c.c. senine gönlüne göre versin inşallah
    banabaq
    bu arada selenoid buldum apexi çıktı ewden 1 tane deneyebilriis
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet abi benim 3453 kerede kimse kaale almadı. Ayrıca orda yazamam artık banlandım söylenen sözler doğru muydu abi orda? ne saçma düşünce tarzı bu yazınca banlayıp arkadan eceli gelen köpek camii duvarına işer yazıldı.
    bertan eceli gelen it cami duvarina iser lafi sana veya buradan herhangi birine degildi, o bizim kendi grubumuz icinde bir olay tamamen. Bizim forum ortamindaki arkadaslarin tamami birbirini sahsen taniyor ve bulusuyor, gorusuyoruz. oradaki olay cok genc bir arkadasin sitenin abilerinden biri hakkindaki yaptigi bir olaydi ve onun uzerine o olay yasandi. sen ve baska bir arkadas bilip bilmeden konuya dahil oldunuz. bizim sitede hiyerarsi vardir. akli selim 40 yasinda bir adama kalkip 20 yasinda bir adam zart zurt konusamaz. konusursada cami duvarina isiyordur. o yuzden senden ricam artik bu muhabbeti uzatma gecirme, camiayi hic karistirma ise yoksa bende buradayim, sende buradasin ayip oluyor. kalp kirilmasin boktan mevzular yuzunden.

burada bahsi gecen cami duvarina iseyen arkadas bizim sitedeki genc arkadaslardan biri idi ve o mevzuda tatli bir sekilde kapandi orada burada uzamasi ise tamamen mantiksiz.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banabaq
    bu arada selenoid buldum apexi çıktı ewden 1 tane deneyebilriis
    knka bu gece tolgada şahit stock motor rekorunu kırdık selonoid sayesinde 1.62 bar continuos hayırlı olsun ama kesti kanka galiba boost cut koymuşsn eehhehehheee
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tolga abi kamerayı görunce cok değişmşssin el sallamar felan=))))))
    yalnız millet donmus ya aybtr herkes zıplıyo
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oralarda gidebilme özelliği yok sanırsam çok düşük avans HAHAHAH istediğin kadar bas yani HAHAAUHHAUHUA
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ................................... double post.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bertan eceli gelen it cami duvarina iser lafi sana veya buradan herhangi birine degildi, o bizim kendi grubumuz icinde bir olay tamamen. Bizim forum ortamindaki arkadaslarin tamami birbirini sahsen taniyor ve bulusuyor, gorusuyoruz. oradaki olay cok genc bir arkadasin sitenin abilerinden biri hakkindaki yaptigi bir olaydi ve onun uzerine o olay yasandi. sen ve baska bir arkadas bilip bilmeden konuya dahil oldunuz. bizim sitede hiyerarsi vardir. akli selim 40 yasinda bir adama kalkip 20 yasinda bir adam zart zurt konusamaz. konusursada cami duvarina isiyordur. o yuzden senden ricam artik bu muhabbeti uzatma gecirme, camiayi hic karistirma ise yoksa bende buradayim, sende buradasin ayip oluyor. kalp kirilmasin boktan mevzular yuzunden.

Beni az çok tanıyorsun abi, taşkınlık vs veya zart zurt konuşacak biri değilim. Site dışında da o hiyerarşi benim hayatımda var. Büyüklerime her zaman saygılıyımdır. Eğer sen diyorsan abi o laf sana değildi diye inanırım. Benim bozulduğum tek nokta oydu çünkü. Orda ki düşünce tarzını abzürt bir örnekle örnekledim banlandım bu önemli değil yönetim kararıdır saygı duyarım

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oralarda gidebilme özelliği yok sanırsam çok düşük avans HAHAHAH istediğin kadar bas yani HAHAAUHHAUHUA
    farkettim zaten tolgayada söledim avans cok kısk heralde hiç gitmio arab diye

sen eskiden böle degildin 11.7 cr bozdu seni
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni az çok tanıyorsun abi, taşkınlık vs veya zart zurt konuşacak biri değilim. Site dışında da o hiyerarşi benim hayatımda var. Büyüklerime her zaman saygılıyımdır. Eğer sen diyorsan abi o laf sana değildi diye inanırım. Benim bozulduğum tek nokta oydu çünkü. Orda ki düşünce tarzını abzürt bir örnekle örnekledim banlandım bu önemli değil yönetim kararıdır saygı duyarım
    zart zurt konusan sen degilsin zaten onceki mesajimi duzenledim ama gec kaldim, zart zurt konusan bizim sitedeki gecnarkadaslardan biri ve orada konu tatli bir sekilde kapandi buradada uzamasin.

seninle oradaki konunun hic alakasi yoktu, sen direk aradan girdin tartismanin icine kendi uzerine alindin oz gibi aynen. konunun sizinle hicbir alakasi yoktu arabalarlada yoktu aslinda. ben senin zaten nasil bir insan oldugunu biliyorum o yuzdende bugune kadar saka mahiyetinde takilmana hic bozulmadim ama konu uzadikca saka kaka oluyor gerek yok
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    farkettim zaten tolgayada söledim avans cok kısk heralde hiç gitmio arab diye

sen eskiden böle degildin 11.7 cr bozdu seni
    beni bozmadıda basınc uyuzuma gidio benim evc taktırıcam sana zorla
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zart zurt konusan sen degilsin zaten onceki mesajimi duzenledim ama gec kaldim, zart zurt konusan bizim sitedeki gecnarkadaslardan biri ve orada konu tatli bir sekilde kapandi buradada uzamasin.

seninle oradaki konunun hic alakasi yoktu, sen direk aradan girdin tartismanin icine kendi uzerine alindin oz gibi aynen. konunun sizinle hicbir alakasi yoktu arabalarlada yoktu aslinda. ben senin zaten nasil bir insan oldugunu biliyorum o yuzdende bugune kadar saka mahiyetinde takilmana hic bozulmadim ama konu uzadikca saka kaka oluyor gerek yok
    bırak hemserim ehuheuhauauah ben bertana saldırdınız die saldırdımdı itiraf ediyorum bertan ipnesi fişekledi Beni HEHeuheueheeuh korhanım Cupra yiyelimgelince Balık Fenaaa yada burda çok var hemen size gönderim uhehueuhe
    www.drecu.com

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    günün anlam ve önemi

cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

abi ne kadar subaru sevsemde ordaki yazıları görünce dayanamadım. Hayatta dayanamadığım şeylerden biri para mevsuzu onla bunu alırım bunla şunu alırım. O yüzden dayanamadım yazdım neyse ben yanlış anlamışım abi kusuruma bakma gençliğime ver ehehe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırak hemserim ehuheuhauauah ben bertana saldırdınız die saldırdımdı itiraf ediyorum bertan ipnesi fişekledi Beni HEHeuheueheeuh korhanım Cupra yiyelimgelince Balık Fenaaa yada burda çok var hemen size gönderim uhehueuhe
    hahaha ihaleleri bana bırak sen ztn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olum adamlar sizi ekmis gitmis nisantasi starbuckta karilarla kahve icmis sizde orada"dur resimden sayiyim 6 erkek arkadas" kisaca sap sogugun ayazinda araba deniycez diye donmussunuz. ben artik cupraciyim gider cay kahve icerim sogukta falan hic isim olmaz.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ne kadar subaru sevsemde ordaki yazıları görünce dayanamadım. Hayatta dayanamadığım şeylerden biri para mevsuzu onla bunu alırım bunla şunu alırım. O yüzden dayanamadım yazdım neyse ben yanlış anlamışım abi kusuruma bakma gençliğime ver ehehe
    ya ne parasi bertan porsche mi bu sonucta, bosver konuyu uzatma. para lafi 150k usdden sonra basliyo oraya kadar para lafi gecmiyor
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ewimdeydm söeldiler ban gitmices die HAHAHAHA
    www.drecu.com

inan mpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar burdan herkeze duyrulur arabamda sorunlarım var ertan dedim yazılım ayarlanamsı gerekiyo biterse ben seni ararım dedim ama ertan kendi başına kalkmış gelmiş bundan yemin ederim ederimki haberim yok arabamın hayrını gömimki haberim yok biz 2-3 araç peş peşe iidik merter mc.den çıktım hem yol testi yapmak için hmde arabadan log alıyodum bir arkadaşımla beraber . nese başa dönim ertan beni aradı ben sanayideyim egsoz kaçağım var kaynak yapıcam ama savaş usatnın elinde araba var dedim burda işim biterse ararım dedim ve işim orda geç bitti ordan arabamı hem deneme adına hemde başka arkadaşalrımın denemeleri vardı onları izlerken tlf arkadşımda iidi oda onları video çekimi yaparken öle onda kaldı sonrası ise ben barbaros abimin yanına ayar gittim ve işleri vardı braz yoğundu sonra bana ayar yaptık ve denemelerimde tlf yanıma aldım ama saat zaten geçti ve problemlerimin olduğunu kanıtlayan 2 tane videom var yarın burdan yayınlarım 2 saat öncesi çekildi 2 saat önce tlf elime aldım ertan işim yeni bitti aradım ertan dediki gerek yok dön bende yemin ederimki arabamın hayrını görmimki yoldan döndüm okmeydanına sonra ertan tamam tamam dedi kapadı ama burdan tüm formdan ve ertandan özür dilerim. yemin olsunki ben gel demedim sana söz veriyorum işim biter ise ben seni ararım dedim ama ertan saolsun çıkmış gelmiş ....
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)