www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
bertan eceli gelen it cami duvarina iser lafi sana veya buradan herhangi birine degildi, o bizim kendi grubumuz icinde bir olay tamamen. Bizim forum ortamindaki arkadaslarin tamami birbirini sahsen taniyor ve bulusuyor, gorusuyoruz. oradaki olay cok genc bir arkadasin sitenin abilerinden biri hakkindaki yaptigi bir olaydi ve onun uzerine o olay yasandi. sen ve baska bir arkadas bilip bilmeden konuya dahil oldunuz. bizim sitede hiyerarsi vardir. akli selim 40 yasinda bir adama kalkip 20 yasinda bir adam zart zurt konusamaz. konusursada cami duvarina isiyordur. o yuzden senden ricam artik bu muhabbeti uzatma gecirme, camiayi hic karistirma ise yoksa bende buradayim, sende buradasin ayip oluyor. kalp kirilmasin boktan mevzular yuzunden.
burada bahsi gecen cami duvarina iseyen arkadas bizim sitedeki genc arkadaslardan biri idi ve o mevzuda tatli bir sekilde kapandi orada burada uzamasi ise tamamen mantiksiz.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
tolga abi kamerayı görunce cok değişmşssin el sallamar felan=))))))
yalnız millet donmus ya aybtr herkes zıplıyo
BOZBEY
oralarda gidebilme özelliği yok sanırsam çok düşük avans HAHAHAH istediğin kadar bas yani HAHAAUHHAUHUA
www.drecu.com
................................... double post.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Beni az çok tanıyorsun abi, taşkınlık vs veya zart zurt konuşacak biri değilim. Site dışında da o hiyerarşi benim hayatımda var. Büyüklerime her zaman saygılıyımdır. Eğer sen diyorsan abi o laf sana değildi diye inanırım. Benim bozulduğum tek nokta oydu çünkü. Orda ki düşünce tarzını abzürt bir örnekle örnekledim banlandım bu önemli değil yönetim kararıdır saygı duyarım![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
zart zurt konusan sen degilsin zaten onceki mesajimi duzenledim ama gec kaldim, zart zurt konusan bizim sitedeki gecnarkadaslardan biri ve orada konu tatli bir sekilde kapandi buradada uzamasin.
seninle oradaki konunun hic alakasi yoktu, sen direk aradan girdin tartismanin icine kendi uzerine alindin oz gibi aynen. konunun sizinle hicbir alakasi yoktu arabalarlada yoktu aslinda. ben senin zaten nasil bir insan oldugunu biliyorum o yuzdende bugune kadar saka mahiyetinde takilmana hic bozulmadim ama konu uzadikca saka kaka oluyor gerek yok![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
www.drecu.com
www.drecu.com
günün anlam ve önemi
![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
ben ewimdeydmsöeldiler ban gitmices die HAHAHAHA
www.drecu.com
arkadaşlar burdan herkeze duyrulur arabamda sorunlarım var ertan dedim yazılım ayarlanamsı gerekiyo biterse ben seni ararım dedim ama ertan kendi başına kalkmış gelmiş bundan yemin ederim ederimki haberim yok arabamın hayrını gömimki haberim yok biz 2-3 araç peş peşe iidik merter mc.den çıktım hem yol testi yapmak için hmde arabadan log alıyodum bir arkadaşımla beraber . nese başa dönim ertan beni aradı ben sanayideyim egsoz kaçağım var kaynak yapıcam ama savaş usatnın elinde araba var dedim burda işim biterse ararım dedim ve işim orda geç bitti ordan arabamı hem deneme adına hemde başka arkadaşalrımın denemeleri vardı onları izlerken tlf arkadşımda iidi oda onları video çekimi yaparken öle onda kaldı sonrası ise ben barbaros abimin yanına ayar gittim ve işleri vardı braz yoğundu sonra bana ayar yaptık ve denemelerimde tlf yanıma aldım ama saat zaten geçti ve problemlerimin olduğunu kanıtlayan 2 tane videom var yarın burdan yayınlarım 2 saat öncesi çekildi 2 saat önce tlf elime aldım ertan işim yeni bitti aradım ertan dediki gerek yok dön bende yemin ederimki arabamın hayrını görmimki yoldan döndüm okmeydanına sonra ertan tamam tamam dedi kapadı ama burdan tüm formdan ve ertandan özür dilerim. yemin olsunki ben gel demedim sana söz veriyorum işim biter ise ben seni ararım dedim ama ertan saolsun çıkmış gelmiş ....
JG CUPRA 100/200 6,4sn
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)